Cezayı Fenerbahçe hakediyor. Selmanın da dediği gibi Türkiyenin önde gelen camianın başındaki kişiler başka bir kişiye şerefsiz diye hitap ediyorlarsa demekki bir bildikleri var.
Printable View
Cezayı Fenerbahçe hakediyor. Selmanın da dediği gibi Türkiyenin önde gelen camianın başındaki kişiler başka bir kişiye şerefsiz diye hitap ediyorlarsa demekki bir bildikleri var.
olaylara karisan herkez cezasini alacak yoneticilerde dahil aslinda bu konu fenerbahce tarihi ceza bekliyor konusuna tasinabilir
Hele tuncayin gokhana dedigi laf
Mehmet Aurelio durduk yere kimseye saldıracak bir oyuncu değil.
UEFA bazında her Federasyon aynıdır Türkiye ve ya başka bir yer farketmez kurallar açık sen çıkıp hakeme ''şerefsiz'' dersen bu iş olmaz... Her maç sonunda hakemlere kafayı takarsan olmaz... Federasyon belli her maç sonunda çıkıp isyan, hakaret etmek bir şeyi degiştirmez...
Fenerbahçe Küçük Emrah rollerine bürülmüş yine ligden çekilceklermiş ben buna gülerim :n:
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinin ardından Hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda PFDK’ya sevk edilen isimler belli oldu..
Fenerbahçe, küfürlü ve çirkin tezahürat nedeniyle, Beşiktaş ise sahaya meşaye atıldığı için Disiplin Kurulu’na sevk edilirken, Fenerbahçeli Lugano, gördüğü kırmızı kart sonrasında hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği için tedbirli, Aurelio ise saldırarak yumruklaşmaktan tedbirsiz olarak ceza kuruluna gönderildi..
Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Murat Özaydınlı Hakeme hakaretten, bir diğer Asbaşkan Ali Koç maç sonrası açıklamalarından, yine Mahmut Uslu’da Futbol Federasyonu aleyhine açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edildi..
Beşiktaşlı Ricardinho, yumruğa cevap vermesi nedeniyle ve yine Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş ve Vedran Runje’de maç sonrasında saha içinde meşale salladıkları için tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildiler..
Ricardinho'ya tekme atan adam Aziz Yıldırım'a olaylardan sonra birşeyler anlatıyor.Belli ki onun adamı.Ve ne büyük tesadüftür ki Rüştü'ye aynı terbiyesizliği yapan adamlarda Aziz Yıldırım'ın adamlarıyız biz diyorlar onun yanında gözüküyorlar hatta klüpte görevli oldukları söyleniyor.????
Ve Aurelio nasıl bir tahrikse artık bir başka meslektaşına hemşerisine saldırma cesareti gösteriyor.Ve Serkan Runje'nin yaptığıyla bunu bir tutuyor olmanda şaşırttı cidden beni.
Türk futbol'u Aziz Yıldırım'dan kurtulmadığı sürece daha çok futbolcu dayak yer?????
Bakalım Türk olduğunu sanan ve Mehmet isminin hiç yakışmadığı o Marco İnönü'ye nasıl gelecek....
Video'nun altinda, biz Türk'lere yakismayan irkci yorumlar yapilmis...
Marco Aurelio'yu iyi ki Trabzonspor'dan göndermişiz.Helal olsun Özkan Sümer.
Her ne olursa olsun, sinirlerine hakim olması gerekirdi .. Çok çirkin bu görüntüler ..
bütün Fenerbahçeliler'e sesleniyorum...
Fenerbahce gibi kaliteli bir takım ne tür oyunların döndüğünü bilmediğimiz bir ligte kaybolup gidiyor...İddia ediyorum Fenerbahçe, Almanya liginde olsaydı sezonu ilk 3 te bitirirdi.Başında ne olduğu belirsiz kişilerin bulunduğu Türkiye liginde Fenerbahçe'mizin başarıları ve başarısızlıkları kaale alınmamalıdır.Bunun için Türkiye futbolununu başında böyle insanların oturduğu sürece yorum yapmamanızı rica ediyorum...
Bir yerde yanlış anlaşıldım sanırım, yapılan eylemi Runje'nin yaptığıyla karşılaştırmıyorum. Sadece orada Runje'ye tahrik vardı diyen arkadaşlardan, Ricordinho, Aurelio'yu tahrik etmiş olabilir yorumunu bekliyorum. Yoksa tabi ki yapılanlar çok farklı.
Maç bitmiş, soyunma odasına da gitmişsin, duşunu almışsın, çıkıp gidiyorsun. Yani sakinleşmiş sayılırsın ve durduk yere de o şekilde bir yumruk atmazsın diyorum. Bunca yıldır izliyoruz Aurelio'yu, biraz tarafsız olun ve bir düşünün. Mutlaka birşeyler var ki bu hareketi yapıyor. Keyfinden ordan geçerken saldırmıyor. Ve benim düşünceme göre de bu kadar sinirlendiğine göre, Ricardinho, Türk vatandaşlığını seçmesiyle alakalı sözler söylemiş olabilir diyorum. Yoksa bu kadar sinirlenmezdi...
Tekrar söylüyorum, yaptığı yanlış, verilecek cezaya da katlanmalıdır.
Tedbirli ve tedbirsizin farkı ne:confused:
Yapma ya Bayern München ilk 3 e giremiyo... Fenerbahçe nasıl giricek... İlk 10desen neysede...
Tamam kanka önemli degil Fenerbahçe Ülkemizin en büyük 3takımından biridir... İnş. biran önce federasyon ile arasındaki sorunları çözer...
Serkan senin söylediklerini anlıyorum ama hiçbir neden yoktur ki bir insanı darp edesin...
ayrıca fenerbahçeye öyle bi imaj verildiki 100 yıllık klüp 100 yıl boyunca hep mızmızlanmış hep maçlardan sonra açıklamalar yapmış vs...
ama asıl konu haluk ulusoydur fenerbahçenin sorunu ulusoydur yoksa fenerbahçenin 100 yıllık tarihinde ve bıçakçı döneminde böyle hiç şikayetleri olmamıştır
Abartmaya gerek yok, ne tarihi cezası yahu? Alt tarafı küfür var taraftardan, o kadar. Aynısını İnönü'de Beşiktaş taraftarı da yaptı ama ceza gelmedi. Cezaya gerek yok, sadece oyuncular ve yöneticiler ceza alabilir. Yöneticilerin cezaları çok doğru olur zaten, Ali Koç ve Mahmut Uslu kesin hak mahrumiyeti cezası ile karşı karşıya kalacaklar.
Aurelio ne ceza alacak acaba.
Egemen yapma otoparkta bir adam Ricardinho'ya tekme atıyor 5 dakika sonra Aziz Yıldırım'ın yanında....
Ellerine büyük fırsat geçti,kaçırırlar mı hiç ... ;)
Aurelio saha içinde bir şey yapmadı, kural ne bilmiyorum ama ceza almaması lazım. Sokaktaki adamı dövse Aurelio ceza mı alacak?
Beşiktaş taraftarı "Burası BJK, alayına gider, ..." diye küfürler etti İnönü'de, ceza almadı, biz de almamalıyız. Ettiğimiz tek küfür uzatmada "Hepiniz ..." idi, o kadar, başka bir şey yoktu küfür olarak, bir de "Satılmış Selçuk" diye tezahurat yapıldı, o da hakaret içeriyor. En fazla 1 maç 'tarafsız' sahada oynama cezası almalıyız, en makulu bu, bakalım 'tarafsız' PFDK ne ceza verecek?
bu benimde dikkatimi çekti ve bir fb'li olarak çok yadırgadım acaba kadıköyde illegal işler dönüo mu die şüphelendim o adam sanki aziz yıldırırm birinci adamı gibi yanında başkası yok rahat rahat bişiler anlatıo ve 5dk. önce türkiyeye gelmiş en büyük yıldızlardan birini tekmeliyor bu çok yanlış
Bu ne ilk ne son olacak arkadaşlar.Aziz Yıldırım tamam iyi işler yapmış bir yönetici ama varlığı Türk futbolunu karanlığa sürüklüyor gibi...
Bence ceza verilmesi gereksiz. Çünkü bizi tahrik ediyorlar sonuç doğal. Kendileri istedi böyle olmasını. Ama biz kendimize yakışanı yaparak küfür etmemek gerekiyordu. Ama hak ettiler.
Adam tutup Rico'yu dövmenin hesabını sene sonu vereceksin Aziz başkan;;)
Adam tutup değil ama Ricardinho'ya vuran adam 5 dakika sonra Aziz ;Yıldırım'ın yanında ne arıyor????
Aurelio gibi bir milli oyuncunun böyle hareketler yapması doğru değil.Fener'e ne ceza verilirse doğrudur.Umarım düşürülmez.
keşke ali koç ve mahmut uslu maçtan hemen sonra konuşmasalardı.çok sinirliyken kamera karşısısna geçtiler.söylediklerine aynen katılıyorum hatta az bile ama kamera karşısında olmamalıydı.aurelio'ya gelince aurelio 5 senedşr türkiye'de adamı ben ilk kez böyle görüyorum rico paşa bence çok kötü bişeler söledi özellikle fb'li futbolculardan ben herşeyi beklerdim çünkü ben sahada olsam o kararlardan sonra delirirdim