Ulusoy varken Fenerbahce'ye her türlü ceza verilir.
Ulusoy varken Fenerbahce'ye her türlü ceza verilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Olaya şu açıdan yaklaşıyorum, geçen hafta Runje'nin yaptıklarından sonra, bazı arkadaşlar direk Runje hatalı demek yerine tahrik ettiler, tükürdüler vs,vs... gibi bahanelerden sonra evet hatalı olabilir dediler.
Aurelio'nun yaptığı kabul edilecek birşey değil, Federasyon ceza vermese de FB yönetimi para cezası vermeli. Ama yıllardır Aurelio'yu tanıyoruz ve yaptığı açıklamada da maçta çok küfür etti demiş Aurelio. Türk vatandaşlığına geçtiği için de o yönden laflar söylemiş olabilir. Bizim tanıdığımız Aurelio özür diler diye düşünüyorum, eğer dilemezse de Ricordinho ona karşı ağır laflar söylemiş olabilir.
Sonuç olarak böyle bir hareket yapmamalıydı, eğer ceza alırsa da kabullenecek, çünkü yaptığı hareket yanlış...
"YÜCE ATATÜRK"
dedikleriniz olabilir ama ben sadece öğrendiğim kadarını paylaştım. Ayrıca eğer ricardinho dediğiniz gibi bir davranışta bulunduysa umarım o da ceza alır.
geç bile kaldı...
Ali Koç dün geldi 100yıllık takımı ligden çekicek... Bu takımı federasyonla karşı karşıya getiren biz tekiz diyen KB katılmayan Yönetimdir... Bence Yönetim ayrılmalı... Fenerbahçe Spor Klübü kalıcı insanlar gidici dir... Msla D.Kiev maçında da Fenerbahçe nin hakkını yediler ama kimse çıkıp UEFA ya sert msj veremedi... Aynı şekilde TFF ye de vermemeli diye düşünüyom...Ben FB haklı veya haksız demiyom sadece olay Aziz Yıldırım-TFF savaşına çevrildi... Ve bundan en büyük zararıda şüphesiz Fenerbahçe aldı... Sözlerim samimidir herhangi bir fanatizm içermemektedir...Ayrıca Fenerbahçe siz lig olmaz...
Bugün Fenerbahçe'ye yapılanlar her takıma yapılıyor. Ama maalesef kimse objektif bakmadığı için herkes isyanlara başvuruyor.
Sayın Aziz Yıldırım...
Sen eğer Fifa kokartlı bir hakeme şerefsiz dersen, yöneticilerin de bu şuursuz kelimeyi ağızlarına alırsa gelecek her türlü cezaya razısınız demektir. Eğer sen ve kurmayların Türkiye'nin önde gelen camialarından birinin başındaysanız yaptıklarınıza, söylediklerinize çok dikkat etmeniz gerekir. Ama maalesef bunu göremiyoruz... "Şerefsizler görevini yapmıyor" denmiş. Merak etmeyiniz şerefsizler görevlerini lâyıkıyla yapıyorlar. Hem de eksiksiz bir şekilde... Eğer şerefsizler görevlerini yapmasalardı Türk futbolu şu anda bu kadar düşük seviyeli olmaz, Avrupa ligleri ile boy ölçüşebilecek bir düzeyde olurdu...
İnşallah cezalar düşmeden aynen gelir...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Tahkimmmm var arkadaslar
tabiki cezalar hakli bu kadar asagiliyici laflar olmazki
Cezayı Fenerbahçe hakediyor. Selmanın da dediği gibi Türkiyenin önde gelen camianın başındaki kişiler başka bir kişiye şerefsiz diye hitap ediyorlarsa demekki bir bildikleri var.
olaylara karisan herkez cezasini alacak yoneticilerde dahil aslinda bu konu fenerbahce tarihi ceza bekliyor konusuna tasinabilir
Hele tuncayin gokhana dedigi laf
Mehmet Aurelio durduk yere kimseye saldıracak bir oyuncu değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
UEFA bazında her Federasyon aynıdır Türkiye ve ya başka bir yer farketmez kurallar açık sen çıkıp hakeme ''şerefsiz'' dersen bu iş olmaz... Her maç sonunda hakemlere kafayı takarsan olmaz... Federasyon belli her maç sonunda çıkıp isyan, hakaret etmek bir şeyi degiştirmez...
Fenerbahçe Küçük Emrah rollerine bürülmüş yine ligden çekilceklermiş ben buna gülerim![]()
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinin ardından Hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda PFDK’ya sevk edilen isimler belli oldu..
Fenerbahçe, küfürlü ve çirkin tezahürat nedeniyle, Beşiktaş ise sahaya meşaye atıldığı için Disiplin Kurulu’na sevk edilirken, Fenerbahçeli Lugano, gördüğü kırmızı kart sonrasında hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği için tedbirli, Aurelio ise saldırarak yumruklaşmaktan tedbirsiz olarak ceza kuruluna gönderildi..
Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Murat Özaydınlı Hakeme hakaretten, bir diğer Asbaşkan Ali Koç maç sonrası açıklamalarından, yine Mahmut Uslu’da Futbol Federasyonu aleyhine açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edildi..
Beşiktaşlı Ricardinho, yumruğa cevap vermesi nedeniyle ve yine Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş ve Vedran Runje’de maç sonrasında saha içinde meşale salladıkları için tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildiler..
Ricardinho'ya tekme atan adam Aziz Yıldırım'a olaylardan sonra birşeyler anlatıyor.Belli ki onun adamı.Ve ne büyük tesadüftür ki Rüştü'ye aynı terbiyesizliği yapan adamlarda Aziz Yıldırım'ın adamlarıyız biz diyorlar onun yanında gözüküyorlar hatta klüpte görevli oldukları söyleniyor.????
Ve Aurelio nasıl bir tahrikse artık bir başka meslektaşına hemşerisine saldırma cesareti gösteriyor.Ve Serkan Runje'nin yaptığıyla bunu bir tutuyor olmanda şaşırttı cidden beni.
Türk futbol'u Aziz Yıldırım'dan kurtulmadığı sürece daha çok futbolcu dayak yer?????
Bakalım Türk olduğunu sanan ve Mehmet isminin hiç yakışmadığı o Marco İnönü'ye nasıl gelecek....
Video'nun altinda, biz Türk'lere yakismayan irkci yorumlar yapilmis...
Marco Aurelio'yu iyi ki Trabzonspor'dan göndermişiz.Helal olsun Özkan Sümer.
Her ne olursa olsun, sinirlerine hakim olması gerekirdi .. Çok çirkin bu görüntüler ..
bütün Fenerbahçeliler'e sesleniyorum...
Fenerbahce gibi kaliteli bir takım ne tür oyunların döndüğünü bilmediğimiz bir ligte kaybolup gidiyor...İddia ediyorum Fenerbahçe, Almanya liginde olsaydı sezonu ilk 3 te bitirirdi.Başında ne olduğu belirsiz kişilerin bulunduğu Türkiye liginde Fenerbahçe'mizin başarıları ve başarısızlıkları kaale alınmamalıdır.Bunun için Türkiye futbolununu başında böyle insanların oturduğu sürece yorum yapmamanızı rica ediyorum...
Bir yerde yanlış anlaşıldım sanırım, yapılan eylemi Runje'nin yaptığıyla karşılaştırmıyorum. Sadece orada Runje'ye tahrik vardı diyen arkadaşlardan, Ricordinho, Aurelio'yu tahrik etmiş olabilir yorumunu bekliyorum. Yoksa tabi ki yapılanlar çok farklı.
Maç bitmiş, soyunma odasına da gitmişsin, duşunu almışsın, çıkıp gidiyorsun. Yani sakinleşmiş sayılırsın ve durduk yere de o şekilde bir yumruk atmazsın diyorum. Bunca yıldır izliyoruz Aurelio'yu, biraz tarafsız olun ve bir düşünün. Mutlaka birşeyler var ki bu hareketi yapıyor. Keyfinden ordan geçerken saldırmıyor. Ve benim düşünceme göre de bu kadar sinirlendiğine göre, Ricardinho, Türk vatandaşlığını seçmesiyle alakalı sözler söylemiş olabilir diyorum. Yoksa bu kadar sinirlenmezdi...
Tekrar söylüyorum, yaptığı yanlış, verilecek cezaya da katlanmalıdır.
"YÜCE ATATÜRK"
Tedbirli ve tedbirsizin farkı ne![]()
So what?
Saike
Serkan senin söylediklerini anlıyorum ama hiçbir neden yoktur ki bir insanı darp edesin...