Toroglu gibi adamda böyle konustuysa uzatmaya gerek yok..
Printable View
Toroglu gibi adamda böyle konustuysa uzatmaya gerek yok..
Bu sene birileri bizi sebek etmeye calisiyor ama insallah baskan artik su yumrugunu masaya vurur. Besiktas'in lehine normalde tek kelime laf etmeyen Toroglu bile bu mac hakkinda bu kadar agir konustuysa eger birseyler garip demektir.
Valla ben Toroğlu'nu bilmemde ben izledim.gündüz oynanan maçta özellikle son dakikalarda ayakta duramayan futbolcu ikili mücadelelerde yerlerde sürünürken hakemin oralı bile olmadığını gördüm,bravo dedim.
Maçı izlediğim mekan gayet karombol bir ortam olduğunda orda golü neden vermediğini anlayamadık ilk başta,yardımcı hakem bayrak kaldırmış,ben seviniyorum,hakemin eli kolu havada.Ulan dedim Arzuman'ı görünce vermedi işte hakem arkadaşımız boşaltmaya devam edelim mekanı..Başka şeylerde dedim de burda söylemem doğru olmaz :0:
Eve geldim baktım bir düdük sesi duyuluyor kesik kesik.Hakem faulü vermeye niyetlenmiş Bobo'nun müdahale edeceğini düşünürek ama Gökhan Gönül güçsüzse Bobo n'apıcak?Topu rakibe mi bıraksın?Güçsüz futbolcunun öyle bir avantajı mı var?Bu bizim mahalle maçlarına benzedi,siz güçlüsünüz bize 4 avans falan derdik güçlü rakibimiz karşısında avantaj sağlamak için.Böyle bir şey mi var yoksa?
Benim gündüz izlediğim maçta ki hakem bu tip pozisyonlarda hep devam dedi,sadece rakibin hareketini doğrudan engellemeye yönelik hareketlere düdük çaldı..Bu pozisyonu izliyorum izliyorum,anlamıyorum..Neyse ne söylesek boş ta..Bari elin süper geçen maçını karıştırıp dandik ligimizi onurlandırmayalım yanlışlıkla falan..
Geçen sene bizim penaltılarımız verilmeyip hakkımızı savunduğumuzda dalga geçiyordunuz! Kupa maçında da dalga geçtiniz.. Ne oldu şimdi 90 + 5 te golünüz verilmeyince ? Bu nasıl bir kuyruk acısıdır beyler ? Neden Fenere yükleniyorsunuz onu algılıyamadım ? Ismet Arzuman'ı istemeyen taraf Fenerbahçeydi ve siz dalga geçiyordunuz.. Şimdi ne oldu ? dalgalandınız.. durulun biraz ;)
demirören iyi hoş demişte çok net pozisyonları harcayan oyuncularını da görüversin bi zahmet..
sen at onları skorda hakemde rakipte alayı da senin etkinde olsun.
Yok her kötü bir olaya Fenerbahçe'yi karıştırıyor diğer takım taraftarları doğal olarak.. anlıyorum onarlıda ama sınırı aşıyorlar yani
Şimdi şöyle bir durum var bana göre... Tabii buna katılan ya da katılmayan arkadaşlarımız olacak. Biz her zaman böyle derbilerde hır gür patırtı çıkarıyoruz. Hatta yorumcular bile nasıl yorumlar yapıyor görüyorsunuz. (Erman Toroğlu, Ahmet Çakar vs. vs.) Öyle güzel sıcak bir koltukta oturup yorum yapmak çok kolay geliyor bana. Bende evimde babamla maçı izlerken biz de yorumlar yaptık. Burada bir sorun yok. Ama Erman Toroğlu gibi bir adamın böyle yorumlar yapmaya hakkı yok bence.
"Ben onun ne düşündüğünü biliyorum" demiş. Yahu Erman... İlahi Erman =)) Sen faal hakemliğin devam ederken Tranzonspor - Galatasaray maçında Okan Buruk'un ayapı kırıldığında faul vermezken ne düşünüyodun o zaman??? =)) Yani onun için insan bence öncelikle kendi öz eleştirisini yapabilmeli. Sonradan insanları eleştirmeli...
Erman'ın açıklamaları geçiyorum...
Farkındamısınız maç bittiğinden konuyu takip ediyorum hep bir Arsenal - Man Utd maçı geçiyor. Yapmayın arkadaşlar. O takımlarla bizim takımlarımız arasında kıyaslanamayacak kadar mesafe var arada. Türkiye Ligi ile İngiltere Ligi hiçbir zaman kıyaslanamayacak kadar ayrıdır. Bizim Ligimiz İngiltere Ligi'nin tırnağı olamaz. Oradaki heyecan oradaki atmosfer oradaki futbol oynama tutkusu başka hangi ülkede varki zaten? En basit örnek verecek olursak :
Arsenal - Man Utd maçında top bir o kalede bir bu kalede olmasına rağmen maç üst düzeyde tempolu geçerken hakem öyle kararlar veriyoduki oyuncuların hepsi itiraz etmeyi bırakın kalkıp mücadeleye devam ediyorlardı. Çünkü oyuncu biliyor itiraz edince ne olacağını.. Hakem kararını mı dğeiştirecek?? Tabii ki hayır. O zaman niye itiraz ediyosun ki... =) İşte bizim oyuncularımızda henüz bu mantık kafaya oturabilmiş değil. Biz o yüzden futbolu bilmiyoruz. O yüzden İngiltere ve Türkiye ligleri arasında bu kadar var. Oyuncularımız bu yüzden bu kadar güçsüz...
Gelelim pozisyona :
Maç içinde böyle çok pozisyon oldu ve İsmet Arzuman gözlemlediğim kadarıyla yakın olduğu her böyle pozisyonda faulü verdi. Bu pozisyonda hemen önündeydi ve faulü daha pozisyon olduğu anda çaldı farkındaysanız. Fenerbahçe'nin attığı golde ön direkte de aynı pozisyon yaşanmış.. Maçtan sonra özette gördüm. Ama dedim ya yakın olduğu pozisyonlarda vermiş İsmet Arzuman. Çünkü korner atılırken arka direk tarafların 18'in dışında duruyor ve içerisine curcuna gibi o yüzden birşey görememiş olabilir. Ama çok haksız kararları ve haksız sarı kartları da oldu tabii.. Gerçi artık alışmak gerekiyor. Biliniyor ki Türkiye Ligi böyle bir lig yani... Bu kadar alt düzeyde bir lig işte...
Ayrıca Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Hocam'a da bir soruda bulunmak istiyorum:
Ertuğrul Hocam sen hiç mi takımına sağ kanattan atak yaptırtmazsın ya da çalıştırmazsın hep sol kanattan mı oynarsın yahu????
Alooo!
Biz bu maçtan,bu seneden bahsediyoruz..
Sen hala geçen sene bize penaltı verilmedi diyorsun,bana kahve ağzıyla yorum yaptırtmayın..Senin geçen sene penaltın verilmedi(belirsiz bence hala bu konu ama geçmişe dönmek istemiyorum,artı o sezon şampiyon oldunuz daha ne arıyorsunuz anlamadım) diye biz hakkımızı aramayalım mı?
Erciyes ile Beşiktaş arasında oynanan son Türkiye Kupası finalindeki kararları nedeniyle Fenerbahçe tarafından ‘istenmeyen hakem’ ilan edilen İsmet Arzuman, sezon sonunda hakemliği bırakacağını açıklamıştı. Ancak Saracoğlu’nda yaptığı hata, erken emekliliğine neden oldu. Futbol Federasyonu’nun talimatıyla Arzuman’ın sezon sonunu beklemeden hakemlik kariyerine son verdiği öğrenildi.
Bir beladan daha kurtulduk
1-Önce Bobo gibi bencile bir ceza verilmesi lazım...Spor yazarları bilediyor bu kac oldu..bobo.Batuhanı genç oldugu için anlıyorum..
2-Besıktas çok güzel bir karar aldı..Uygularlarsa Helal olsun !!!!Gerci ben pafla cıkacaklarına inanmıyorum son anda birsey olup aslarla cıkılıcak bana göre cıkmayacaklar veya cıkartmayacaklar...
PafLarLa çıkmayacağız rahat oLun ;;)
Hayrettin abi bence Cıkmayacaklar....Yada bir kac yedek oynatılacak..
Yada federasyon izin vermeyeecek...
Biz lafımızın eriyizdir Emrah abi.Ne dediysek o.Gelecek hafta Sivas maçının saatinde sende görürsün ve o zaman inanırsın..
İşte bunu diyorum, ben maçı izleyemediğim için yorum yapamıyorum ama izleyen arkadaşlardan ricam maç genelinde bu tür pozisyonlara faul çaldı mı?
Pozisyon faul değildir, hakemliği yetersizdir süzememiştir pozisyonu, faulü vermiştir. Maçın genelinde bu tür pozisyonlara çaldıysa zaten hakemin yeteriz olduğunu anlayabiliriz.
Maçı dikkatli izleyen, tarafsız olabilecek arkadaşlardan hakemin maç genelinde bu tür ikili mücadelelerde ne karar verdiğini öğrenebilir miyim?
KapataLım ya bu fauL oLayını artık.20 yorumcu hakemden 18 tanesi fauL diyorsa daha fazLa tereyağ oLmanın anLamı yok.Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama bizde insanız değiLmi ;;)
Hem PAF LarLa çıkmayacağız.Bunu biLir bunu söyLerim.AsırLık çınarLık bir kLüp böyLe oyunLara geLemez.Şu ana kadar istedikLeri aLdıLar bundan sonrada emeLLerine uLaşmaLarına izin veriLemez,veriLmemeLidir.
LiverpooL maçından sonra görücez bakaLım.LiverpooL maçında da PAF çıkaLım o zaman.
Emrah abi federasyon ne karışır buna.İsterse minik takımla çıkar.Maça çıkmamazlık yapamayız.Ceza alırız ama,PAF takımla çıkmaya kimse karışamaz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi tepkimiz TSL'de dönen dümenlere,ŞL ile ne alakası var..
BJK Paf takımıyla çıkarken Bobo, Delgado, İ.Toroman, G.Zan v.s yedek mi bekleyecek? Siz inanıyor musunuz böyle bir şeye? Bobo en verimli zamanındayken yedek bekletilirse BJK'de kalır mı? Veya BJK Bobo gibi bir oyuncunun Delgado gibi bir oyuncunun gitmesine göz yumabilir mi? En fazla 2 maç Pafla çıkılır, belki hiç çıkılmaz..
UEFA'ya kadro bildirdik abi yapma bunu yaa.
Madem pafla çıkacağız dedik,bir maç çıkalım ne fark eder.Her maç çıksak bile bana uyar.
Bu arada Demirören Arzuman bıraksın dedi,Affan Keçeci'de bıraksın dedi.Affan Keçeci denen bunamış,çıkarcı şahsiyette bırakırsa belki pafla çıkmayız ama ne olursa olsun ben Sivas maçında pafla çıkalım derim,öylesine konuşmayız çünkü biz.Laf ağızdan çıktı bir kere..
Alican Sivas maçına paf kadro ile çıkılacak..
Baki Mercimek goLü atana kadar sahadan atıLması Lazımdı ;) Biz aLıştık böyLe hakem hataLarına diyorum. Geçen sene bizde pafLarLa çıkacaz Ligden çekiLecez dediğimizde daLga geçiyordu bazıLarı.. $imdi ne oLdu acaba ? Neyse uzatmıyacağım ne desem bi şey söyLiyeceksiniz nasıLsa.. Ismet Arzumanı satın aLıp maç aLdık! diyeLimde bari duruLun ;)
Hahaha güldürme beni ! Baki Tuncay ile mücadeleye girdi Tuncay hiç mi bir şey yapmadı lütfen arkadaşlar bunlar futbolun içinde olan şeyler Bobo ile Gökhan arasındaki mücadelede Gökhan yere düştü ve boboya vurmaya çalıştı bunuda göz önünde bulundurun ...
Ayrıca sizde Paf takımla çıkıcaz dediniz çıkabildiniz mi ?
En doğrusunu yapıyor Beşiktaş, umarım kararının arkasında "ASLANLAR"
Arkadaşlar siz ne diyorsunuz ya, Hakem orada düdüğü çaldı arkasını döndü Beşiktaşlı futbolcular atağı kesip Topu Fenerbahçelilere verecekleri yerde devam ettiler ve sonucunda gol oldu. Hakem o faulu Beşiktaş'ın o anda gol atacagını hissettiği için çalmadı heralde. Bu olay ile Fenerbahçenin alakası ne onuda bir türlü anlamış değilim. Fenerbahçe hakemi satın mı aldı ? Tam tersine bu hakemin bu maça atanmasına Fenerbahçe KARŞI çıktı.
Tamam pozisyon faul olmayabilir, Hakkınız yenmiş olabilir ama rakip takımı küçük düşürecek Mesajlar atmayalım Lütfen. Sanki Fenerbahçe hakemi satın aldı gibi gözüküyor şu yorumlarınızı okuduktan sonra. Varsa bir kanıtınız çıkarın sunun, yok ise pek söylenecek söz yok Gitti 3 puan..
Mehmet pozisyonu tam seyredememişsin herhalde.O pozisyonda yardımcı hakem bile devam etti.Devam etmeyen 2 kişi vardı.Hakem ve Gökhan Gönül.Diğer herkes devam etti.O pozisyonda faul çalmasa gol değer kazanacaktı ve maç 2-2 bitecekti.Ve biz şu an Fenerin gerisinde kalmayacaktık.Sadece Beşiktaşlı oyuncular devam etmiş gibi konuştun.Ondan yazdım.
Semsicim Bak iyi oku, Faul olmayabilir pozisyon diyorum. Bu bir hakem hatasıdır Fenerbahçe'nin bununla ne ilgisi var çıkıp diyorlarsa Şikeci Maçı satın aldı Fenerbahçe için araya girerim.
Varsa bir kanıt ispat etsinler biz buradayız, Emin olmadığımız şeyler için Rakip takıma Leke sürmesek daha iyi olacak..
Mehmet sende dikkat edersen Fenerbahçe'ye şikeci diyen yok Beşiktaşlılardan.Onu Galatasaraylılar telaffuz ettiler.
Bizim isyanımız sadece bu maçtaki hakem hatasına değil.Bu sezon yaşanan hakem isyanlarınadır.Bunuda iyi kavramak gerekiyor..
Evet doğru söylüyosun...
Arkadaşlar F.Bahçe'nin bu hakem hataları ile ne alakası var.Tamamen federasyonun dümenidir bunlar.Türkiye'de 2 büyük takım yaratılmaya çalışılıyor.Bunun temelleri bu sene atılmaya başladı işte.Ama büyük Beşiktaş Camiası,büyük Beşiktaş futbolcusu,büyük Beşiktaş taraftarı varken kimsenin buna gücü yetmez.Yani rakip takımı kötülemeye,karalamaya gerek yok.Bizim rakibimiz hakemler ve federasyon...
Tamam o zaman Fenerbahçe ile ilgili bir sorun yok. Tahkim Kuruluna, Federasyona isyan edebilirsiniz..
Herkes burda her istediğin yazma özgürlüğüne sahiptir yanlız sonucuna katlanacak surati ile.
Şimdi bende burdan sesleniyorum, Fenerbahçe'yi bu maçın ardından Şikeci hakemi satın aldı Fenerbahçe bu kadar işte diyen arkadaşlara hodri meydan döksünler bütün bildiklerini İspatlasınlar hani bazı şeyler varmış ya işte o bazı şeyleri bizde bilelim takımımızın ne olduğunu..
Leke sürmek çok kolaydır, ama iş ispat'a geldimi hemen kıvırmaya başlarız bazı olayları.
Fenerbahçeli arkadaslarım siz bu olayı kavrayamadınız.
Bizim isyanımız tek bu maça degil.
Bu hakem hatası sadece bu maç olsa olaylar bu kadar büyümezdi Bizim sezon başından beri hakem hatalarından kaç puanımız gitti haddi hesabı yok şuan liderdik.Beşiktaş doldu doldu patladı.Bunu lütfen anlayın..
Sizlerden anlayış bekliyoruz...
http://www.youtube.com/watch?v=lq2l8FH9868
Işte pozisyon! Hakeme iyi bakın.. Peki şöyle bir şey olsaydı; hakem düdüğü çaldığında oyun dursaydı, gol olmıyacaktı ? O zaman ne diyecektiniz ?