1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Derbiden sonraki basin aciklamalari ve Olaylar.

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Baki Mercimek goLü atana kadar sahadan atıLması Lazımdı Biz aLıştık böyLe hakem hataLarına diyorum. Geçen sene bizde pafLarLa çıkacaz Ligden çekiLecez dediğimizde daLga geçiyordu bazıLarı.. $imdi ne oLdu acaba ? Neyse uzatmıyacağım ne desem bi şey söyLiyeceksiniz nasıLsa.. Ismet Arzumanı satın aLıp maç aLdık! diyeLimde bari duruLun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Baki Mercimek goLü atana kadar sahadan atıLması Lazımdı Biz aLıştık böyLe hakem hataLarına diyorum. Geçen sene bizde pafLarLa çıkacaz Ligden çekiLecez dediğimizde daLga geçiyordu bazıLarı.. $imdi ne oLdu acaba ? Neyse uzatmıyacağım ne desem bi şey söyLiyeceksiniz nasıLsa.. Ismet Arzumanı satın aLıp maç aLdık! diyeLimde bari duruLun
    Ne ligden çekilmeye yüreğiniz yetti ne de PAF takımla çıkmaya...

Bu hafta herkes söznün eri nasıl olunur görecek...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by NisRoc View Post

Hahaha güldürme beni ! Baki Tuncay ile mücadeleye girdi Tuncay hiç mi bir şey yapmadı lütfen arkadaşlar bunlar futbolun içinde olan şeyler Bobo ile Gökhan arasındaki mücadelede Gökhan yere düştü ve boboya vurmaya çalıştı bunuda göz önünde bulundurun ...

Ayrıca sizde Paf takımla çıkıcaz dediniz çıkabildiniz mi ?

Mesaj Yetkileri