Samet Avrupa maçlarına da mı el attın:p
Printable View
Carlos açıklama yaptı bizi Kadıköy'de yenecek takım yok diye. İnan bana bu taraftar ile her takımı dize getirebiliriz. Avrupa'da farklıyız. Sonuçta bütün maçları kazancağız demiyorum kaybetmeyeceğiz diyorum. Zico ile hiç Kadıköy'de yenilmedik. 8 maçtırda bileğimiz bükülmüyor. Ligde 30 maçtır kaybetmiyoruz.
Kazanırız...
PSV İstanbul'da
Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 7 Kasım Çarşamba günkü rakibi PSV Eindhoven, İstanbul'a geldi.
Hollanda ekibinin Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen özel uçağında, takımın yanı sıra çok sayıda davetli ve medya mensubu da yer aldı. Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, konuk kafileyi apronda çiçeklerle karşıladı.
PSV Eindhoven'da sakatlıkları nedeniyle oynayamayacakların dışında, 4 maç cezası bulunan Addo, İstanbul'a getirilmedi.
PSV Eindhoven kafilesine, konaklayacakları Kozyatağı'ndaki Marriot Otel'e kadar 4 polis otomobilinin yanı sıra 2 çevik kuvvet minibüsü eşlik ederken, kalabalık kafileyi karşılamak için havalimanına 4 otobüsün gelmesi de dikkat çekti.
PSV Eindhoven, Fenerbahçe maçı için son çalışmasını, yarın akşam, karşılaşmanın oynanacağı FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacak. Teknik direktör Jan Wouters de antrenman öncesi statta, maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.
kazanicaz Insallah Ama Kolay Olmayacaktir
Fenerbahçe kazanır umarım kolay olmayacak ama.
fener alır gibimie geliyor
Deivid'in yerine Kazım'ı oynatması gerekiyor.O kanatta Gökhan'ın fizik eksikliğini tamamlar. Defansta da Yasin çok sırıtmaz gibime geliyor. Alex günüde olursa ve herkes görevini minimum hatayla yerine getirirse kazanır. ;)
İnşallah kazanacaz.
Fenerbahçe'nin BJK maçındaki gibi hatalar yapmaması lazım. Defans yol geçen hanı gibi. Bakalım neler olacak.
Son 2 macta savunma SOS veriyor.Gercekten büyük hatalar yapiyorlar.InsAllah Psv macinda bu sorunlarla karsilasmaz Fenerbahce.
bize karşı oynadıkları gibi oynarlarsa psv kazanır.
Gollü bir maç olacak bence. Fener farklı galip gelebilir veyahutta, 2-2, 3-3 faLan bitebiLir maç. Yenmemiz şart! YENMELİYİZ.. Yeneceğiz!.. :)
fenerbahçe yenmesi gereken maçlarda ve kapalı savunmaları geçmekte zorluk çekiyor deplasmanda ve inter maçında oynadıkları gibi rahat oynayamayacaklar heleki psv erken bir gol bulur ve kapanırsa yan ortalardan gol atamayan (duran top hariç) fenerbahçe sıkıntı yaşayacaktır zira kezmanın yerine semihin oynaması oyunu rakip yarı alana yıkma anlamında fenerbahçe için daha iyi olacaktır
genel olarak 1-0 lık bir fb galibiyeti bekliyorum ama kadıköydeki cska maçı için içimden süpriz bir mağlübiyet havası geçiyor
Gelişmeleri takip edemedim ama Deivid yerine Appiah oynamaz umarım. Yine Appiah'ı sağ kanada atmamalı Zico. Deniz Aurelio ikilisiyle başlayıp Appiah'ı gerekirse sonradan oyuna almalı. Kazım 11'de çıkacak mı bakalım?
Bize sonuçta beraberlik de yarıyor. PSV'nin önündeyiz. Maça kontrollü başlarız, erken gol yemezsek de fazla hücum yapmayız, 1 gol atarsak üstüne yatar maçı 1-0 kazanırız ve büyük oranda çıkmayı garantileriz...
Psv kazanacak gibi görünüyor. Bunu neye göre söylüyorum.
Öncelikle bir Avrupa takımı ve Şampiyonlar liginde sürekli oynamanın verdiği tecrübe var. Oyuncular değişsede takımın bir ağırlıgı vardır. Cska maçı nasıl sıradan giderken bir anda Cska lehine döndüğü sonunda ibrenin Fenerbahçe'ye döndüğünü gördünüz. Ne olacağı belli olmaz.
Fenerbahçe'nin savunma zaafları göz önüne alınırsa Psv bu kez affetmeyecektir. Bu konuyla ilgili ilk maç baz alınmamalıdır.
Sonuncu ve en korktuğum şey oda Türklerin özelliğidir. Herzaman işimizi yapmak için yumurta'nın kapıya dayanmasını bekleriz. Fenerbahçe bu durumdan dolayı müthiş avantajını kullanamayabilir. Galatasaray'ın fırtına gibi estiği dönemlerde yada Milli takımla grup maçlarında bir kere rahat çıktığımızı gördünüz mü? Hep son maçta oluyor.
Umarım Fenerbahçe kazanır.
kazım oynarsa arkasında önder oynamalı appiah oynar ise gökhan oynamalı
PSV'nin muhtemel 11'i
PSV Eindhoven, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Hollanda ekibi, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirdiği 1 saatlik antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas, dayanıklılık ve şut çalışmaları yaptı.
Teknik direktör Jan Wouters'in, yarın Fenerbahçe karşısında Gomes, Kromkamp, Marcellis, Salcido, Zonneveld, Mendez, Bakkal, Simons, Perez, Farfan, Lazovic 11'ini sahaya sürmesi bekleniyor.
Kaynak : AA
ilk maçtaki 11 yani
"Saracoğlu cadı kazanı"
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Jan Wouters, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferi için ''cadı kazanı'' benzetmesi yaptı. Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile yapacakları maç için basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jan Wouters, karşılaşmada ekstra dikkat etmeleri gereken birşey olmadığını ifade ederek, ''Buranın tam bir cadı kazanı olduğunu biliyorum. Yarın gol atıp bu cadı kazanındaki insanları susturmayı hedefliyoruz. Buradaki atmosfer harika. Hiçbir yerde görülmemiş olabilir. Atmosferden de zevk almamız gerekiyor'' dedi.
Gruptan bir üst tura çıkmak konusunda henüz şanslarını yitirmediklerini, diğer maçlarda alınacak sonuçların da önemli olacağını ifade eden Wouters, ''Diğer maçların sonuçlarına bakarak da en iyisini yapmaya çalışacağız. Şansımızı tam olarak yitirdiğimize inanmıyorum'' diye konuştu.
''HÜCUM OYNAYACAĞIZ''
Wouters, Fenerbahçe karşısında hücum futbolu oynayacaklarını söyledi. Hollanda Ligi'ndeki son maçlarında 4 hücum oyuncusuyla mücadele ettikleri hatırlatılarak yöneltilen soruya Wouters, ''Yine hücum oynayacağız ama nasıl oynayacağımıza yarın karar veririz'' yanıtını verdi.
Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu ifade eden Wouters, ''Yarın bizim için tabii ki gol gerekiyor. 0-0 için gelmedik. Buraya tabii ki yenmeye geldik'' diye konuştu. Wouters, ilk maç hatırlatılarak ''Sizce tuhaf değil mi, Semih dirseğine karşın yarın oynayacak'' sorusuna, ''Buna ben karar vermiyorum. UEFA karar veriyor'' yanıtını verdi.
Hollandalı teknik adam, son lig maçlarında çok top kaybı yaptıklarını, yarın özellikle buna dikkat etmeleri gerektiğini vurgularken, ''Top kayıplarında hızlı bir biçimde yerimizi almamız gerekiyor'' dedi.
Takımdan ayrılan teknik direktör Ronald Koeman'ın görevini geçici olarak yürüten Wouters, Koeman'ın kendileri için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, ''Benim için PSV'de çalışmak büyük bir gurur. Yarın elimizden gelenin en iyisini ortaya koymamız gerekiyor. Yakında bir hoca gelecek ama kim olduğunu bilemem'' açıklamasını yaptı.
GOMES: ''HERŞEY SON MAÇTA BELLİ OLACAK''
PSV Eindhoven Kalecisi Gomes, gruptan çıkacak takımların son maçta belli olacağına inandığını ifade ederek, yarın Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alacaklarını düşündüğünü kaydetti. Takımın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son 3 maçtaki performansıyla kendisinde nasıl bir düşünce bıraktığı sorusunu yanıtlayan Gomes, ''Önümüzde çok önemli maçlar var. Hangi takımların gruptan çıkacağı son maçta belli olacak. Biz de en iyi sonuç alarak ilk 2 içinde yer alıp grutan çıkmayı hedefliyoruz'' dedi.
Geride kalan 3 maçta ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına inandığını belirten Gomes, ''Fenerbahçe ile 0-0'lık maçı galibiyete çeviremedik. Fenerbahçe büyük bir takım ama yarın elimizden geleni yapıp, iyi bir sonuç hedefliyoruz'' diye konuştu. Fenerbahçe maçına iyi bir konsantrasyon sağladıklarını kaydeden PSV'li oyuncu ''Takım olarak iyiyiz ama bizim için zor bir maç olacak. Fenerbahçe için de zor olacak. Umarım şans bizden yana olur'' diye görüş bildirdi.
06.11.2007
Kaynak : AA
biraz garip bir maç olcak havasındayım, bence berabere biter bu maç, bana kalırsa, fenere yarar
kazanacağımızdan hiçbir şüphem yok 2-0 yada 3-0 bekliyorum
Takımımızdan hiç şüphe etmedik etmiyoruz.Bu maçı çok rahat alıcaz:)
Mantıklı düşündüğümüz zaman Fenerbahçe'nin bu maçı alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz ama Fenerbahçe'nin maçı rahatlıkla alacağını söyleyemeyiz.
Kazanalım; gruptan çıkalım işi zora sokmayalım. Zor maç olacak ama umarım gülen taraf biz oluruz.
hadi fener bari sen bizim yuzumuzu guldur. bu mac benim icin dahada onem tasiyor. psv hollandali takim oldugu icin. yenerse bir turk olarak cok gurur duyacam. :)
Defanstaki sorun kafamı karıştırıyor inşallah kazanırız ama araya atılan toplarla gol yiyerek yenilirsekde hiç şaşırmam çunki bu işi psv iyi yapıyor ama inşallah fenerbahçemiz bu maçtanda alnının akıyla çıkar.
bu maç bence tehlikeli çünkü gruptaki ilk 3 macın aksine ilk defa kazanmak için çıkıyoruz.önceki maçlarda yenilmeyelim diye çıkarken şimdi kazanmalıyız diyoruz buda defansta zaafiyet yasatabilir bize o yüzden önceki maclar gibi sabırlı oynamalıyız sabreder rakibin açık vermesini beklersek kazanırız
FB saldırmamalı. Kontrollü oynamalı. Sonuçta PSV'nin kazanması lazım. FB atak oynayınca defans yol geçen hanı oluyor. Top bizde, kontrollü oynarsak, iyi kontralarla alırız maçı diye düşünüyorum...
Deivid'in oynamaması bence avantaj, çünkü son maçlarda çok top kaybediyordu. Appiah oynarsa orada iyi olur. Çünkü FB'nin topa sahip olması ve topu çevirmesi lazım. Deniz biraz bozuyor ama adam savunmada mükemmel. Ah Deniz ah, biraz daha çabuk oynasan topları, işte o zaman herşey daha güzel olacak...
Fener bu gece tur vizesini alabilir.Zor da değil PSV'yi yenmek.Akıllıca bir oyun oynanırsa rahat bir maç olabilir.PSV şuan kötü bi dönemde..
Haydi Fener dağıt şu PSV'yi...
puan alırsa Fenerbahçe bu iş tamam... Formda Fenerbahçe Koeman'da yok PSV'de favori Fenerbahçe...