1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: Fenerbahçe-PSV / Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006

6 Kasım'ın haftasında ben 6 gol bekliyorum. Şahet o gün 7 Kasım ama olsun...

PSV'nin kazanması baya süpriz olur. Kadıköy'de bizi devirecek hiçbir kulüp dünya üstünde bulunmuyor. Şuanki görüntü ile.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

PSV'nin kazanması baya süpriz olur. Kadıköy'de bizi devirecek hiçbir kulüp dünya üstünde bulunmuyor. Şuanki görüntü ile.
    Bulunmuyor mu ? Şuan.Ooo Batu uçtun.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bulunmuyor mu ? Şuan.Ooo Batu uçtun.
    Bazı istisnalar dışında bulunmuyor bence.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

Ayıp ettin Batu abi 7 atarız o zaman
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    ilk maçtaki 11 yani
    Addo cezalı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Psv kazanacak gibi görünüyor. Bunu neye göre söylüyorum.

Öncelikle bir Avrupa takımı ve Şampiyonlar liginde sürekli oynamanın verdiği tecrübe var. Oyuncular değişsede takımın bir ağırlıgı vardır. Cska maçı nasıl sıradan giderken bir anda Cska lehine döndüğü sonunda ibrenin Fenerbahçe'ye döndüğünü gördünüz. Ne olacağı belli olmaz.

Fenerbahçe'nin savunma zaafları göz önüne alınırsa Psv bu kez affetmeyecektir. Bu konuyla ilgili ilk maç baz alınmamalıdır.

Sonuncu ve en korktuğum şey oda Türklerin özelliğidir. Herzaman işimizi yapmak için yumurta'nın kapıya dayanmasını bekleriz. Fenerbahçe bu durumdan dolayı müthiş avantajını kullanamayabilir. Galatasaray'ın fırtına gibi estiği dönemlerde yada Milli takımla grup maçlarında bir kere rahat çıktığımızı gördünüz mü? Hep son maçta oluyor.

Umarım Fenerbahçe kazanır.

Şu bölümüne katılıyorum.Hakılısın.

Mesaj Yetkileri