Gereksiz mesajLar siLindi.UyarıLara rağmen devam ediyorsunuz.Bundan sonra ceza uyguLanacak.
Printable View
Gereksiz mesajLar siLindi.UyarıLara rağmen devam ediyorsunuz.Bundan sonra ceza uyguLanacak.
kaynağa bakacak olursak (gazete bazında) yalan gbi gözüküyor ama dogruysa faydalı bir transfer olur hayırlısı..
Topuz gelir harika olur.
Holosko ve Topuz...
Of of off. :D
Hurma sezon sonuna kadar kimseyi sattırmaz takımdan malum euro 08deyiz topuz vitrine çıkacak bellimi olur kendini orda gösterirse bayerne satar:DO ne çakal adam işini bilir:D
İkinci yarı yeni stadında oynayacak bir Kayserispor var, devre arası kesinlikle satmaz!
Hedefleri 3 yıl içinde şampiyonluk ve Ş.L.'nde oynamak..
Satacaklarsa bu çok çok yüksek fiyatlara olur,Türkiye'de vermez kimse o fiyatları ..
Sonuç olarak diyorum ki, konu çok gereksiz olmuş..
Kesinlikle..
Bence Mehmet Topuz bu takımda oynamayı çoğu oyuncudan daha fazla hakediyor bana kalırsa, o nedenle Euro 2008'de "vital part" olarak görmemiz hiçte zor değil. Aynı şeyleri G. Ünal için söyleyemem, büyük maçların adamı olmadığını gördük hep beraber. Türkiye'de kalır..
Ribery sağda oynuyor, tek önliberolu taktikte Hamit sağa yakın serbest oynuyor.
Ribery içe kaçınca sağa geçiyor, Hamit iyi pres yapıyor ama bu yüzden bayağı değiştirdiler taktiği..
Sonuçta Van Bommel de çok ofansif bir oyuncu değil, çok dengeli kadro kurdu Bayern..
Hayırlı Olsun nediyelim.
Mehmet Topuz'a verilecek parayla iyi bir savunma oyuncusu alsalar daha mantıklı olur. Zaten borç batağındayız çokda ihtiyacımız olmayan bi yere yüklü miktar para verip transfer yapılmasına karşıyım
Buna %100 katılıyorum topuzun milli takımda oynadığı her karşılaşmada faydalı birşeyler yaptığını gördük hepimiz fatih terim artık akıllandı bu norveç ve bosna maçında kadroda olsa onu oynatacağınıda dedi fatih terim zaten mehmet topuzun skatlığı planlarımızı bozdu diye ben topuzu çok ziledim gerçekten çok çok yetenekli birisi uyruğu brezilya olsa en az 20 mn dolar:D