Del Bosque'ye 8-9 milyon dolar ödemeyecek Beşiktaş. Daha hafif bir ceza alacak, zaten Del Bosque ile anlaşmak üzereler. Ayrıca konumuz Beşiktaş-Topuz flörtü. Konuyu devamlı başka yerlere çekip sapıtanları uyaracağım.
Del Bosque'ye 8-9 milyon dolar ödemeyecek Beşiktaş. Daha hafif bir ceza alacak, zaten Del Bosque ile anlaşmak üzereler. Ayrıca konumuz Beşiktaş-Topuz flörtü. Konuyu devamlı başka yerlere çekip sapıtanları uyaracağım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
geldim
yanlışın var mehmet daha sezon başında sözleşmesini 2009a kadar uzattı gökhan ünal ise geçen sezon devre arasında 2009a kadar uzattı ikisininde daha var sözleşmesi
Konuya gelince her zamanki gibi yalan haber diyecem ve her zamanki gibide yalan çıkacak zaten Kayseri yeni stadını yapıyor ve bahar ayında taşınacak bu sezon saonu satılabilirler ancak devre arası kimseyi göndermez ks gönderince hemen kimi bulacak yenrine ayrıca bjknin parası yetmez topuza 1 ay önce süleyman hurma lig tvde katıldığı programda mehmet topuzu ve gökhanı kesinlikle satmayacağız ayrıca satsak bile türk takımlarını güzü yetmez almaya anca real madrid alır gibibi bir espiri yaptı
Valla kayserispor taraftarının kafası rahat kimse takmıyo artık topuzda öle dedi zaten takmayın siz dedi![]()
Gerçek bir haberse süper bir transfer yaptık.Yönetim işte böyle transferler yapmalı.
Fazla Konunun Dışına Çıkmadan Yorumumu Yapayım..
Kayserispor Yonetiminin Mehmet Topuz'u 1 sene daha oynatıcaını düşünüyorum..
Ayrıca Beşiktaş JK'nın Git gide Maddi durumu Bozuluyor kötü yola gidiyor..
Galatasaray ise Iyi yolda Eline Geçen Fırsatları Kaçırmıyor ve BJK ' Dan Daha iyi bir maddi durumda bence..
FB Almasında , umarım BJK Alır Mehmet Topuz'u.
Konu dışı mesajları silindi, uyarılması gerekenler uyarıldı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sağlam: Topuz ve Ünal zor
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, basında çıkan 'Mehmet Topuz Beşiktaş'a gidiyor' haberlerine açıklık getirdi. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal için Avrupa kulüplerinin yüksek rakamlar teklif ettiğini belirten Sağlam, ''Açıkçası bu transferler için çok umutlu olamıyorum'' diye konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transferinin zor olduğunu söyledi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a geleceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Onların eski hocası olarak Avrupa kulüplerinden Kayserispor'a gelen teklifleri çok iyi biliyorum. Çok yüksek rakamlar konuşuluyor. Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un transferi için açıkçası çok umutlu olamıyorum'' dedi.
Sağlam, ''Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal benim kardeşlerim. Onların üzerinde çok emeğim olduğuna inanıyorum. Kendileriyle de sık sık görüşüyoruz. Devamlı irtibat halindeyiz. Sağ olsunlar arıyorlar hal hatır soruyorlar. Güzel bir dostluğumuz var. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ile alakalı Kayserispor Kulübü'ne iletilen teklifleri çok iyi bildiğim için bu iki futbolcunun transferinin zor olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.
Bir taraftan takıma takviye yapmayı düşünürken, bir yandan da işin ekonomik boyutuna baktıklarını ifade eden Sağlam, ''Kendi kulübümüzün gerçekleriyle yüzleşip o şekilde isteklerde bulunmak zorundayız. Makul ve mantıklı istekleri yönetimimize iletmek zorundayız. O yüzden bu transferlerin kulübümüz çerçevesinde mantıklı, kabul edilebilir ve gerçekçi olduğunu düşünmüyorum'' dedi.
NTVSpor
Anilton ve diğer Beşiktaşlı arkadaşlar,
Umarım haklı olduğumu anlamışsınızdır, kendi teknik direktörünüz bile söyledi. Mali durumunuzun kötü olduğunu söyledim, siz ısrarla paramız var dediniz ama görüyoruz ki şimdi kendi hocanız bile mali durumunuzun farkında ve bunla alakalı olarak bu iki oyuncuyu alacak güçlerinin olmadığını söylüyor.
Bir şey söylerken desteksiz söylemem, bunu da aklınızdan çıkarmayın. Ertuğrul Sağlam imdadıma koştu, benim söylediklerimi doğruladı.
Egemen Formula danda para gelecek
Gelir kaynaklarımız artıyor..Riva içinde 3.köprü bekleniyor
Ertugrul hoca Topuz la ilgili konuyu acıkladı..Almamız zor dedi oda..
Zaten Besıktas ocak ayında cogu oyuncuyu para+bir kac oyuncu ile alır...gibime geliyor...
Anıl holosko Gelir size zaten Büyük ihtimal Holosko karsılıgında en fazla 3m+Bir kac oyuncu verilir.......Manisaya baglı bence herseyHolosko Galatasarayın listesinde ama En son alternatifmiş Adnan sezgin avrupadan daha yırtıcı forvet almak istiyormus..
Topuz konusuna dönelim...Topuz gider Gökhanda gider kayseri yönetimi bu riski alamaz...Bu sne için Topuz transferi Çok zorMalum avrupa sampiyonası olacak orda vitrine cıkar bellimi olur..Hurma herseyi planlar
![]()
Konuyu başka yerLere çekmeyin Yahu bir kerede.Buna son verin artık.Uyarmıyorum bundan sonra.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gereksiz mesajLar siLindi.UyarıLara rağmen devam ediyorsunuz.Bundan sonra ceza uyguLanacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
kaynağa bakacak olursak (gazete bazında) yalan gbi gözüküyor ama dogruysa faydalı bir transfer olur hayırlısı..
Topuz gelir harika olur.
Holosko ve Topuz...
Of of off.![]()
Hurma sezon sonuna kadar kimseyi sattırmaz takımdan malum euro 08deyiz topuz vitrine çıkacak bellimi olur kendini orda gösterirse bayerne satarO ne çakal adam işini bilir
![]()
İkinci yarı yeni stadında oynayacak bir Kayserispor var, devre arası kesinlikle satmaz!
Hedefleri 3 yıl içinde şampiyonluk ve Ş.L.'nde oynamak..
Satacaklarsa bu çok çok yüksek fiyatlara olur,Türkiye'de vermez kimse o fiyatları ..
Sonuç olarak diyorum ki, konu çok gereksiz olmuş..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kesinlikle..
Bence Mehmet Topuz bu takımda oynamayı çoğu oyuncudan daha fazla hakediyor bana kalırsa, o nedenle Euro 2008'de "vital part" olarak görmemiz hiçte zor değil. Aynı şeyleri G. Ünal için söyleyemem, büyük maçların adamı olmadığını gördük hep beraber. Türkiye'de kalır..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hayırlı Olsun nediyelim.
Mehmet Topuz'a verilecek parayla iyi bir savunma oyuncusu alsalar daha mantıklı olur. Zaten borç batağındayız çokda ihtiyacımız olmayan bi yere yüklü miktar para verip transfer yapılmasına karşıyım
Buna %100 katılıyorum topuzun milli takımda oynadığı her karşılaşmada faydalı birşeyler yaptığını gördük hepimiz fatih terim artık akıllandı bu norveç ve bosna maçında kadroda olsa onu oynatacağınıda dedi fatih terim zaten mehmet topuzun skatlığı planlarımızı bozdu diye ben topuzu çok ziledim gerçekten çok çok yetenekli birisi uyruğu brezilya olsa en az 20 mn dolar![]()