1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Topuz, Kartal oluyor!!!

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    EURO 2008 de kimsenin yeri garanti degil..Daha 7 ay var..Zaten İlkonbirdede oynayacagını sanmıyorum..Allah Sakatlık vermesin..
    Ocak ayında Zor...Topuz gider Ünalda gider
    EURO 2008'de sağ kanat Mehmet Topuz'un, sağ bek Gökhan Gönül'ün yazıyorum buraya..

Hamit de orta sahada oynar,aynen Bayern'de oynadığı gibi..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    EURO 2008'de sağ kanat Mehmet Topuz'un, sağ bek Gökhan Gönül'ün yazıyorum buraya..

Bakalım belli olmaz
    Yanlız Hamit daha Çok sag kanatta oynuyor biliyorum..Neyse bir sürü Hazırlık maçları olacak

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bakalım belli olmaz
    Yanlız Hamit daha Çok sag kanatta oynuyor biliyorum..Neyse bir sürü Hazırlık maçları olacak

Ribery sağda oynuyor, tek önliberolu taktikte Hamit sağa yakın serbest oynuyor.
    Ribery içe kaçınca sağa geçiyor, Hamit iyi pres yapıyor ama bu yüzden bayağı değiştirdiler taktiği..
    Sonuçta Van Bommel de çok ofansif bir oyuncu değil, çok dengeli kadro kurdu Bayern..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ribery sağda oynuyor, tek önliberolu taktikte Hamit sağa yakın serbest oynuyor.
    Ribery içe kaçınca sağa geçiyor, Hamit iyi pres yapıyor ama bu yüzden bayağı değiştirdiler taktiği..
    Sonuçta Van Bommel de çok ofansif bir oyuncu değil, çok dengeli kadro kurdu Bayern..
    Bakalım bizde Ortada oynaması Sundanda zor çünkü ortadada oynayacak adam çok var bizde..zaten büyükı bir sakatlık olmassa emre,aurellio garanti gibi neyse konu dagılmasın..
    6 ay sonra konusuruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Buna %100 katılıyorum topuzun milli takımda oynadığı her karşılaşmada faydalı birşeyler yaptığını gördük hepimiz fatih terim artık akıllandı bu norveç ve bosna maçında kadroda olsa onu oynatacağınıda dedi fatih terim zaten mehmet topuzun skatlığı planlarımızı bozdu diye ben topuzu çok ziledim gerçekten çok çok yetenekli birisi uyruğu brezilya olsa en az 20 mn dolar

Mesaj Yetkileri