Çok istiyorduk sanki.Gelsin oynasın diyorduk,Sanki...Anladılar satamayacagını hiçbir kulübe böyle saçma laflarla satmaya çalısıyorlar.Anadolunun Sözde Yıldızını A-L-M-I-Y-O-R-U-Z...
Printable View
Çok istiyorduk sanki.Gelsin oynasın diyorduk,Sanki...Anladılar satamayacagını hiçbir kulübe böyle saçma laflarla satmaya çalısıyorlar.Anadolunun Sözde Yıldızını A-L-M-I-Y-O-R-U-Z...
biz ne yapalım gökhanı:Dherkes alabilir ama galatasaray alamaz parasını verdimi öyle bi alırki:Dama enayi değil sanırım diğer takımlar:D
Bu süleyman hurma da amma da çok saçmalıyor. İyi ki kıymetli(!) 2 oyuncusu var.
Galatasaray'lıların çokta umurlarında olmadığı arkadaşların mesajlarından anlaşılıyor.Bence Gökhan'ın bu durumundan sorumlu olan Kayseri yönetimidir.Bir oyuncuyu takımda zorla tutarak ondan maksimum değeri alamazsın.Zamanında iyi paraya bıraksalardı daha karlı olurdu ama henüz geç değil.Açıkcası Bobo giderse ben Gökhan'ı takımımda görmek isterim.Ertuğrul hocayla iyi bir uyum yakalayabilirler.Tabii istenen astronomik rakamı vermemeliyiz..
Artık şu adamla röportaj yapmasalar daha iyi olacak :)
Benim şahsi fikrim Kayserini olayı biraz abarttığı yönünde gökhan bize lazım değil zaten Nonda da Ümitte Gökhandan daha kaliteli ve vizyon sahibi oyuncular ama Mehmet Topuz gerçekten iyi bir oyuncu fakat Kayseri başkanı Mehmeti messi falan sanıyor heralde ağırlığınca altın falan mı istiyor nedir derdi acaba. Bizde zaten altyapıdan ne gökhanlar ne mehmetler çıkıyor .çıkaramayanlar bir dünya para sayıp alsın bu ikisini:D
Abi 2 ile yazıcaktım ama 3 ile yazmışım yanlışlıkla daha da ellemedim kaldı.
Valla ezenmi haklı olmaya başladı anlamadım ben şehir ismi vermedim ama İstanbul'dan nefret eden bir kesim bence çok var.
Mehter Marşları ile maçlara bilenmenin mantıklı bir açıklaması varmı ?
Uzatmak istemiyorum ama bir kaç örnek daha sayabilirim mesela Bazlarıdaı'da GS bayrağı yakıyorlar. Şampiyonluk Gecesi.
Bazıları onlar bizansken bir osmanlıydık.
Ve çeşitli takım forumlarında sık sık Bizans vs. lafları söyleniyor...
söylediğin yalan birşey değil tabii ki ama olsun. bütün şehire mal etmiş gibi oluyorsun.
gökhan galatasaraya gelse nolurr gelmese nolur kayseride oynasn gül gibi..
gsli arkadaşlar baştan sona bi güzel saçmalamış. Açıklamaya gerek duymuyorum.
Adnan Polat değil miydi sezon devam ederken Gökhan'ı istiyoruz, anlaştık vs diye açıklamalar yapan. Demek ki bir istek olmuş zamanında.
Şimdi istemiyorsa da daha ne konuşuyoruz, isterse vermeyeceğiz demişler o zamanneden uzatıyoruz. Vermeyeceğiz deyip de verirse o aman konuşalım bol bol ama şimdi boşuna birbirimizi kırmaya gerek yok.