Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Herkes Alabilir,G.Saray Alamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Galatasaray Gökhan'ı alsaydı Galatasaray'lı arkadaşların yorumları böyle mi olacaktı merak ediyorum?
    Gökhan'ın Milli takımda ve bu sene ligde oynadığı futbol ortada, istikrarlı olamadı, sürdüremedi başarısını. Şimdi kalkıp onu gözde yapmak yersizdir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu kadar formsuz bir oyuncuyu zaten almak saçmalık olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Gökhan'ın Milli takımda ve bu sene ligde oynadığı futbol ortada, istikrarlı olamadı, sürdüremedi başarısını. Şimdi kalkıp onu gözde yapmak yersizdir..
    bu konuda haklısın fakat senin dediğin gibi de sıradan ,'almaz' bir oyuncu da değil. üstelik yaşı da genç.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gökhan isterse öyle bir oynarki bu kadar formsuz bir döneminde bile ümit karanla aynı gole sahip dikkatinizi çekerim

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Mehmet'i bilmem ama Gökhan bu gidişle ellerinde patlayacak..zaten bu haldeyken ben istemiyorm gs'ye kendisini

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gökhan Ünal'ın kapasitesi,geldiği,gelebileceği ve ulaşabileceği en büyük nokta geçen seneye kadar olan 2 senelik performansıydı.Belki transfer yapsaydı üstüne koyabilirdi.Bunun üstüne çıkamaz daha...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tamam bu yıl formsuzdu ama arkadaşlar Gökhan da öyle bir kalemde silinecek topçu değil.Kayserili arkadaşın dediği gibi milli takıma alınmıyo diye oratalığı yıktığınız Ümit Karan'la aynı sayıda gol atmış bu yıl olaya birde bu açıdan bakalım.

Bazi futbolcular vardir,Anadolu topcusudur,gol rekorlari kirsalar da büyük takimlara geldiklerinde fiss diye iner balonlari.
    Zafer Biryol,Okan Yilmaz,Serkan Aykut bunlara en iyi örneklerdir.Gökhan Ünal´in bunlardan bir farkinin oldugunu düsünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bazi futbolcular vardir,Anadolu topcusudur,gol rekorlari kirsalar da büyük takimlara geldiklerinde fiss diye iner balonlari.
    Zafer Biryol,Okan Yilmaz,Serkan Aykut bunlara en iyi örneklerdir.Gökhan Ünal´in bunlardan bir farkinin oldugunu düsünmüyorum.
    Aynen öyle Gökhan kalsın Kayseri'sinde ya da Rusya'ya falan gitsin.3 büyüklerin topçusu değil

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ben saçmalamıyorum forumlarda yazıyorlar İtanbul takımlarına söylenen laflar bunlar... Bilmemen senin sorunun...
    ne yazarlarsa yazsınlar. bütün kulübe ve şehire mal etmeyin bunları. "bazı"ları diye konuşun.

öyle bir konuşuyorsunuz ki bütün sivas ve kayseri halkı istanbuldan nefret ediyormuş gibi. yazdıklarınıza dikkat edin.

ayrıca forumda büyük punto yazmak serbest mi oldu ? neden bazıları büyük punto yazmakta ısrar ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok istiyorduk sanki.Gelsin oynasın diyorduk,Sanki...Anladılar satamayacagını hiçbir kulübe böyle saçma laflarla satmaya çalısıyorlar.Anadolunun Sözde Yıldızını A-L-M-I-Y-O-R-U-Z...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

biz ne yapalım gökhanıherkes alabilir ama galatasaray alamaz parasını verdimi öyle bi alırkiama enayi değil sanırım diğer takımlar
    Last edited by DisCo : 12.Mayıs.2008 at 23:27 Reason: Kişiler için kullandığımız ithamlara dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Bu süleyman hurma da amma da çok saçmalıyor. İyi ki kıymetli(!) 2 oyuncusu var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'lıların çokta umurlarında olmadığı arkadaşların mesajlarından anlaşılıyor.Bence Gökhan'ın bu durumundan sorumlu olan Kayseri yönetimidir.Bir oyuncuyu takımda zorla tutarak ondan maksimum değeri alamazsın.Zamanında iyi paraya bıraksalardı daha karlı olurdu ama henüz geç değil.Açıkcası Bobo giderse ben Gökhan'ı takımımda görmek isterim.Ertuğrul hocayla iyi bir uyum yakalayabilirler.Tabii istenen astronomik rakamı vermemeliyiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Artık şu adamla röportaj yapmasalar daha iyi olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Benim şahsi fikrim Kayserini olayı biraz abarttığı yönünde gökhan bize lazım değil zaten Nonda da Ümitte Gökhandan daha kaliteli ve vizyon sahibi oyuncular ama Mehmet Topuz gerçekten iyi bir oyuncu fakat Kayseri başkanı Mehmeti messi falan sanıyor heralde ağırlığınca altın falan mı istiyor nedir derdi acaba. Bizde zaten altyapıdan ne gökhanlar ne mehmetler çıkıyor .çıkaramayanlar bir dünya para sayıp alsın bu ikisini

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    ne yazarlarsa yazsınlar. bütün kulübe ve şehire mal etmeyin bunları. "bazı"ları diye konuşun.

öyle bir konuşuyorsunuz ki bütün sivas ve kayseri halkı istanbuldan nefret ediyormuş gibi. yazdıklarınıza dikkat edin.

ayrıca forumda büyük punto yazmak serbest mi oldu ? neden bazıları büyük punto yazmakta ısrar ediyor.
    Abi 2 ile yazıcaktım ama 3 ile yazmışım yanlışlıkla daha da ellemedim kaldı.

Valla ezenmi haklı olmaya başladı anlamadım ben şehir ismi vermedim ama İstanbul'dan nefret eden bir kesim bence çok var.

Mehter Marşları ile maçlara bilenmenin mantıklı bir açıklaması varmı ?

Uzatmak istemiyorum ama bir kaç örnek daha sayabilirim mesela Bazlarıdaı'da GS bayrağı yakıyorlar. Şampiyonluk Gecesi.

Bazıları onlar bizansken bir osmanlıydık.

Ve çeşitli takım forumlarında sık sık Bizans vs. lafları söyleniyor...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

söylediğin yalan birşey değil tabii ki ama olsun. bütün şehire mal etmiş gibi oluyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gökhan galatasaraya gelse nolurr gelmese nolur kayseride oynasn gül gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    -

gsli arkadaşlar baştan sona bi güzel saçmalamış. Açıklamaya gerek duymuyorum.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    gsli arkadaşlar baştan sona bi güzel saçmalamış. Açıklamaya gerek duymuyorum.
    Madem öyle bir kaniya variyorsun,onu aciklamak zorundasin.Ne kadar kolay söylediginin farkindasin demi ? Söyle bakalim nerede sacmalamisiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adnan Polat değil miydi sezon devam ederken Gökhan'ı istiyoruz, anlaştık vs diye açıklamalar yapan. Demek ki bir istek olmuş zamanında.

Şimdi istemiyorsa da daha ne konuşuyoruz, isterse vermeyeceğiz demişler o zamanneden uzatıyoruz. Vermeyeceğiz deyip de verirse o aman konuşalım bol bol ama şimdi boşuna birbirimizi kırmaya gerek yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri