Bu kadar formsuz bir oyuncuyu zaten almak saçmalık olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gökhan isterse öyle bir oynarki bu kadar formsuz bir döneminde bile ümit karanla aynı gole sahip dikkatinizi çekerim
Mehmet'i bilmem ama Gökhan bu gidişle ellerinde patlayacak..zaten bu haldeyken ben istemiyorm gs'ye kendisini
Gökhan Ünal'ın kapasitesi,geldiği,gelebileceği ve ulaşabileceği en büyük nokta geçen seneye kadar olan 2 senelik performansıydı.Belki transfer yapsaydı üstüne koyabilirdi.Bunun üstüne çıkamaz daha...
Tamam bu yıl formsuzdu ama arkadaşlar Gökhan da öyle bir kalemde silinecek topçu değil.Kayserili arkadaşın dediği gibi milli takıma alınmıyo diye oratalığı yıktığınız Ümit Karan'la aynı sayıda gol atmış bu yıl olaya birde bu açıdan bakalım.
Bazi futbolcular vardir,Anadolu topcusudur,gol rekorlari kirsalar da büyük takimlara geldiklerinde fiss diye iner balonlari.
Zafer Biryol,Okan Yilmaz,Serkan Aykut bunlara en iyi örneklerdir.Gökhan Ünal´in bunlardan bir farkinin oldugunu düsünmüyorum.
ne yazarlarsa yazsınlar. bütün kulübe ve şehire mal etmeyin bunları. "bazı"ları diye konuşun.
öyle bir konuşuyorsunuz ki bütün sivas ve kayseri halkı istanbuldan nefret ediyormuş gibi. yazdıklarınıza dikkat edin.
ayrıca forumda büyük punto yazmak serbest mi oldu ? neden bazıları büyük punto yazmakta ısrar ediyor.
Çok istiyorduk sanki.Gelsin oynasın diyorduk,Sanki...Anladılar satamayacagını hiçbir kulübe böyle saçma laflarla satmaya çalısıyorlar.Anadolunun Sözde Yıldızını A-L-M-I-Y-O-R-U-Z...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
biz ne yapalım gökhanıherkes alabilir ama galatasaray alamaz parasını verdimi öyle bi alırki
ama enayi değil sanırım diğer takımlar
![]()
Last edited by DisCo : 12.Mayıs.2008 at 23:27 Reason: Kişiler için kullandığımız ithamlara dikkat edelim.
Bu süleyman hurma da amma da çok saçmalıyor. İyi ki kıymetli(!) 2 oyuncusu var.
Galatasaray'lıların çokta umurlarında olmadığı arkadaşların mesajlarından anlaşılıyor.Bence Gökhan'ın bu durumundan sorumlu olan Kayseri yönetimidir.Bir oyuncuyu takımda zorla tutarak ondan maksimum değeri alamazsın.Zamanında iyi paraya bıraksalardı daha karlı olurdu ama henüz geç değil.Açıkcası Bobo giderse ben Gökhan'ı takımımda görmek isterim.Ertuğrul hocayla iyi bir uyum yakalayabilirler.Tabii istenen astronomik rakamı vermemeliyiz..
So what?
Saike
Artık şu adamla röportaj yapmasalar daha iyi olacak![]()
Benim şahsi fikrim Kayserini olayı biraz abarttığı yönünde gökhan bize lazım değil zaten Nonda da Ümitte Gökhandan daha kaliteli ve vizyon sahibi oyuncular ama Mehmet Topuz gerçekten iyi bir oyuncu fakat Kayseri başkanı Mehmeti messi falan sanıyor heralde ağırlığınca altın falan mı istiyor nedir derdi acaba. Bizde zaten altyapıdan ne gökhanlar ne mehmetler çıkıyor .çıkaramayanlar bir dünya para sayıp alsın bu ikisini![]()
Abi 2 ile yazıcaktım ama 3 ile yazmışım yanlışlıkla daha da ellemedim kaldı.
Valla ezenmi haklı olmaya başladı anlamadım ben şehir ismi vermedim ama İstanbul'dan nefret eden bir kesim bence çok var.
Mehter Marşları ile maçlara bilenmenin mantıklı bir açıklaması varmı ?
Uzatmak istemiyorum ama bir kaç örnek daha sayabilirim mesela Bazlarıdaı'da GS bayrağı yakıyorlar. Şampiyonluk Gecesi.
Bazıları onlar bizansken bir osmanlıydık.
Ve çeşitli takım forumlarında sık sık Bizans vs. lafları söyleniyor...
söylediğin yalan birşey değil tabii ki ama olsun. bütün şehire mal etmiş gibi oluyorsun.
gökhan galatasaraya gelse nolurr gelmese nolur kayseride oynasn gül gibi..
gsli arkadaşlar baştan sona bi güzel saçmalamış. Açıklamaya gerek duymuyorum.
Adnan Polat değil miydi sezon devam ederken Gökhan'ı istiyoruz, anlaştık vs diye açıklamalar yapan. Demek ki bir istek olmuş zamanında.
Şimdi istemiyorsa da daha ne konuşuyoruz, isterse vermeyeceğiz demişler o zamanneden uzatıyoruz. Vermeyeceğiz deyip de verirse o aman konuşalım bol bol ama şimdi boşuna birbirimizi kırmaya gerek yok.
"YÜCE ATATÜRK"