Bu arada pazar günü Antalya için sağanak yağış tahmininde bulunmuş Meteoroloji.Bugünde hava hafiften sinyalleri verdi.Maç saatinde değilde maçtan önce yağarsa güzel olur.Hava serinlemiş olur..
Printable View
Bu arada pazar günü Antalya için sağanak yağış tahmininde bulunmuş Meteoroloji.Bugünde hava hafiften sinyalleri verdi.Maç saatinde değilde maçtan önce yağarsa güzel olur.Hava serinlemiş olur..
Beşiktaş bu maçı rahat alır diye düşünüyorum açıkçası. Kalite farkı çok yüksek. Yeni transferler uyum sürecini çabuk atlattı.
İçimden bir ses bu maçı son dakika golüyle falan kazanırız diyor :)
Sıkıcı bir maç olur ve Beşiktaş 1-0, 2-0 yener.
2-0 Beşiktaş güle oynaya alır:)
ınsallah lıge guzel bır baslangıc yaparız.
Şöyle saat 21:00'a kadar yağmur yağar sonrada açarsa süper olur.Ama hava bu gün o kadarda sıcak değil kanımca.İnşallah böyle devam eder.
Antalya yönetimide işi abartmış baya yok 50 araçlık konvoy yok anons minibüsü 10 bin karanfil.Ne oluyo lan Şampiyonlar ligi finalimi oynuyon:D:D
Turkcell Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş, sezonu Antalya deplasmanında açacak. Antalyaspor ile Beşiktaş arasında bugün Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 21.45'te oynanacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek.
Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları süren Tuna ve Emre kadroya alınmazken, Avusturya kampında kavga edip kadro dışı bırakılan, daha sonra da yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman ise 20 kişilik kadroda yer aldı.
Siyah-beyazlıların Antalya kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Aydın Karabulut, Ali Tandoğan, Bobo, Edouard Cisse, Ekrem Dağ, Holosko, Gökhan Zan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Korcan Çelikay, Matias Delgado, Mert Nobre, Alvaro Tello, Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tomas Sivok, Tomas Zapotocny ve Uğur İnceman.
SAĞLAM: İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşısında galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Takımın durumunun iyi olduğunu, Tuna ve Emre dışında eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Sağlam, ''Takımımızın durumu iyi ve lige hazırız diyebiliriz. Antalya'da ideale yakın bir kadroyla oynayacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Lige iyi başlamamız, perşembe günü UEFA Kupası'nda oynayacağımız rövanş karşılaşması için de önemli'' diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam, iyi mücadele ederek ve iyi futbol ortaya koyarak galip gelmek istediklerini ve taraftarlarını bundan sonraki dönem için ümitlendirmeyi arzuladıklarını kaydederken, Antalya'daki sıcak hava için ise, ''Büyük bir takımsak, şampiyonluğun en büyük favorilerinden biriysek dezavantajları bir şekilde bertaraf edip kendi lehimize çevirmek zorundayız'' dedi.
ENGİN: HAZIRIZ
Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ise her şeyden önce yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını, hakem hataları, sakatlıklar ve kavgaların yaşanmamasını diledi.
Zor bir deplasmana gittiklerini vurgulayan Engin, ''Sıcak bir havanın olması bizim için dezavantaj. Kazanmak istiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. Beşiktaş olarak lige hazırız'' şeklinde konuştu.
Antalya'da olay çıktı!
Turkcell Süper Lig'de bu akşam oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesinde gruplar halinde dolaşan Antalyaspor taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Polise taşlarla saldıran Antalyaspor taraftarları, Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı.
Ligde bu akşam Antalya'da oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesinde Antalyaspor'un taraftar grubu olarak bilinen 07 Gençlik Grubu, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak tezahüratlar eşliğinde Antalya Atatürk Stadı'na doğru yürüyüşe geçti. Stat arkasındaki Fevzi Çakmak Caddesi üzerine gelen grup bu sırada üzerinde Beşiktaş forması bulunan bir kişiye saldırdı. Olaya müdahale eden polis ekiplerine de taşlarla saldıran taraftar grubuna Çevik Kuvvet ekibi sert bir şekilde müdahale etti. Kısa süreli yaşanan arbededen sonra taraftarlar, grup lideri tarafından sakinleştirilerek uzaklaştırıldı. Polis, stat çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, Beşiktaş taraftarları çember içerisine alınarak misafir takım tribünü önünde bekletiliyor.
24.08.2008Kaynak : İHA
Kendini birşey sanan taraftar grubLarı hemen Beşiktaş a saLdırıyor kendiLerini ön pLana çıkarmak için. Yahu nedir sizin istediğiniz, şan mı ? şöhret mi ? Ün mü ? Derdiniz ne sizin yahu. AdamLara bak ya :D
1 Antalya taraftarının bıçaklandığı ve durumunun ciddi olduğu söyleniyor. Deger mi ?
Sokakta adam Beşiktaş forması iLe dururken öLdüresiye dayak yiyiyor ve oLayLar bu yüzden çıkıyor. Değermi ?
Ben "Değer mi?" derken BJK , ANT ayırımı yapmadım genele söyledim abi. Yanlış anlaşılmasın...
Yok yahu, yaLnış anLamadım. Bende o anLamda söyLemiştim yoksa bir ayrımcıLık düşünmedim. Ama oLayLarı AntaLya tarafı başLatması çok sıkıntı verici. Daha bismiLLah birinci hafta oLanLara bak. Yazık.
Antalya attı. dk 10 Bieniuk ...
Bieniuk düzgün bir vuruş yaptı. Yalnız saha zemini çok kötü.
Umarım Antalyaspor kazanır.
LigTv'ye yazıklar olsun görüntü kalitesi berbat..
Serge attı 2 oldu.
2-0 oldu Serge attı. Bjk savunması sagdan yerden yapilan ortayı önleyemedi Serge golü attı. Bjk buradan cok zor cevirir macı; zira cok cok kötü oynuyor.
Beşiktaş'ın yaptığına futbol katliamı denir. Lige merhaba demiş Antalyaspor karşısında yokları oynuyorlar. Bobo rezalet, anlaşılan gitmek istiyor.
Bobo, Delgado, Holosko bu adamları göndermek lazım.. En iyisi bu adamları gönderirsek stres çekmeyiz..
Aydın oyundan alındı 2. golden sonra Serdar Özkan girdi. Erken bir müdahale Ertugrul Saglam'dan...
Yine aynı taas aynı hamam...
HoLosko çürüdü sağ kanatta yahu gör be adam !
Bobo ziyaretçi zaten,Aydının yerine Serdarı aLması da süper(!) bir hamLe !
SöyLediğim yine çıktı yeni şeyLer buLmaya çaLışan bir ekipLe bu iş yürümez.
maçı izlemediğim için yorum yapamıyorum ama bu skordan anladığım kadarıyla antalyanın yabancıları iyi çıkmış.
Ayrıca bu taraftar kavgalarının büyük bir sebebi de son zamanlarda başlayan
Anti istanbul hareketi
Beşiktaş takım halinde çok kötü sivok un gerçek mevkisinin stoper olmadığını düşünüyodum haksız olmadğımı anladım ..antalya forvetleri resmen dövdü sivok u...
Antalya cesur oynarsa fark açılır
Gokhan Zan tam bir kalas oldugunu ve bu sezon da degismeyecegini gosterdi bizlere, tekrar tekrar. En asagi 2 tane bariz hatasini saydim. Baki gitti diye zil takip oynayanlara Gokhan gibileri mustehak zaten. Ilk goldeki hatasini ben bile yapmam yahu.
Holosko da cok kotu. 2 net firsat harcadi ve cok top kaybi yapiyor. Gerci takimin 29. dakikada 31 top kaybi vardi, varsin Holosko da versin 2 tane rakibe, cok mu.
Ugur disinda iyi birini goremedim takimda su dakikaya dek. Antalya da pek oynamiyor aslinda, bireysel 2 hatadan 2 gol buldular. Kazanabiliriz hala. Ama abartilan ve kendini star sanan Delgado'nun ayagina bakan bi' takimdan uzun vadede pek bi' sey beklememek lazim. Hele bir de o takimin defansinda Zan ve Tandogan da oynuyorsa.
Serdar Kurtuluş'un bir sakatlığı falan mı var ? Sağ bekte Ali'den daha iyi olmaz mıydı ?
forveti çiftlemesi lazım Ertuğrul hocanın..bobo çok isteksiz..Antalya nın stoperleri arasında kayboldu
Ömer 2002'den sonraki düşüsünün acısını çıkartıyor. Kalede iyi işler çıkarttı. Beşiktaş oyuna hakim ama; Antalyaspor skordan sonra adeta yattı. Yabancıları Antalya'yı bugün taşıdılar. Eğer bir iki takviye daha yaparlar ise iyi takım olabilirler.
2-1 oldu. Delgado.
Antalya kapanmanın cezasını çekti.
Yıldırım Demirören sinirlendi. Sanırım oturduğu yerde küfür yemeye başladı.
Maçı Beşiktaş artık buradan kazanacak diye düşünüyorum. Ama Antalya artık gol atmak uğraşırsa maç baya zevkelnecek.