Josico, hiç bir zaman Fenerbahçe oyuncu olamaz. Maldonado'dan iyi oynadığı için gözümüze iyi geliyor. Aurelio'lu Appiah'lı Fenerbahçe'yi kıyasladığında sadece yedek kalabilecek bir isim.
Printable View
Açık penaltıyı vermdi kabulüm.Ancaaaak o pozisyon heriç tüm maç boyunca bütün takdir haklarını Ankaraspor'a karşı kullandı.Emre'ye 2 kez çok açık dirsek atıldı.Hakem bir sarı bile çıkarmadı.Ankaraspor her topa çift daldı sarı kartları biz gördük.Bunlarda gözden kaçmasın lütfen.
josico normalde +2 için gelen yabancıydı ama maldonado yüzünden as 6 yabancıdan biri gözüküyor.ayrıca appiah tarzı mc ler alınmadığı sürece fenerbahçe alex veya deivid e bağımlı oynamak zorunda .onlar olmayınca da böyle pozisyon bulmakta zorlanır.
90 dakika izleyip hakemi görmeden sadece 9. dakikadaki pozisyonlara alıştık demeyelim bence Şemsi(eğer izlediysen diğerleri de var).Net penaltı da olsa inan bana çok fazla hakkını yedi Fenerbahçe'nin.Özer Hurmacı'nın atılması gerekliydi hakeme o tavrından sonra , ayrıca devre arasında alındı zaten oyundan..
Ben zaten hakem Fenerbahçe lehine çalıştı manasında demek istememiştim.Net bir penaltıyı es geçti.Oyunun kaderini etkileyecek cinsten bir hata ve maalesef hakemlerimiz hala çok kötü..
Bence Fenerbahçe bu maçı 1-0 geriye düşseydide rahat alırdı denecek bir futbol sergilemedi bu akşam.
Ankaraspor, futbol bile oynamadı. Fenerabahçe nasıl olsa bir şekilde gol buluyor. İyi pas yapıyor, defansı çok güzel kurguluyor ve son oynadığı iki maçta sadece rakibe iki pozisyon verdiler. Biri Lincoln'un golü... Diğeride bu maçta Volkan'ın yere düşüp defansın çizgiden çıkadığı pozisyon. Geri kalanlar ceza sahası dışından çekilen anlamsız şutlar.
Maçın basında Ankara'nın penaltısı güme gitmis doğru ama biz bu macı geriye düşsek de alırdık takım savunmayı yapmayı tekrardan hatırladı..Josico olumlu oynuyor en azından çalım yemiyor Maldonado gibi...Sert girip rakipleri korkutuyor.Selçukla iyi ikili oldular.Ama Alex gelince 6+2 den dolayı yedek kalabilir...
R.C 3 toplara iyi vurmayı tekrardan öğrendi keske gol olsaydı..
Bu arada Lugano 3-Güiza 2 :p
Bu bizdeki sakatlıkları bir türlü anlayamadım gitti. Alex Arsenal maçına yetiştirilmeye çalışılıyor denildi, yetişmedi. Hadi o olmadı Galatasaray'a yetiştirilmeye çalışılıyor denildi, yetişmedi. Onu da geçtik Ankaraspor'a yetiştirilmeye çalışılıyor denildi, yetişmedi. Biraz mübalağa yaparak; sakatlanan oyuncuların bu haberlerden sonra Appiah gibi olmasından korkuyorum.
Radyodan biraz dinledim, Emre'nin ismi baya geçti. Burada yazılanlarda da Emre'nin iyi oynadığı söyleniyor. Bu sevindirici. Diğer sevindirici gelişme ise artık ismine yakışmayan hatalar yapan Carlos'un Galatasaray maçındaki çıkışını devam ettirerek her iki golde de adının bulunması.
Tebrikler Fenerbahçe.
Ankaraspor bugün futbol adına ne yaptı? Hiçbirşey... Kaybetmeye mahkum bir oyun oynadılar. Bunu Aykut Kocaman'da kabul etti. Acemilik çektiklerini söylediler. R.C3 frikik kullanırken barajda ki dört isimde gözlerini kapattı, toptan adete korktular gol olduktan sonra bile hareket edemediler.
Bana görede hakem Hürriyet denen biçerdöveri atabilseydi maç çok değişik olurdu.Sana göre şu şöyle olsa çok değişik olurdu bana görede bu böyle olsa çok değişik olurdu.Bunun sonu varmı sence?
Sonuçta hakemler her maç hata yapıyor yapıcaktırda onlarda insan ki zaten burda hekemlerden en çok yakınan takım Fenerbahçe.1 sezonu penaltı atmadan kapattığı oluyordu bu takımın.
Halamın Bıyığı olsa amcam olurdu...
Yok ben sadece bu maç için değil bütün maçlar için genel dedim.. Maç olmuş bitmiş.. Gelecekteki olasılığı düşünürsün de geçmişdeki olasılıkları düşünmenin bi manası yok ben onu belirtmeye çalıştım :)
Lugano ligte attığı gollerle Güiza'yı geçmiş :D
Tebrikler Fenerbahçe'ye.İki golde güzeldi gerçekten.
Bu maçı gerektiği gibi oynadık ve kazandık. Ankaraspor'un penaltısı verilmedi ama biz daha fazla hakkettik.
Şöyle bi hayal ettimde kulüpten bedelsiz ayrılanlar şuan olsa nasıl bir kadro olur du. İşte kadro;
---------------------------Volkan--------------------------------------
------Gökahn G.----------Lugano------Edu--------------Carlos----------
-------------------------Aurelio--------Appiah--------------------------
------------------Deivid----------Alex--------------------Tuncay-------
------------------------------Semih-------------------------------
İşte bu kadroyla yürüye yüreye ligi kazanırdık. ŞL'dede en az çeyrek finale çıkardık.
Zaten böyle oynuyorduk. Gökhan'ın yerinde Önder vardı. Deivid'in yerinde Anelka. Forvette'de Nobre...
Oyun olarak çok üst düzey olmasa da mücadele olarak iyi bir maç çıkardık. Ankaraspor'un kaleyi bulan tek şutu karambolde Selçuk'un çıkardığı top, defans kurgusu oturuyor. Geçen sene de gol yemeyerek, oyunu soğutarak başarılı olmuştuk ŞL'de.
Emre'nin şutuyla tamamlanan pozisyon öncesinde 22 pas yapmış Fenerbahçe. Seri paslar yapmaya uygun bir takım olmasa da bunu öğrenirler umarım. İlk gole kadar Ankaraspor daha etkili gibi gözükse de çok da tehlikeli ataklar gerçekleştiremediler. Edu'nun pozisyonunda hakem penaltı çalsa kimse neden çaldı diyemezdi.
Artık takım olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, becerebildikleri kadar. Duran toplarda tekrar etkili olmamız sevindirici, çünkü elinizde bunu yapabilecek oyuncular var ve bu bizim en öneli gol silahlarımızdan olmalı. Carlos'un da tribünlere giden serbest vuruşlarından sonra şimdikileri izlemek daha da güzel oluyor.:p
Lig'de olmasa da artık avrupada Alex ve önünde tek forvet ile devam etmeliyiz. Yabancı sınırı nedeni ile eğer Güiza yedek kulübesine çekilmezse Alex düzeldiğinde Josico kulübeye dönebilir. Dünkü maçta da sırıtmadı, Maldonado'dan iyi olduğunu yine gösterdi, yapması gerekenleri yaptı, ne çok abartalım ne de yerin dibine sokalım. Selçuk ile iyi anlaşıyorlar.
Aragones'in tercih yapacağı seçenekler arttı. Önceden zorunlu Kazım'ı oynatıyordu, sakatlıklar düzelince Kazım dün yedek kulübesinde bile değildi. Şimdi kullanabileceği oyuncu sayısı daha fazla. Ali Bilgin'i de sanırım artık silmiştir, dün oyuna yeni girmiş ve hiç mücadele etmiyor. Devre arasında yolları ayormayı düşündüğü isimlere böyle maçlarda son şansları verecektir, takımdan gönderilmesi gereken 4-5 oyuncu var o formayı haketmeyen.