1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Ankaraspor [ TSL 11. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Penaltıyı versede, Fenerbahçe bu maçı alacaktı. Ankaraspor bugün futbol oynamadı, Fenerbahçe 2 istedi o kadar attı. 5 istese onuda bulacaktı. Sabaha kadar oynansa maç Fenerbahçe'nindi.
    Böyle bir mantık yok Ankaraspor'un bu sene ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz, bana göre maçın başında öne geçmiş olsalardı , yani hakem o penaltıyı ver(ebil)seydi maç çok daha değişik bir hal alırdı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Böyle bir mantık yok Ankaraspor'un bu sene ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz, bana göre maçın başında öne geçmiş olsalardı , yani hakem o penaltıyı ver(ebil)seydi maç çok daha değişik bir hal alırdı
    Ankaraspor bugün futbol adına ne yaptı? Hiçbirşey... Kaybetmeye mahkum bir oyun oynadılar. Bunu Aykut Kocaman'da kabul etti. Acemilik çektiklerini söylediler. R.C3 frikik kullanırken barajda ki dört isimde gözlerini kapattı, toptan adete korktular gol olduktan sonra bile hareket edemediler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bana görede hakem Hürriyet denen biçerdöveri atabilseydi maç çok değişik olurdu.Sana göre şu şöyle olsa çok değişik olurdu bana görede bu böyle olsa çok değişik olurdu.Bunun sonu varmı sence?

Sonuçta hakemler her maç hata yapıyor yapıcaktırda onlarda insan ki zaten burda hekemlerden en çok yakınan takım Fenerbahçe.1 sezonu penaltı atmadan kapattığı oluyordu bu takımın.

Mesaj Yetkileri