1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Ankaraspor [ TSL 11. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada 7.dakikadaki pozisyon bence net penaltıydı.Edu Murat'ın ayağına basıyor.Hakem es geçti.Açıkcası alıştık artık hakemlerin bu hareketlerine.Diyecek bir şey yok artık..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu arada 7.dakikadaki pozisyon bence net penaltıydı.Edu Murat'ın ayağına basıyor.Hakem es geçti.Açıkcası alıştık artık hakemlerin bu hareketlerine.Diyecek bir şey yok artık..
    Açık penaltıyı vermdi kabulüm.Ancaaaak o pozisyon heriç tüm maç boyunca bütün takdir haklarını Ankaraspor'a karşı kullandı.Emre'ye 2 kez çok açık dirsek atıldı.Hakem bir sarı bile çıkarmadı.Ankaraspor her topa çift daldı sarı kartları biz gördük.Bunlarda gözden kaçmasın lütfen.

Nesil
    2006

Penaltıyı versede, Fenerbahçe bu maçı alacaktı. Ankaraspor bugün futbol oynamadı, Fenerbahçe 2 istedi o kadar attı. 5 istese onuda bulacaktı. Sabaha kadar oynansa maç Fenerbahçe'nindi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Açık penaltıyı vermdi kabulüm.Ancaaaak o pozisyon heriç tüm maç boyunca bütün takdir haklarını Ankaraspor'a karşı kullandı.Emre'ye 2 kez çok açık dirsek atıldı.Hakem bir sarı bile çıkarmadı.Ankaraspor her topa çift daldı sarı kartları biz gördük.Bunlarda gözden kaçmasın lütfen.
    Ben zaten hakem Fenerbahçe lehine çalıştı manasında demek istememiştim.Net bir penaltıyı es geçti.Oyunun kaderini etkileyecek cinsten bir hata ve maalesef hakemlerimiz hala çok kötü..

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Penaltıyı versede, Fenerbahçe bu maçı alacaktı. Ankaraspor bugün futbol oynamadı, Fenerbahçe 2 istedi o kadar attı. 5 istese onuda bulacaktı. Sabaha kadar oynansa maç Fenerbahçe'nindi.
    Bence Fenerbahçe bu maçı 1-0 geriye düşseydide rahat alırdı denecek bir futbol sergilemedi bu akşam.
    So what?
    Saike

Bence Fenerbahçe bu maçı 1-0 geriye düşseydide rahat alırdı denecek bir futbol sergilemedi bu akşam.
    O zamanda ona göre futbol oynardı herhalde...

Nesil
    2006

Ankaraspor, futbol bile oynamadı. Fenerabahçe nasıl olsa bir şekilde gol buluyor. İyi pas yapıyor, defansı çok güzel kurguluyor ve son oynadığı iki maçta sadece rakibe iki pozisyon verdiler. Biri Lincoln'un golü... Diğeride bu maçta Volkan'ın yere düşüp defansın çizgiden çıkadığı pozisyon. Geri kalanlar ceza sahası dışından çekilen anlamsız şutlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Böyle bir mantık yok Ankaraspor'un bu sene ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz, bana göre maçın başında öne geçmiş olsalardı , yani hakem o penaltıyı ver(ebil)seydi maç çok daha değişik bir hal alırdı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Böyle bir mantık yok Ankaraspor'un bu sene ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz, bana göre maçın başında öne geçmiş olsalardı , yani hakem o penaltıyı ver(ebil)seydi maç çok daha değişik bir hal alırdı
    Ankaraspor bugün futbol adına ne yaptı? Hiçbirşey... Kaybetmeye mahkum bir oyun oynadılar. Bunu Aykut Kocaman'da kabul etti. Acemilik çektiklerini söylediler. R.C3 frikik kullanırken barajda ki dört isimde gözlerini kapattı, toptan adete korktular gol olduktan sonra bile hareket edemediler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bana görede hakem Hürriyet denen biçerdöveri atabilseydi maç çok değişik olurdu.Sana göre şu şöyle olsa çok değişik olurdu bana görede bu böyle olsa çok değişik olurdu.Bunun sonu varmı sence?

Sonuçta hakemler her maç hata yapıyor yapıcaktırda onlarda insan ki zaten burda hekemlerden en çok yakınan takım Fenerbahçe.1 sezonu penaltı atmadan kapattığı oluyordu bu takımın.

Mesaj Yetkileri