3-1 Bilal..
Printable View
3-1 Bilal..
Yönetim istifa sesleri arasında Ankara 3.golü attı.
3-1 oldu. Ankara farkı kaçırdı. Ama 3. golü buldu maç 10'a kadar giderdi. Bu arada Beşiktaş taraftarları Ankaraspor'u alkışlıyorlar...
Beşiktaş mağlubiyeti haketti. Ankara farkı kaçırdı. Ankaraspor'u tebrik ederim. Bu arada olay çıktı İbrahim Üzülmez rakibe saldırdı tokat attı rakibine......... mevzu var...
İbrahim ü. yakışan hareketler..
Ayıp be İbrahim ayıp..
İbrahim Üzülmez ve Yıldırım Demirören futboldan ilişkisini kesmeli...Bu maçın tek özetidir. Gönder gül gibi teknik adamı... Bunlar müstahaktır Demirören için...
Bjk tribünleri felaket baskı kuruyor beşiktaş üstünde. Ben bile sıkıldım izlerken maçı. Tebrikler ankaraspor.. Hakettiler bence.
Nasıl hala İbrahimleri takımda tutuyorlar anlamıyorum resmen saldırıyorlar...
İbrahime bak yahu.. ayıp.
Tebrik ediyorum Ankaraspor'u.İyi oynadılar ve 3 puanı 3 golle aldılar.Beşiktaş yönetimi ve taraftarları aynı tas aynı hamam devam ediyor.
Ankaraspor beklemediğim şekilde harika oynadı. Sivok atıldıktan sonra iyice baskı kurdular. Murat Tosun fanteziye kaçmasaydı 3. gol daha erken gelirdi.
Tebrikler Ankaraspor'a.
Babam benim Belediye'de çalışıyor ve Beşiktaş'ın yöneticilerini falan tanıyor Yıldırım Demirören için çok çok kötü diyor(aslında öyle demiyor ama kibarca bu:))
Bazı arkadaşlar Denizli'yi suçluyorlar. Suç tamamen Yıldırım Demirören'de arkadaşlar o takımdan gittiği gün Beşiktaş tekrar yükselişe çıkar
Yorumlarda Kaptan Sanlı kırmızı kartın 3 kere kırmızı kart olduğunu söyledi neredeyse adamın ayağını kırııyordu da dedi
Bilgili'yi zamanında küfür edip göndermeyecekti Beşiktaş taraftarı, giden geleni arattı Demirören o şahane takımı batırdı...
Kırmızı kart pozisyonu 50 kere kırmızı kart. Doğru bir karar.
Ankaraspor, eğer istese çok daha fazla gol atabilirdi. Üçüncü golü kendi bencilliklerinden kaçırdılar. Beşiktaş taraftarı için üzülüyorum böyle bir başkanı hak etmiyorlar. Hatta bu stadın çimlerinde futbol bile izlemek işkence. Bari şu çimleri yaptırın...
Ankaraspor harika oynadi tebrik etmek lazim..
Ankaraspor galibiyeti hakeden taraftı. Hatta farkı kacırdılar diyebilirim. Bilal ve M.Tosun cömertce harcadılar pozisyonları. Sivok'un gördügü kart bence doğruydu. Rakip kaydıktan sonra ezdi resmen adamı.
Mac sonu İ.Üzülmezin rakibinin üstüne yürümesi hoş degildi.
Delgado cok kötü. Islıklandı da taraftarlar tarafından. Bobo dendi . Bugun sahada yoktu. Holosko ve Nobre bence bu takımın forvetleridir. İ.üzülmez gibi bir de sol beke sahipsen o kanatını rakip felc eder. Bugun de özellikle ilk yarı o kanat felç oldu.
Tebrikler Ankaraspor.
Beşiktaş adına sahada olumlu hiçbirşey yoktu.
Tello ve Üzülmez'in de artı kırmızı kart görmesi gerekiyordu.
Bu nasıl bir taktik bu nasıl bir düzen. Defansda Zapo toraman Ön libero Ugur Sivok Oynatıo. Ertugrul saglam döneminde ligin en az gol yiyen takımıydık Nie? Zapo - Sivok Yan yana oynadıgı için. Sen kimsinde bozuosun o ikiliyi en az gol yiyen ikili sen illa orta sahaya cekıosun Sivoku. Sen Yorumcu iken demiyomuydun Mükemmel ikili Besiktasın Ronaldo - Zagodan sonra en iyi ikilisi sen Nie bozuosun neden? Kardeşim 2-1 Yeniliyoruz Maçın basında oynıyacagı 4lü defansı 2-1 Yenildigimiz dakikalarda oynatıyor. Zapo Serdar degisikliginide anlamış degilim.Şu maçta diyecek bir laf Rüştüye Helal olsun.
Sıra geldi hakeme ben böle türk hakemleri gormedim kardeşim bunların gözlerinde sorun var sanırım neden her hafta bize oluyor bunlar? o Penaltıları nasıl görmezsin senya. Hı bide Her sene Ankaraspor Maçlarında böle olması biraz ilgi çekti sanki Artık baska seyler düşünüyorum Her sene Ankaraspor maçlarında sorunlar olunca. Sonra Besiktas tribünü neden küfür ediyor diyorlar Kardeşim 2 penaltı verilmiyor Her hafta kırmızı kart goruyoruz Neden bunlar tek bize?
Bu arada macı izlerken tello nun pozisyonu kacırmışım. weeks'i resmen yumruklamış. önce sırtına yumruk, daha sonra yüzüne ve tüm bunlar yardımcının gözünün önünde oluyor. Direk kırmızılık pozisyon. Sivok'un pozisyonundan bile daha net kırmızı :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 Penaltı ? Hangileri oluyo bunlar ?
Ya Herkez kırmızıları konusuyorda 2 penaltı verilse belkı bunlar olmıcaktı.
Ibrahim Üzülmez ve Tello muhakkak kirmizi kart görmelilerdi,büyük olasilikla videolardan anlasilacaktir 2 oyuncunun neler yaptigi,PFDK´ya sevkedilirler,en az 2 mac ceza yerler ...
Durduk yerede penaltı verilmez ama degil mi
Penaltılar için Bir sıfırdan çevirilen top dışardan çeviriliyor ve çarpma ikincide ben göremedim elinin arasından geçiyor.
Ne penaltısı yaa penaltı menaltı yok maçta.
Ankaraspor Beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi attı sahadan.
---------------Rüştü--------------
Toraman - Zapo - Üzülmez
Ekrem------Sivok----------BOŞ
BOŞ--------Uğur------------BOŞ
BOŞ----Delgado-Tello----BOŞ
----------Nobre-Bobo-----------
bu dizilimi birisi bana anlatabilir mi ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ha o Zapo'nun çevirdiği posizyon belki penaltı olabilir.
Aynı maçları izlemedık sanırım Penaltı yok diyosunuz. Zapo ve İbrahim'in penaltısı?(İbrahim tam görmedim ama)
Sizin sorununuz hakem falan değil kardeşim , geçen seneyi de bu şekilde geçirdiniz.Sorunun adı Yıldırım Demirören. + Mustafa Denizli'nin Ertuğrul Sağlam'dan ne fazlası vardı da teknik direktörlüğü getirildi.
Yarın G.Saray yenerse Beşiktaş 6.sıraya düşüyor.Yanlış hatırlamıyorsam E.Sağlam bıraktığında 2.sıradaydı Beşiktaş.
Murat Tosun bu kadar iyi olmanın bir anlamı yok ya.
Ertuğrul hoca gidip M.Denizli geldiğinde umutlarım zayıflamıştı.M.Denizli'den sonra takım daha hareketli oynamaya başlayınca bir çok Beşiktaşlı gibi bende acaba demeye başlamıştım açıkcası.Fakat bu akşam yine tabana vurdu umutlarım.Sanırım bu sezon yine bize hüsran..
Mustafa hoca televizyonun başından konuşmasını biliyordu.Gerçi hala konuşuyor.Fakat henüz bir icraat göremedik.Takım o geldiğinden beri üst üste galibiyet alamadı.Böyle gitmez bu iş.Fenerbahçe'ye bile geçildik böylece.Büyük ihtimal haftayıda 6.bitireceğiz.Halbuki geçen hafta kazansaydık liderdik..Bakalım yine çıkıp bu tür kayıplar olacaktır ama bu kayıplar şampiyonluğu etkilemeyecektir diye açıklama yapacak mı M.Denizli merak ediyorum..
Zapo'nun penaltı pozisyonunda top dışardan çeviriliyor
Besiktasli arkadaslarim kusura bakmasinlar ama ben Türk futbol tarihinin en balon adami olarak görüyorum Mustafa Denizli´yi.isi gücü konusmak,sirf hava gazi ...
Bizim basimizdayken de öyleydi,Fbnin basindayken de öyleydi,Bjknin basindayken de öyle.
Yorumculuk yaparken kolay,salliyordu gelene gecene,sonunda amacini gerceklestirdi ve geldi Besiktas´a.
Ama ne oldu,takke düstü,kel göründü ..
Bir diger mevzu ise ibrahimlerin takimi batirdigidir.Ayrica takimda inanilmaz bir gerginlik var,futbolcular sahaya savasmaya cikiyorlar(ters manada),rakiplerle ugrasiyorlar,hakeme laflar atiyorlar,anlamiyorum ben bunlarin ne yaptiklarini ...
Besiktaslilara Allah sabir versin,ne diyeyim ...
---------------Rüştü--------------
Toraman - Zapo - Üzülmez
Ekrem------Sivok----------BOŞ
BOŞ--------Uğur------------BOŞ
BOŞ----Delgado-Tello----BOŞ
----------Nobre-Bobo-----------
bu dizilimi birisi bana anlatabilir mi ?
Ertuğrul sağlamı çok arar beşiktaş..
Ya ezdi diyosunda 1. Kasıtlı bisey yok 2. o pozisyonda Gerçekten öyle bir darbe yese ayaga kalkamazdı ama iste profesyonellık eline geçen fırsatı degerlendırdı bizi 10 kişi bıraktı. Böyle konusuyosun tello boks yaptı iyi yaptı Onlarda ilk yarıdaki penaltıyı verselerdi.