Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

8 57.14%
  • Ankaraspor

5 35.71%
  • Beraberlik

1 7.14%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 131 sonuç

Konu: Beşiktaş - Ankaraspor [ TSL 14. Hafta ]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu nasıl bir taktik bu nasıl bir düzen. Defansda Zapo toraman Ön libero Ugur Sivok Oynatıo. Ertugrul saglam döneminde ligin en az gol yiyen takımıydık Nie? Zapo - Sivok Yan yana oynadıgı için. Sen kimsinde bozuosun o ikiliyi en az gol yiyen ikili sen illa orta sahaya cekıosun Sivoku. Sen Yorumcu iken demiyomuydun Mükemmel ikili Besiktasın Ronaldo - Zagodan sonra en iyi ikilisi sen Nie bozuosun neden? Kardeşim 2-1 Yeniliyoruz Maçın basında oynıyacagı 4lü defansı 2-1 Yenildigimiz dakikalarda oynatıyor. Zapo Serdar degisikliginide anlamış degilim.Şu maçta diyecek bir laf Rüştüye Helal olsun.
    Sıra geldi hakeme ben böle türk hakemleri gormedim kardeşim bunların gözlerinde sorun var sanırım neden her hafta bize oluyor bunlar? o Penaltıları nasıl görmezsin senya. Hı bide Her sene Ankaraspor Maçlarında böle olması biraz ilgi çekti sanki Artık baska seyler düşünüyorum Her sene Ankaraspor maçlarında sorunlar olunca. Sonra Besiktas tribünü neden küfür ediyor diyorlar Kardeşim 2 penaltı verilmiyor Her hafta kırmızı kart goruyoruz Neden bunlar tek bize?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada macı izlerken tello nun pozisyonu kacırmışım. weeks'i resmen yumruklamış. önce sırtına yumruk, daha sonra yüzüne ve tüm bunlar yardımcının gözünün önünde oluyor. Direk kırmızılık pozisyon. Sivok'un pozisyonundan bile daha net kırmızı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Bu nasıl bir taktik bu nasıl bir düzen. Defansda Zapo toraman Ön libero Ugur Sivok Oynatıo. Ertugrul saglam döneminde ligin en az gol yiyen takımıydık Nie? Zapo - Sivok Yan yana oynadıgı için. Sen kimsinde bozuosun o ikiliyi en az gol yiyen ikili sen illa orta sahaya cekıosun Sivoku. Sen Yorumcu iken demiyomuydun Mükemmel ikili Besiktasın Ronaldo - Zagodan sonra en iyi ikilisi sen Nie bozuosun neden? Kardeşim 2-1 Yeniliyoruz Maçın basında oynıyacagı 4lü defansı 2-1 Yenildigimiz dakikalarda oynatıyor. Zapo Serdar degisikliginide anlamış degilim.Şu maçta diyecek bir laf Rüştüye Helal olsun.
    Sıra geldi hakeme ben böle türk hakemleri gormedim kardeşim bunların gözlerinde sorun var sanırım neden her hafta bize oluyor bunlar? o Penaltıları nasıl görmezsin senya. Hı bide Her sene Ankaraspor Maçlarında böle olması biraz ilgi çekti sanki Artık baska seyler düşünüyorum Her sene Ankaraspor maçlarında sorunlar olunca. Sonra Besiktas tribünü neden küfür ediyor diyorlar Kardeşim 2 penaltı verilmiyor Her hafta kırmızı kart goruyoruz Neden bunlar tek bize?
    2 Penaltı ? Hangileri oluyo bunlar ?
    Last edited by PesimiSTyLa : 06.Aralık.2008 at 22:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya Herkez kırmızıları konusuyorda 2 penaltı verilse belkı bunlar olmıcaktı.

Ibrahim Üzülmez ve Tello muhakkak kirmizi kart görmelilerdi,büyük olasilikla videolardan anlasilacaktir 2 oyuncunun neler yaptigi,PFDK´ya sevkedilirler,en az 2 mac ceza yerler ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Durduk yerede penaltı verilmez ama degil mi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltılar için Bir sıfırdan çevirilen top dışardan çeviriliyor ve çarpma ikincide ben göremedim elinin arasından geçiyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne penaltısı yaa penaltı menaltı yok maçta.

Ankaraspor Beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi attı sahadan.

---------------Rüştü--------------
    Toraman - Zapo - Üzülmez
    Ekrem------Sivok----------BOŞ
    BOŞ--------Uğur------------BOŞ
    BOŞ----Delgado-Tello----BOŞ
    ----------Nobre-Bobo-----------

bu dizilimi birisi bana anlatabilir mi ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ha o Zapo'nun çevirdiği posizyon belki penaltı olabilir.
    Last edited by LaigLeNoiR : 06.Aralık.2008 at 22:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı maçları izlemedık sanırım Penaltı yok diyosunuz. Zapo ve İbrahim'in penaltısı?(İbrahim tam görmedim ama)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sizin sorununuz hakem falan değil kardeşim , geçen seneyi de bu şekilde geçirdiniz.Sorunun adı Yıldırım Demirören. + Mustafa Denizli'nin Ertuğrul Sağlam'dan ne fazlası vardı da teknik direktörlüğü getirildi.

Yarın G.Saray yenerse Beşiktaş 6.sıraya düşüyor.Yanlış hatırlamıyorsam E.Sağlam bıraktığında 2.sıradaydı Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Murat Tosun bu kadar iyi olmanın bir anlamı yok ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı maçları izlemedık sanırım Penaltı yok diyosunuz. Zapo ve İbrahim'in penaltısı?(İbrahim tam görmedim ama)
    Kesinlikle penaltı yok..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Üzülmez'in posizyonunda alakası yok atıyor kendini yere hakem olsam artı bir de sarı kart verirdim.

Zapo'nun ki belki.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul hoca gidip M.Denizli geldiğinde umutlarım zayıflamıştı.M.Denizli'den sonra takım daha hareketli oynamaya başlayınca bir çok Beşiktaşlı gibi bende acaba demeye başlamıştım açıkcası.Fakat bu akşam yine tabana vurdu umutlarım.Sanırım bu sezon yine bize hüsran..

Mustafa hoca televizyonun başından konuşmasını biliyordu.Gerçi hala konuşuyor.Fakat henüz bir icraat göremedik.Takım o geldiğinden beri üst üste galibiyet alamadı.Böyle gitmez bu iş.Fenerbahçe'ye bile geçildik böylece.Büyük ihtimal haftayıda 6.bitireceğiz.Halbuki geçen hafta kazansaydık liderdik..Bakalım yine çıkıp bu tür kayıplar olacaktır ama bu kayıplar şampiyonluğu etkilemeyecektir diye açıklama yapacak mı M.Denizli merak ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapo'nun penaltı pozisyonunda top dışardan çeviriliyor
    Futbolcu Bilgileri

Besiktasli arkadaslarim kusura bakmasinlar ama ben Türk futbol tarihinin en balon adami olarak görüyorum Mustafa Denizli´yi.isi gücü konusmak,sirf hava gazi ...

Bizim basimizdayken de öyleydi,Fbnin basindayken de öyleydi,Bjknin basindayken de öyle.

Yorumculuk yaparken kolay,salliyordu gelene gecene,sonunda amacini gerceklestirdi ve geldi Besiktas´a.
    Ama ne oldu,takke düstü,kel göründü ..

Bir diger mevzu ise ibrahimlerin takimi batirdigidir.Ayrica takimda inanilmaz bir gerginlik var,futbolcular sahaya savasmaya cikiyorlar(ters manada),rakiplerle ugrasiyorlar,hakeme laflar atiyorlar,anlamiyorum ben bunlarin ne yaptiklarini ...

Besiktaslilara Allah sabir versin,ne diyeyim ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

---------------Rüştü--------------
    Toraman - Zapo - Üzülmez
    Ekrem------Sivok----------BOŞ
    BOŞ--------Uğur------------BOŞ
    BOŞ----Delgado-Tello----BOŞ
    ----------Nobre-Bobo-----------

bu dizilimi birisi bana anlatabilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ertuğrul sağlamı çok arar beşiktaş..

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Besiktasli arkadaslarim kusura bakmasinlar ama ben Türk futbol tarihinin en balon adami olarak görüyorum Mustafa Denizli´yi.isi gücü konusmak,sirf hava gazi ...
    haklısın abi çıkmış gene LİGTV'de haftaya bunların tam tersi şampiyonluktan falan bahsediyo..Yazık ya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hmm anladım adamı eziceksin adamı çiğniceksin ,basıcaksın sonra neden bize kırmızı kart veriliyor diyosun.Üstelik Tello güzek boks yaptı..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hmm anladım adamı eziceksin adamı çiğniceksin ,basıcaksın sonra neden bize kırmızı kart veriliyor diyosun.Üstelik Tello güzek boks yaptı..
    Ya ezdi diyosunda 1. Kasıtlı bisey yok 2. o pozisyonda Gerçekten öyle bir darbe yese ayaga kalkamazdı ama iste profesyonellık eline geçen fırsatı degerlendırdı bizi 10 kişi bıraktı. Böyle konusuyosun tello boks yaptı iyi yaptı Onlarda ilk yarıdaki penaltıyı verselerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

lig giderek ilginçleşiyor . 3 büyüklerin sonu son değil bakalım nolcak sonunda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tello gerçekten çok kötü vurmuş Theo Weeks'e ayrıca Theo Weeks'in adalesi kopmuş olabilirmiş
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@I3esiktas

Çok sinirlisin,seni anlıyorum.Bende baya üzüldüm çünkü.Daha sakin olmayı denersen sevinirim.Hatta kapat bilgisayarı git başka bir şeylerle uğraş.Belki sakinleşirsin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Neyse ki Mustafa Denizli '' Hedemizden sapma yok '' diyor.

Yarın yenersek Beşiktaş'ın liderle arasında 6 puan fark olacak. + Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynayacağı maçı da hesaba katarsak bu futbolla kazanması da çok zor.

Valla her zaman söylerim bizim takımlarımız ne çektiyse Başkanından , yönetiminden ve teknik adamından çekmiştir. Bu üçlü iyi olmadıktan sonra futbolcu kadrosu bir yere kadar.

Sivok'un pozisyonu kırmızı karttı, 2 maç ceza alması lazım. Maç sonu yaptığı hareketlerden dolayı da Üzülmez ceza almalı. Beşiktaş İbrahimleri kadro dışı bırakarak olumlu bir adım atmıştı ama ikisini tekrar takıma monte edince işler eskisi gibi oldu, bozuldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçı izlemedim ama Sonuca bakarsak Helal olsun Ankara'ma.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

bu lig uzun maraton bjk'lı arkadaşların tepkilerini normal karşılıyorum ama şunu unutmayın 4 büyüklerin nerde ne zaman puan kayıpları yaşayacağı belli olmuyo yani köprünün altından çok sular akacak
    ankarasporda maçı hakederek aldı.telloda kırmızı karttan ucuz kurtuldu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mustafa Denizli geldiğinde takıma göre taktik çıkaracağını belirtmişti ama geldiğinden beri aynı taktik sinyaller verilmesine rağmen taktiğini değiştirmedi.Kocaeli karşısında maçı çevirirsinde Ankaraspor gibi iyi isimleri olan bir takıma karşı zor.Bugün Ankaraspor'un ukalalıktan yapamadığını Sivok yaptı.Üzülmez'e ceza gelebilir ancak Tello'ya verebileceklerini sanmıyorum.Mustafa Denizli'nin birtakım şeyleri değiştirmesi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ankaraspor iyi oynadı ve kazandı. Zapo'nun pozisyon penaltıydı bana göre Beşiktaşın penaltısı verilmedi. Sivok'un kırmızı kartı %100 doğru bir karar. Tello ise aynı hareketi Bursaspor maçında Gökhan Güleç'e yapmıştı ikidir hakemler hes geçiyor Tello'yu. Boksörden farkı kalmadı artık attığı yumruklar ortada kasti yapılan hareketler ilerleyen haftalarda Beşiktaşın başını daha çok ağırtabilir bu durum Tello uyarılmalı.

Ankaraspor üst sıralara oynamaya devam ediyor, tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Telegolde gösterdi. Tello aynı yumruktan bursa oyuncusu gökhan gülece de atmış. Hareket aynı Alışkanlık edinmiş demekki.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri