Originally Posted by
I3esiktas
Bu nasıl bir taktik bu nasıl bir düzen. Defansda Zapo toraman Ön libero Ugur Sivok Oynatıo. Ertugrul saglam döneminde ligin en az gol yiyen takımıydık Nie? Zapo - Sivok Yan yana oynadıgı için. Sen kimsinde bozuosun o ikiliyi en az gol yiyen ikili sen illa orta sahaya cekıosun Sivoku. Sen Yorumcu iken demiyomuydun Mükemmel ikili Besiktasın Ronaldo - Zagodan sonra en iyi ikilisi sen Nie bozuosun neden? Kardeşim 2-1 Yeniliyoruz Maçın basında oynıyacagı 4lü defansı 2-1 Yenildigimiz dakikalarda oynatıyor. Zapo Serdar degisikliginide anlamış degilim.Şu maçta diyecek bir laf Rüştüye Helal olsun.
Sıra geldi hakeme ben böle türk hakemleri gormedim kardeşim bunların gözlerinde sorun var sanırım neden her hafta bize oluyor bunlar? o Penaltıları nasıl görmezsin senya. Hı bide Her sene Ankaraspor Maçlarında böle olması biraz ilgi çekti sanki Artık baska seyler düşünüyorum Her sene Ankaraspor maçlarında sorunlar olunca. Sonra Besiktas tribünü neden küfür ediyor diyorlar Kardeşim 2 penaltı verilmiyor Her hafta kırmızı kart goruyoruz Neden bunlar tek bize?