ZDF alman kanali :)
Printable View
ZDF alman kanali :)
Tamam işte onun haricinde birde fransız kanalı veriyor :D
Arayıp ricada bulunalım istersen Aygün :)
Kewell defansta oynamamlı, olur da yenilirse Galatasaray bu nedenle avrupada çok dalga geçilir kendisiyle. 17 yıl önce amatör olarak stoperoynayan birine ne kadar güvenebilirsin? Almanya'da iyiydi ama oradaki hava bambaşkaydı. Kewell defansta kaptırdığı topla golü yiyordu neredeyse Galatasaray. Kendine güvenden dolayı ayağından kolay top çıkarmaz ve katırdığı kalede tehlike yaratır.
Ayrıca Arda'nın da olmaması takımı ileriye taşıyacak tek oyuncu larak Lincoln'ü bırakıyor. Tek Lincoln'e ne kadar güvenilir, gerçi Galatasaray kazanmak zorunda değil, bu nedenle maça risk almadan başlar ve gol yerse Kewell mutlaka öne gelir.
Ama ben ne olursa olsun kendisini stoper olarak yetiştiren birini Kewell yerine tercih ederim. Tecrübeli bir stoper olsa belki onun direktifleriyle Kewell olurdu ama yanında da Hakan oynayacak. Karışık bir durum. Ama Mourinho 18 yaşında adamı Manchester maçında defansın soluna koyabilir, bizim ülkemizde biz bunu yapamıyoruz.
Tabi bunu yapamamız, bu oyuncuları yeterli seviyeye getirmemekten de kaynaklanıyor.(Mentak olarak Semih'in ne kadar hazır durumda olduğunu, alt yapısının nasıl olduğunu bilemeyiz. Görev verildiğinde soğukkanlı olup olmayacağı belli değil ama avrupalı öyle değil işte.)
Sonuç olarak 2 tarafın da eksikleri var, ilk maça bakarsak Hamburg'un Galatasaray'un seviyesindeolmadığı görülüyor. Tam kadro olsa rahat geçerdi Galatasaray. Bu halde maçta bol gol olur, Galatasaray maçı 0-0'a bırakamaz ve mutlaka gol yer, yedikten sonra Kewell öne çıkar ve saldırdığında da golleri bulup galip gelerek tur atlar.Başarılar ve bol futbol şansları...
Bence cok rahat bir mac olacak Gs için macı da kazanıp ceyrek finale cıkacaklardır...
Hamburga ufacık bir sans vermiyorum Ali Sami Yen atmosferinde sokları dus alana kadar sürecektir...
ARDA TURAN SAHADA!
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'ın Hamburg karşısında sahada olacağı öğrenildi. Lig TV muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Arda'nın iğneyle de olsa sahada olacak.
Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın da bu maçta oynamak için çok istekli olan Arda'yı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.
Deplasmanda avantajlı skorla döndük, herkes tura %80 ihtimali ile bakıyor.
Bordeaux maçı gibi kendi sahamızda yaptığımız hataları tekrarlarsak, turu alırlar.
Dileğim turu geçmemiz.
Başarılar, Galatasaray :)
Böyle birşeyi Galatasaray tribünlerinin bağırdığı Lincoln yaparmıydı çok merak ediyorum. Bu takımın yıldızı ARDA dememden bunu kastediyodum işte. Ama hala değerini anlayamadı tribünler.Quote:
Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın da bu maçta oynamak için çok istekli olan Arda'yı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.
Maça gideceğim Allah'ın izniyle bu maçı alacağımıza inanıyorum..İki takımında önemli eksikleri var özellikle stoper konusunda sıkıntı çok büyük Semih'in oynatılmaması doğru karar.Galatasaray'a yakışan bi futbol oynayalım gerisi yeter..
Arda'nın değeri bilinmiyor demeyin Allah aşkına. Arda, Galatasaray tribünün sevgilisidir, bir numarasıdır !
Arda Turan Gerisi Yalan !
# 66
Emre, Lincoln geçen sene yatarken herkes yine Lincoooln Lincooolln diye bağırıyodu. Bu sene Lincoln biraz bişeyler yaptı yine başlandı Lincooooln lincoooln. Arda hiçbir zaman onun kadar değerli olmadı. Haa seviyolar Ardayı ama sevmek ayrı birşeydir takımın yıldızı olarak görme ayrı.
Arkadaşım yanlış anlama ama Galatasaray taraftarından daha iyi mi bileceksin neyin ne olduğunu ? Ortamın içinde bulunmadıysan, o heyecanı yaşamadıysan veya ne bileyim internet aleminde de Galatasaray ortamı içinde değilsen bunu bilemezsin, o yüzden yanılıyorsun bence. ;)
Arda bu takımın en büyük yıldızıdır, göz bebeğidir, baş tacıdır. Çünkü o Galatasaraylı !
Iddaa'da 1-3 Skor oynadım. Bakalım ne olacak?
Umarım Galatasaray turu atlar yine de.
Fb'liler avrupa maçında Gs'nin rakibine Gs'liler Fb'nin rakibine oynuyor genelde iddiaada.benim bildiğim tuttuğun takımı oynarsın Kazanmasını istediğin takımı oynarsın.Ama bazı konulardada Türkiye'nin başarısının daha önemli olduğunu savunur bu kişiler.Yani Eren,diceğim o ki politik yorumlar yazıp ortamı germe lütfen :)
EreN abi zaten Galatasaray turu atlar umarım demiş. ;;)
Haydi Galatasaray.Bu turuda geçelim...
HAMBURG KARŞISINDA KİMLER SAHADA OLACAK?
Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. tur rövanş maçında Ali Sami Yen Stadyumu'nda ağırlayacağı Hamburg'a karşı sahaya çıkacak 11'i belli oldu.
MARATON.COM.TR farkıyla Galatasaray'ın 11'ini sizlere sunuyoruz!..
De Sanctis, Sabri, Kewell, Hakan Balta, Volkan, Arda, Mehmet Güven, Barış, Ayhan, Lincoln, Baros
MARATON.COM.TR ÖZEL
Kewell' ı stoper oynatıyoruz...
Büyük kumar inşallah tutar şu Kewell'ın stoper işi.
Of ya yok böyle birşey. Tam maça bilet bulduk(gizli bağlantılar sayesinde : ) ) ama hastayım gidemiyorum :(
Bana ver bari ben gidiyim :D Bu arada geçmiş olsun.
Mehmet güvenden nefret ediyorum oynatmayın şu adamı..
Kewell stoper falan oynamaz bence. Çok büyük kumar olur. O gün ki gaz ile geçmişten gelen felsefenin birleşmesi güzel oyun koymuştu ortaya. Bir kere ofsayt bozarsın işler berbat olur.
Galatasaray'a yürekten başarılar. Avrupa kupalarında nisan ayını görmek pek zevkli olacak :)
De Santics
Serkan Kurtuluş-Harry Kewell-Hakan Balta-Volkan Yaman
Sabri -Barış-Ayhan-Arda Turan
Lincoln
Milan Baros
11 buymuş.
De Sanctis
Serkan Kurtuluş
Harry Kewell
Hakan Balta
Volkan Yaman
Sabri
Barış
Ayhan
Arda
Lincoln
Baros
kadro kesinleşti.
Arkadaşlar maçı netten izlemeye uğraşmayın evinizde HOTBİRD kanalları varsa oradan izleyebilirsiniz.İşte kanallar ve frekansları:
ZDF ; alman kanalı
freq 11010 H
symbol 30000 - 5/6
Serkan Kurtuluşun oynaması beni korkuttu açıkcası.İnşallah hayırlı sonuçla döneceğiz.
Defansta forvette kim oynarsa oynasın zafer bizim olacak...
başarılar diliyorum yürekten diliyorum...
Arkadaşlar,
Yasak olan birşeyi ha burada yapmışsınız ha pazarlığını burada yapmışsınız aynı şeydir.
Link bırakmamış olmanız yasal olmayan bir konunun muhabbetini yapma hakkını doğurmaz. Bu ve devamındaki maç başlıklarında devam etmesi halinde uyarı sistemi kullanılacaktır. Bilginize...
Peki neden yasak ? :)
D-Smart'ın yaptığı çokmu doğru dünyanın her yerinde avrupa maçları şifresizken Türkiye'de neden şifreli ? Ayrıca Aydın Doğan ilk D-Smart'ın bedava olduğunu açıkladı sonra paralı sisteme çevirdi. Bu ne kadar doğru ? bu sistemde bu kadar şey yanlışken şurda bir maçı izlemek için yardım istemek ne kadar hafif kalıyor. Tabi link vermenin yasak olmasının özel bir sebebi varsa bilemem.
bayraklar muhteşem olmuş