Volkan Şen hakemden yanak aldı mauhau
Printable View
Volkan Şen hakemden yanak aldı mauhau
Yok artık Lebron :eek: Nasıl bi şans bu ?
Direkler 3 kez ardarda izin vermedi bursaya :)
Of nedir bu şans böyle
(ben de Bursa'ya oynadım)
Ah be yine gol geliyordu.
Ne ballı takım yaw su Beşiktaş :D
Hadi Bursa Sevindir Bizi
Bu maç berabere biteceeek :D
Toraman atıldı.
Toraman kırmızı yedi.Voleybola özenmiş :)
ya şansa bak be.. :D
Neyse toraman atıldı..
Bu Kart Güzel Oldu Bursanın İkinci Yarı Gol Veya Goller Bulacağını Düşünüyorum
Gökhan Zan o pozisyonda ittirmiş galiba.
Bjknin isi zorlasti zaten iyi oynamiyordu simdi 10 kisi kaldi Bursa kaybetmez bence ..
Deniz Çoban maçı çok gereksiz gerdi ilk yarıda. Sanırım 10 ya da 15 dakika oyunda kaldı kalmadı top.
Biz ligde standart beklerken aynı maç içerisinde standart yok kimi kandırıyoruz ki acaba?
Zaten makastan sonra iyice dağıldı Deniz Çoban :D
Ağırına gitti sanırım. :p
Bursa inanılmaz goller kacırdı. Hele Shin ve Volkanın pozisyonları. Bjk nin 10 kişi kalması iyi oldu. 2. yarı gol yada goller bulup kazanırlar umarım.
Evet kırmızı doğruydu. Türk futbolcusunun meşhur çenesinden dolayı ilk sarı kartı gördü. 2. pozisyonda da kasıtlı koluyla vurdu topa Toraman.
Bursaspor daha iyi oynadi ilk yarida. Öyle goller kacirdilar ki, sastim kaldim.
Besiktas'in sansi yanindaydi ilk yarida. Ama Toroman'in kirmizi kart görmesiyle iyice zor duruma düstüler. Bursaspor bu maci kazanacaktir bence.
İkinci sarı kart İbonun hatası ama iLk sarı kartta yere düşerken eLine çarpıyor,İbo neden eLLe kessinki o topu?
Haydi bakalım 2. yarıda daha eğlenceli ve bol gollü bir maç olur umarım. :)
10 kişi kalmış takıma birde Yusuf girecek heralde 2. yarı, ilk yarı Bursa daha etkiliydi golü bulmalar kuvvetle muhtemel.
Hep deniyordu ya Beşiktaş mücadele ediyor falan Bursa bu akşam daha iyi kesinlikle.
Tello yok Cisse oyunda 2. yarıda.
Volkan Şen'den şüphelenmiyor değilim zaten.:) Hangi maçı izlediysem hakemlere sarılıyor. Devre arası Werder Bremen ile oynanan hazırlık maçındada hakeme baya bir sarılmıştı. :n:
Holosko atacak atacak az kaldı inşallah. :)
Delgado'nun yerine Yusuf oyunda.
ah Ekrem ahhh.
Bjk 10 kişi ama Bursa doğru düzgün atak yapamıyo.Beşiktaş çok daha baskılı ikinci yarıda.
Helal be İvankov.Maç bitti sayılır artık.
Ivankov müthiş çıkardı 92. dakikada Bobo'nun topunu.
Yine lider olamadık yahu. :) Neyse artık sezon sonunda inşallah.
Maç bitti iki takıma da tebrikler.Şampiyonluk şansımız biraz daha arttı.(:
Teşekkürler Bursa Bu Haftada Lideriz Mehmet Kardeşime Selam
Söyliyecek bişey bulamıyorum ilk yarıda yatan bursaspor Vardı Maçın 20dk sı belkı yerlerde süründüler Deniz Çobanda bu yatmalara izin verdi onada helal olsun. Bobonun 1 tane yanıltmasına sarı kart veren Hakem o ilerde japonmudur korelimidir nedir 3 kere hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptı 1 sarı kart yok. Ersnt Yusuf yapına fauller niye verilmio? Delgado'nun vuruşunda ceza alanı icinde top eline çarpar yine bişey yok. Helal olsun Deniz çoban Bravo yerde sürünen Bursalılar.
Şanssız bir gündeydik. Ertuğrul Hoca, Beşiktaş Jimnastik Kulübününün zayıf yanlarını çok güzel etüt edilmiş. Maç "Premier Lig" seviyesindeydi. İlk yarı Volkan o golü atsa maç çok farklı olurdu. İkinci yarı Romaschenko gibi iyi top atan Sercan gibi çok hızlı bir adammımız olsaydı maçtan üç puan ile ayrılırdık. Maçtan önce beraberlik iyi bir sonuçtu ancak bu haldeki BJK yenseydik çok güzel olurdu.
Haftaya Denizli'yi bu oyunun yarısını oynarsak mağlup edip hedeflerimizi kovalarız. . .
Belgelerle ispatlayamayacağınız konuları buradan belirtmeyiniz.
Birazda şans olacak, yoksa becerikli oyunculara mı sahip olacaksınız anlayamadım. Kale boş üst üste direğe isteseler vuramazlar bizim topçular bunu başardı ve galibiyeti kaçırdık tebrikler. şampiyonluk yolunda Beşiktaşa yine çelme taktık.
Sivasspor bu sezon şampiyon olacak inşallah. :)
I3esiktas, yazdıklarına dikkat etmeni öneriyorum. Takımını veya diğer takımı eleştirecekseniz lütfen üslubunuza dikkat edin.