Bursaspor daha iyi oynadi ilk yarida. Öyle goller kacirdilar ki, sastim kaldim.
Besiktas'in sansi yanindaydi ilk yarida. Ama Toroman'in kirmizi kart görmesiyle iyice zor duruma düstüler. Bursaspor bu maci kazanacaktir bence.
Beşiktaş
Bursaspor
Beraberlik
Bursaspor daha iyi oynadi ilk yarida. Öyle goller kacirdilar ki, sastim kaldim.
Besiktas'in sansi yanindaydi ilk yarida. Ama Toroman'in kirmizi kart görmesiyle iyice zor duruma düstüler. Bursaspor bu maci kazanacaktir bence.
İkinci sarı kart İbonun hatası ama iLk sarı kartta yere düşerken eLine çarpıyor,İbo neden eLLe kessinki o topu?
Haydi bakalım 2. yarıda daha eğlenceli ve bol gollü bir maç olur umarım.
10 kişi kalmış takıma birde Yusuf girecek heralde 2. yarı, ilk yarı Bursa daha etkiliydi golü bulmalar kuvvetle muhtemel.
Hep deniyordu ya Beşiktaş mücadele ediyor falan Bursa bu akşam daha iyi kesinlikle.
Tello yok Cisse oyunda 2. yarıda.
Volkan Şen'den şüphelenmiyor değilim zaten.Hangi maçı izlediysem hakemlere sarılıyor. Devre arası Werder Bremen ile oynanan hazırlık maçındada hakeme baya bir sarılmıştı.
![]()
I'm back...
Holosko atacak atacak az kaldı inşallah.
Delgado'nun yerine Yusuf oyunda.
ah Ekrem ahhh.
Last edited by El Barto : 19.Nisan.2009 at 22:42
Bjk 10 kişi ama Bursa doğru düzgün atak yapamıyo.Beşiktaş çok daha baskılı ikinci yarıda.
Helal be İvankov.Maç bitti sayılır artık.
Ivankov müthiş çıkardı 92. dakikada Bobo'nun topunu.
Yine lider olamadık yahu.Neyse artık sezon sonunda inşallah.
Maç bitti iki takıma da tebrikler.Şampiyonluk şansımız biraz daha arttı.(:
Teşekkürler Bursa Bu Haftada Lideriz Mehmet Kardeşime Selam
Söyliyecek bişey bulamıyorum ilk yarıda yatan bursaspor Vardı Maçın 20dk sı belkı yerlerde süründüler Deniz Çobanda bu yatmalara izin verdi onada helal olsun. Bobonun 1 tane yanıltmasına sarı kart veren Hakem o ilerde japonmudur korelimidir nedir 3 kere hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptı 1 sarı kart yok. Ersnt Yusuf yapına fauller niye verilmio? Delgado'nun vuruşunda ceza alanı icinde top eline çarpar yine bişey yok. Helal olsun Deniz çoban Bravo yerde sürünen Bursalılar.
Şanssız bir gündeydik. Ertuğrul Hoca, Beşiktaş Jimnastik Kulübününün zayıf yanlarını çok güzel etüt edilmiş. Maç "Premier Lig" seviyesindeydi. İlk yarı Volkan o golü atsa maç çok farklı olurdu. İkinci yarı Romaschenko gibi iyi top atan Sercan gibi çok hızlı bir adammımız olsaydı maçtan üç puan ile ayrılırdık. Maçtan önce beraberlik iyi bir sonuçtu ancak bu haldeki BJK yenseydik çok güzel olurdu.
Haftaya Denizli'yi bu oyunun yarısını oynarsak mağlup edip hedeflerimizi kovalarız. . .
Birazda şans olacak, yoksa becerikli oyunculara mı sahip olacaksınız anlayamadım. Kale boş üst üste direğe isteseler vuramazlar bizim topçular bunu başardı ve galibiyeti kaçırdık tebrikler. şampiyonluk yolunda Beşiktaşa yine çelme taktık.
Sivasspor bu sezon şampiyon olacak inşallah.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
I3esiktas, yazdıklarına dikkat etmeni öneriyorum. Takımını veya diğer takımı eleştirecekseniz lütfen üslubunuza dikkat edin.
Kim yattı Allah aşkına Beşiktaş ın tehlikeli pozisyonu holosko ile ikinci yarıda geldi , o zamana kadar Bursa iyi oynuyordu , ''yerde sürünen'' tabiri çok kötü olur, o yerde sürünenler 1 puan aldı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
1. Ben yazdıgım yazıları 5 kere tekrar okuyup öyle gönderirim bir yanlışlıgım şuana kadar olmadı simdide oldugunu düşünmüyorum.
2. Yediremezlik degil Adam diyoki ''Helal olsun adam gibi çıktı oynadı''. Ben 1. Yarı yerden Kalkmayan Bursaspor izledim. Bu laf biraz yanlış geliyo
Bu başlık açıldığından beri kimseyi kırmamaya, hakaret içermeyen yazılar yazmaya dikkat ediyorum ama "Yerde Sürünen" tabiri çok ağır.
İlk yarıda eze eze top oynadık direkten dönen toplar olmasaydı ikinci yarı kontradan fark olurdu fark.
İlk defa İstanbul'daki bir maç Anadolu'yu ezdirmeyen bir hakem gördüm. Kırmızı kartta hakem son derece haklıydı.
Helal olsun takımdaki bütün oyuncularımız formalarını terlettileri. Bursaspor 2 puan kaybetmiştir. . .
Helal Bursa'ya gercekten galibiyeti kacirdilar.Ilk yari cok iyi oynadilar.Besiktas ise buyuk firsat tepti liderlik koltuguna yine oturamadilar.Sivasin puan kaybettigi haftada onlarda kaybetti.
Haftaya Besiktas zorlu Eskisehir deplasmanina cikacak ve puan kaybetme ihtimali yuksek Bursa ise sahasinda Denizliyi yener bence...
Bence yazdığınız yazılardan çok üslubunuzu 5 kere kontrol edin. Durumun farkına varıp düzeltme yoluna gideceksiniz.
Her zaman demişimdir. İfadelerinizi dile getirirken düzgün bir ifade yerine neden argoya kaçarsanız. 1 olur, 2 olur 3'te uyarı gelir. Yahu ben ne yapmıştım.
Örnek:
"Mustafa Denizli eşşek değil ya bu adamı elbet oynatır."
Yanlış
"Mustafa Denizli işi bilmeyen birisi değil ki bu adamı elbet oynatır."
Doğru
Tüh ya sistem tek maçtan yattı bursa neyse canın sağolsun. 55 lirada paradır![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
40 lira degilmiydi![]()
Mustafa Hoca neden kazanan takımla devam etmez , anlamam.Yahu sen bozmasana Cisse-Ernst ikilisini , arkadada da Sivok-Toraman ile devam et.Belki bugün Gökhan Zan kötü oynadı diyemeyiz ama yine de orta sahada Cisse-Ernst uyumu bozulmamalı.Formda bir Yusuf neden yedek başlar, Delgado son zamanlarda ne verdi bu takıma?İlk yarı gerçekten çok kötü bir Beşiktaş vardı sahada.Toraman'ın yaptığı da affedilier cinsten bir hata değil.Topun 2 kere üst üste direkten döndüğü pozisyonda golü yesek yazık olacaktı, Gökhan Zan sakatlandığı için kenardaydı , defans dengesini sağlayamamıştık.Neyse ki direkten döndü.2. yarı 10 kişi olmamıza rağmen daha iyi oynadık, Ekrem ve Holosko'nun kaçırdıkları goller akıl alır gibi değil.Bunlardan biri gol olsa şimdi liderliği konuşuyor olabilirdik.Son dakikada İvankov da harika bir kurtarış yaptı.Hiç hesapta olmayan 2 puan kaybettik, haftaya zorlu Eskişehir deplasmanında mutlaka kazanmamız lazım.
Hakeme de değinmek istiyorum, tamam Toraman'ın kartlarını kabul ettim de topla 4-5 kere elle oynayan Bursa'lı hiçbir oyuncunun kart görmemesi garip değil mi?Delgado'nun gole giden topunun elle kesilmesi de net penaltıdır.Toraman'ın pozisyonunun benzeri bir pozisyon.Biri ceza alanı içinde , biri dışında.Bobo'ya müdahele olmasına rağmen kendini bıraktı diyip kart veren hakem aynı şeyi 2 kez yapan Koreli'ye neden kart vermez ki.Maçta tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı hakem beyimiz.Sahada o kadar sert oynayan bir Bursa takımı olmasına rağmen sanırım kimse kart görmedi, ya da ben öyle hatırlıyorum.Krita futbol oynamaya değil de adam öldürmeye gelmiş gibiyidi.
Neyse yine de bu takım bu sene her türlü şampiyon.Bizim inancımız tam...