o kadar önemli değil son harf eksik:zuhaha
Printable View
o kadar önemli değil son harf eksik:zuhaha
Sonuçta o da Yunan takımı bu da Yunan takımı, farketmez.:D
Fenerbahçe nispeten zor bir kura çekti.Özellikle deplasmanda oynanacak maç çok sıkıntılı geçecektir.
PAOK'un kadrosunda Şilili milli stoper Contreas,eski R.Madridli önlibero Pablo Garcia,Yunan milli Salpingidis,Oliver Sorlin,Vieirinha,Vitolo gibi etkili oyuncular bulunuyor.
Ancak F.Bahçe hazır hale gelir ve gerçek oyununu oynarsa PAOK'u elememesi için hiçbir sebep yok.
Young Boys dan cok daha kaliteli bir takim Paok , su icinde bulundugu hal baz alinirsa zor bir kura cektigini soyliyebiliriz Fenerbahce'nin , ama taslar yerine oturur takim kendi degerinde oynarsa FB bu takimi ordada Turkiye'dede yener
Herkes aynı şeyi söylüyor."Fenerbahçe kalitesini yansıtırsa", ortak görüş bu.Ama zaten sorun da bu.Fenerbahçe kalitesine yakışır şekilde oynamıyor da, mücadele de etmiyor.PAOK'a öyle veya böyle eleneceğimizi ve Avrupa'ya veda edeceğimizi düşünüyorum.Bende bunun üzerine bu sene takım tutmayacağım.Bu aşk ızdırap oluyor artık, yeter.
Zor kura cektik.Bilemiyorum elermiyiz elenirmiyiz..Bu durumlara dustuk iste..
Transfer olmazsa bunlar bizi young boys gibi ezer geçer bizimkiler .al gibi bakar
ben diyorum bakın bu turu cok rahat gececez her 2 mactada 3er 4er gol atıp turlarız. ne kadar kötü oynasakta fenerbahce sonucta. suan bizim onlardan korktugumuz kadar onlar kendilerine güvenmiyodur bence.
lugano gokhan gönul özer mehmet topuz bunların en az 3 tanesi hazır olacak o maca. ve baskan bi fırca cekmiştir.(q)(q) ben rahatım. rahat geceriz biz bu turu
:n: Young Boys maçlarında neden olmadı bu dediğin? Eskidendi öyle isimle tur geçme işi... Şimdi Avrupanın tüm takımları çok güçlü ve mücadeleci takımlar kuruyorlar. PAOK Ajax'ı elinden kaçırmış bir takım. Yani belki futbolcularını tanımıyorsunuzdur ama bundan birkaç yıl önce Metalist'in oyuncularını da tanımıyorduk.Adamlar BJK maçlarında tanıttılar kendilerini. Bugün Anortosis uzaktan bakında güçsüz bir takım gibi duruyor dimi? ama geçen sezondu sanırım Olympiakos ya da Panathinaikos olacak biriyle eşleşti ve turnuvanın dışına itti. Yani senin düşündüğün kadar basit olacaksa bu işler biz Galatasaray olarak Ukrayna'ya boşa gitmeyelim o zaman :) Hemen UEFA tescillesin bizim turu :)
Young Boys maçında eksikler çoktu, sakatların bu turda oynayacağını düşünerek, turu geçeriz. Çok mükemmel oyun olmaz ama eksikler geldiğinde Young Boys maçları kadar da kötü oyun olmaz.
Valla inşallah Serkan. Normalde FB'nin turu geçip geçmemesini çok umursamam ama bu sene 4 takımla Avrupa liginde olsak çok güzel olacak.Trabzon zaten kura ile geride kaldı diğer 3 kulüpten, turu geçebilir ama çok zor.Fakat bir de FB elenirse yine daha ligler başlamadan Avrupa'da 3 takıma düşüverecez...
Tkımdaki her oyuncu taşın altına elini sokmalı. Fenerbahçe birkaç oyuncu dışında mücadele etmediği için elendi, benim görüşüm. Top bir oyuncunun ayağındayken bakıyorsunuz en yakın fb'li oyuncu 20 metre ileride. Toptan kaçarak, ürkek oynuyorlar gibi geldi bana Young Boys karşılaşmalarında. Güvene, morale, motive olmaya ihtiyacı var takımın, bunuda sağlayacak olan, sağlaması gereken Aykut Kocaman.
Bu mücadele işi Brezilyalıları göndermeden düzelmeyecek. Ama o Brezilyalıları da göndermek zor bir iş. O nedenle bu maçtada Brezilya çetesinden mücadele beklemiyorum. Kazım oynarsa ondan da birşey beklemiyorum. Stoch zaten cezalı olacak. Bekir'den hiç beklentim kalmadı inş. onun yerine Lugano oynayacak. Tek beklentim . Emre-Volkan-G.Gönül-Lugano dörtlüsünün turu almaları..
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için son perde olan play-off turunda Yunanistan ekibi PAOK ile eşleşmesi sarı-lacivertli taraftarlar arasında ilginç diyaloglar yaşanmasına sebep oldu. 2002 yılında UEFA Kupası 2.turunda bir başka Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile eşleşesen Fenerbahçe'de Istanbul'daki maç öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar Şükrü Saracoğlu'nda tarihi bir pankart açmıştı.
Fenerbahçe taraftarları PAOK eşleşmesini şanssız olarak nitelendirirken internetteki buluşma noktalarında ve çeşitli forumlarda bu pankart yeniden hatırlatılmaya başlandı.
Sarı-lacivertli taraftarlar arasında dolaşan o pankart şu şekilde:
http://www.sporx.com/img/2010/08/061281104623.jpg
06.08.2010Kaynak : Sporx.com
Pankart çok güzel de o pankartın açıldığı maçta Panatinaikos ile 1-1 berabere kalmıştık rövanşta da 4-1 ile elenmiştik uğurlu gelmemişti pek bize :)
Pankart çok güzel
Eleniriz. Transfer falan yapılacağı yok. Ki zaten - defans berbatım diye bas bas bağırırken - forvete düşünülüyor yeni eleman
"Constantinople değil İstanbul" diyelim şu heriflereQuote:
Panthessalonikian Athletic Club of Constantinople
In 1926 established PAOK which translated means the Panthessalonikian Athletic Club of Constantinople, retaining the symbols of their “Greekness”, the twin-headed eagle of the Byzantine empire combined with mourning black to symbolize the tragic history of the greeks in Turkey and white, the colour of optimism, a window onto the future, symbolizing their struggle for tomorrow and the victories they intended to win.
Hala akıllanmadı şu Yunanlılar bize kaybede kaybede :rolleyes:
Lugano'nun dönüşü defansın da toparlanmasını sağlayacaktır.Şu an forvet transferi daha öncelikli olmalı.
bu kadro ile büyük ihtimal eleniriz paok iyi bir ekip adamlar ajaxi deplasmanda yendiler... kadro olarak belki güclü degiller fakat cok mücadele eden kosan bir takim bu yönden bizim takimi bayagi zorlarlar..
Sakatların düzelmesi ve takımın toparlanması Fenerbahçe'yi bu turun favori tarafı yapar herşeye rağmen.Aksi takdirde işleri zor.Fenerbahçe.Genelde kura şansı iyi olurdu Fenerbahçe'nin ama bu kez çekilebilecek en kötü kurayı çekti
beni düzelttigin iyi oldu 1-0 bitti diye hatirliyorum hatta macin bir kismini izlemistim :) dogru 1-0 biten mach unirea zenit maciydi..
Onlarda - Bizde
Amaçlar aynı nedenler farklı.
Onlarda
http://www.paok-kordelio.gr/Photo_Ga...Kolash_jpg.jpg
Bizde
http://www.videozaplat.com/vidresim/T3Sx3oUDt7fDrhd.jpg