Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 66 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Rakibi PAOK

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe şu anda sakatlıklardan ve alınması muhtemel takviye oyuncuların eksikliklerinden dolayı tam anlamıyla sistemi oturtamadı ve sahada futbol adına hiçbirşey gösteremiyor. Her iki Young Boys maçı bunun açık kanıtıydı zaten. eğer PAOK maçlarına kadar sakatlıklar düzelir ve gerekli takviyeler yapılır da sistem ve ilk 11 belirlenirse Fenerbahçe'nin turu geçebilir. Aksi takdirde şu anki durumda PAOK 1 adım önde duruyor bence.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

luganonun dönmesi bence takıma çok etki edicek.Volkan zaten herşeyini ortaya koyuyor.Artık ileri uç biraz bir yerlerini kaldırıp iş yaparsa fener çokda ecel teri dökmez diye düşünüyorum.En azından evinde...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten şuanki durumda eleyebileceğimizi düşünen varsa tebrik ediyorum onu...

Lugano gelmeden elememiz çok çok zor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yunanistan'ın en ateşli taraftarıdır Paok işimiz çoook zor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bu işin sonu iyi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rüştü'nün Barcelona'ya gitmeden önceki son sezonunda 4-1 yenilmiştik sanırım deplasmanda yanlış hatırlamıyorsam. Gerçi o dönemki kadro, Fenerbahçe tarihinin en iş yapmaz kadrolarından biriydi ama olsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O takım Panaydı diye hatırlıyorum ama yanlışmıyım

PAO yazılıyor ama takımın ismi kısaca:

http://www.youtube.com/watch?v=2jaXhzbikKo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

panaydı o takım forvette washington vardı

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Paok takımını savaş yüzünden mecburen İstanbuldan göçmek zorunda olan Beşiktaşlı taraftarlar kurmuş. Bu yüzden birçok Beşiktaş taraftarı için 2. takım Paok'tur. Hatta Fatih Akyel'in açıklaması vardı Paoktayken , kendimi Beşiktaşta oynar gibi hissediyorum diye Bu da ilginç bir not rakip hakkında.

Selanikteki atmosferleri inanılmaz gerçekten , gerçi Yunan takımlarınını tribünleri çok sağlam zaten genel olarak. Başarılar diliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

o kadar önemli değil son harf eksik

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sonuçta o da Yunan takımı bu da Yunan takımı, farketmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe nispeten zor bir kura çekti.Özellikle deplasmanda oynanacak maç çok sıkıntılı geçecektir.

PAOK'un kadrosunda Şilili milli stoper Contreas,eski R.Madridli önlibero Pablo Garcia,Yunan milli Salpingidis,Oliver Sorlin,Vieirinha,Vitolo gibi etkili oyuncular bulunuyor.

Ancak F.Bahçe hazır hale gelir ve gerçek oyununu oynarsa PAOK'u elememesi için hiçbir sebep yok.
    Last edited by anilton : 06.Ağustos.2010 at 17:34

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Young Boys dan cok daha kaliteli bir takim Paok , su icinde bulundugu hal baz alinirsa zor bir kura cektigini soyliyebiliriz Fenerbahce'nin , ama taslar yerine oturur takim kendi degerinde oynarsa FB bu takimi ordada Turkiye'dede yener

Nesil
    2006
    Yer
    11

Herkes aynı şeyi söylüyor."Fenerbahçe kalitesini yansıtırsa", ortak görüş bu.Ama zaten sorun da bu.Fenerbahçe kalitesine yakışır şekilde oynamıyor da, mücadele de etmiyor.PAOK'a öyle veya böyle eleneceğimizi ve Avrupa'ya veda edeceğimizi düşünüyorum.Bende bunun üzerine bu sene takım tutmayacağım.Bu aşk ızdırap oluyor artık, yeter.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Zor kura cektik.Bilemiyorum elermiyiz elenirmiyiz..Bu durumlara dustuk iste..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Transfer olmazsa bunlar bizi young boys gibi ezer geçer bizimkiler .al gibi bakar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben diyorum bakın bu turu cok rahat gececez her 2 mactada 3er 4er gol atıp turlarız. ne kadar kötü oynasakta fenerbahce sonucta. suan bizim onlardan korktugumuz kadar onlar kendilerine güvenmiyodur bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben diyorum bakın bu turu cok rahat gececez her 2 mactada 3er 4er gol atıp turlarız. ne kadar kötü oynasakta fenerbahce sonucta. suan bizim onlardan korktugumuz kadar onlar kendilerine güvenmiyodur bence.
    Nasıl rahat geçicez? Young Boys Fenerbahçe kalitesinde bir takım mıydı ki elendik? Biz bu kafayla gidersek bu turu da geçemeyiz. Rakibine değil kendine bakmalı önce. Bu takımın bir önce silkinip kendine gelmesi lazım. Acilen de 2 transfere ihtiyacı var..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

lugano gokhan gönul özer mehmet topuz bunların en az 3 tanesi hazır olacak o maca. ve baskan bi fırca cekmiştir. ben rahatım. rahat geceriz biz bu turu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by benbenim View Post

Young Boys maçlarında neden olmadı bu dediğin? Eskidendi öyle isimle tur geçme işi... Şimdi Avrupanın tüm takımları çok güçlü ve mücadeleci takımlar kuruyorlar. PAOK Ajax'ı elinden kaçırmış bir takım. Yani belki futbolcularını tanımıyorsunuzdur ama bundan birkaç yıl önce Metalist'in oyuncularını da tanımıyorduk.Adamlar BJK maçlarında tanıttılar kendilerini. Bugün Anortosis uzaktan bakında güçsüz bir takım gibi duruyor dimi? ama geçen sezondu sanırım Olympiakos ya da Panathinaikos olacak biriyle eşleşti ve turnuvanın dışına itti. Yani senin düşündüğün kadar basit olacaksa bu işler biz Galatasaray olarak Ukrayna'ya boşa gitmeyelim o zaman Hemen UEFA tescillesin bizim turu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Young Boys maçında eksikler çoktu, sakatların bu turda oynayacağını düşünerek, turu geçeriz. Çok mükemmel oyun olmaz ama eksikler geldiğinde Young Boys maçları kadar da kötü oyun olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Young Boys maçında eksikler çoktu, sakatların bu turda oynayacağını düşünerek, turu geçeriz. Çok mükemmel oyun olmaz ama eksikler geldiğinde Young Boys maçları kadar da kötü oyun olmaz.

Valla inşallah Serkan. Normalde FB'nin turu geçip geçmemesini çok umursamam ama bu sene 4 takımla Avrupa liginde olsak çok güzel olacak.Trabzon zaten kura ile geride kaldı diğer 3 kulüpten, turu geçebilir ama çok zor.Fakat bir de FB elenirse yine daha ligler başlamadan Avrupa'da 3 takıma düşüverecez...

Tkımdaki her oyuncu taşın altına elini sokmalı. Fenerbahçe birkaç oyuncu dışında mücadele etmediği için elendi, benim görüşüm. Top bir oyuncunun ayağındayken bakıyorsunuz en yakın fb'li oyuncu 20 metre ileride. Toptan kaçarak, ürkek oynuyorlar gibi geldi bana Young Boys karşılaşmalarında. Güvene, morale, motive olmaya ihtiyacı var takımın, bunuda sağlayacak olan, sağlaması gereken Aykut Kocaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu mücadele işi Brezilyalıları göndermeden düzelmeyecek. Ama o Brezilyalıları da göndermek zor bir iş. O nedenle bu maçtada Brezilya çetesinden mücadele beklemiyorum. Kazım oynarsa ondan da birşey beklemiyorum. Stoch zaten cezalı olacak. Bekir'den hiç beklentim kalmadı inş. onun yerine Lugano oynayacak. Tek beklentim . Emre-Volkan-G.Gönül-Lugano dörtlüsünün turu almaları..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Thumbs up O tarihi pankart yeniden gündemde!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için son perde olan play-off turunda Yunanistan ekibi PAOK ile eşleşmesi sarı-lacivertli taraftarlar arasında ilginç diyaloglar yaşanmasına sebep oldu. 2002 yılında UEFA Kupası 2.turunda bir başka Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile eşleşesen Fenerbahçe'de Istanbul'daki maç öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar Şükrü Saracoğlu'nda tarihi bir pankart açmıştı.
    Fenerbahçe taraftarları PAOK eşleşmesini şanssız olarak nitelendirirken internetteki buluşma noktalarında ve çeşitli forumlarda bu pankart yeniden hatırlatılmaya başlandı.
    Sarı-lacivertli taraftarlar arasında dolaşan o pankart şu şekilde:

06.08.2010
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Pankart çok güzel de o pankartın açıldığı maçta Panatinaikos ile 1-1 berabere kalmıştık rövanşta da 4-1 ile elenmiştik uğurlu gelmemişti pek bize

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Pankart çok güzel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eleniriz. Transfer falan yapılacağı yok. Ki zaten - defans berbatım diye bas bas bağırırken - forvete düşünülüyor yeni eleman

Panthessalonikian Athletic Club of Constantinople

In 1926 established PAOK which translated means the Panthessalonikian Athletic Club of Constantinople, retaining the symbols of their “Greekness”, the twin-headed eagle of the Byzantine empire combined with mourning black to symbolize the tragic history of the greeks in Turkey and white, the colour of optimism, a window onto the future, symbolizing their struggle for tomorrow and the victories they intended to win.
    "Constantinople değil İstanbul" diyelim şu heriflere

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hala akıllanmadı şu Yunanlılar bize kaybede kaybede
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri