golllllllllllllllllllllll 1-0 TS
Printable View
golllllllllllllllllllllll 1-0 TS
ulan inletiyoruz sahayı be:D
Yorumcu canımdan can çekti. "Aaaali Tandoğan".
Trabzonspor taraftari bugun cok iyi yahu..Costular golden sonra.. :)
trabzonun aldığı stoperi çok beğendim ben.çok iyi oynuyo
Aha 2 oldu..Fena bir gol atti Teo..
Aslanım Teofilo be:) seviyorum bu adamı başarılı olacak inşallah
Çok güzel vuruş, Teofilo 2-0 yaptı...
Teofilo 61.ci dakikada attığı golle 2-0 yaptı durumu.Çok klas vurdu yalnız.
61. dk 2-0 :D Teo :D
Yalnız maçta atmosfer İstanbul takımlarının oynadığı 4 finalden de çok daha güzel.
trabzon trabzon trabzon:D:D:D
Trabzonspor'un yeni transferi "JOJO" :D ulan fikret :D
keşke kameralar dolu tribünleri göstercek şekilde olsaydı:(
burak çıktı yattara girdi bir görelim şu yattarayı:D
Tabelada "61"i yeşil göstermeleri gerekmiyor muydu ? Kırmızıyla gösterdiler Yattara girerken.
3 oldu :) Teo atti yine..
gol teofilo hat trcik yaptı 3-0 TS
Teofilo şov, hattrick. 3-0.
Bu adam gol kralı olmasa iyidir :D
Trabzon'un daha çok taraftarla gelip kendilerine ayrılan yeri rahat dolduracağını tahmin edememek garip, o nedenle karşı taraf onlara ayrılsaydı, tribün şovu olarak daha iyi şeyler görebilirdik arada.
İlk devrede de Trabzon'un üstünlüğü vardı ama çok da ezici değildi, 2. devre şu ana kadar tamamen kontrolü ele aldı Trabzon, zaten 2 de gol geldi. Şenol Güneş gerçekten büyük bir hoca, geçen sene geldiğinden beri yaptığı katkı, bu sezon da üst sıraları zorlayacak gibi duruyorlar üstelik de geçen seneki kadrodan çok farklı isimlerle değil, derken 3 oldu.:D
Trabzon yeni forvet aldı, Teo 3 attı, artık Umutsuz olma vakti, Trabzonlular sevinsin.:D
3 gol atmak Teofilo'nun güvenini kazanmasına yol açtı. Bu sene ondan şov izleyebiliriz :) Yalnız Bursaspor çok dağınık gerçekten hiç böyle beklemiyordum Bursa'yı.. Toparlanmaları gerek.
jaja alanzinhonun yerinde oynamıyor mu yani ordada oynuyor biliyorum.
teofilooooooooooooooo.beni mahçup etmedin teofiöloooooooooooooo gooooollllllll
Trabzonspor Bursaspor u sahadan siLdi resmen.
ErtuğruL sağLam bir hafta önce yaptığı açıkLamada Fenerbahçe, GaLatasaray ve Beşiktaş kötü durumda Lige hazır değiLLer. Diğer takımLara görede daha iyi hazırLık dönemi geçirdik ve Lige en hazır durumda ki takım biziz demişti.
Epey hazırmış Bursaspor.
adam teflon kaplama onlar ne yapsın:zuhaha
Yorumcular Teofilo'yu çıkarması lazım dedi ondan sonra adam 3 gol attı ya bu adamları biz getiriyoruz bu duruma.
Şenol Güneş'in Teofilo kumarı tuttu.3 gol atmasını beklemiyordum hatta Umut Bulut'un Teofilo'ya bin basacağını düşünüyordum.Fakat Teofilo mükemmel bir oyun sergileyerek kendine hayran bıraktırdı.Ne kadar teknik açıdan zayıf bulsam da bence Teofilo bitirici bir forvet..
Tebrikler Trabzonspor.Teofilo'nun bu maçta attığı goller muhakkak özgüveninin yerine gelmesini sağlayacaktır.Yeni transfer etkisi yaratabilir bu yıl.Bir de Liverpool'a gol atarsa demeyin Trabzonspor'luların keyfine :D
Tebrikler Trabzonspor..Bursa'ya adim attirmadilar..Bu sene cok iyi isler yapacaklar gibi duruyor..
Bursa beni çok şaşırttı pozisyonsuz maç kapadı trabzondan böyle bir oyunu bekliyordum ama teofiloda bu kadarını değil ilk yarı teofiloyu pek etkili göremedm ama ikinci yarı yakaladığını attı tebrikler trabzon
Trabzonu tebrik ederim , iyi omus bu maglubiyet Bursa icin , ayaklari yere basar biraz
Tebrikler Trabzonspor'a.Teofilo'nun üst düzey çabası ve bitiriciliğiyle kupayı almayı başardılar.Jaja da geldi,forvet hattındaki rekabet kıyasıya olacaktır.
BursaSpor bir Sivas'ımsılık yaşarsa şüphe durmamak lazım. Solbek yine alarm veriyor. DL ararken WBL aldılar haliyle buda sorun yaratıyor. Teofilo'da KaradenizSpor'dan başka takımada gol atabiliyormuş.
Kupa yerini buldu ( :
Trabzonspor sonuna kadar hak etti galibiyeti. Karşılaşmayı ortasahada kaybettik. Hüseyin'in eksikliği bu hale sokacaksa takımı işimiz iş...Trabzonspor seyircisi de harikaydı, arada tatsız şeylerde oldu ama takımlarını ateşlediler. Hakemde tarafsız bir yönetimle çok iyi idare etti karşılaşmayı. Kaybetmemize üzüldüm tabiiki ama özel bir durum oldu gibi :) Teofilo'nun patlama yapacağı gün bugünmüş, bu da bizim şanssızlığımız :)
ek olarak bir daha mecbur kalmadıkça atv'de maç izlemem ben. 3 trabzon'luyu koymuşlar oraya, birisi konuşmayı bile beceremiyor, beş dakikada bir ''yarın akşam bjk-villarreal maçını kaçırmayın!!'' reklamları :) her yorum trabzon tarafından bakılarak vs... maçı daha da katlanılmaz yaptı benim açımdan.
Bursasporlu oyuncularda şımarma başlamış sanki.İyi oldu Trabzon'un yenmesi.Tebrikler :)
Büyük maç tecrübesi başka bir şey. Tebrikler Trabzon :)