Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı hangi takım kazanır ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

18 51.43%
  • Trabzonspor

17 48.57%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 104 sonuç

Konu: Bursaspor - Trabzonspor | TFF Süper Kupa 2010

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzon'un daha çok taraftarla gelip kendilerine ayrılan yeri rahat dolduracağını tahmin edememek garip, o nedenle karşı taraf onlara ayrılsaydı, tribün şovu olarak daha iyi şeyler görebilirdik arada.

İlk devrede de Trabzon'un üstünlüğü vardı ama çok da ezici değildi, 2. devre şu ana kadar tamamen kontrolü ele aldı Trabzon, zaten 2 de gol geldi. Şenol Güneş gerçekten büyük bir hoca, geçen sene geldiğinden beri yaptığı katkı, bu sezon da üst sıraları zorlayacak gibi duruyorlar üstelik de geçen seneki kadrodan çok farklı isimlerle değil, derken 3 oldu.

Trabzon yeni forvet aldı, Teo 3 attı, artık Umutsuz olma vakti, Trabzonlular sevinsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 gol atmak Teofilo'nun güvenini kazanmasına yol açtı. Bu sene ondan şov izleyebiliriz Yalnız Bursaspor çok dağınık gerçekten hiç böyle beklemiyordum Bursa'yı.. Toparlanmaları gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

jaja alanzinhonun yerinde oynamıyor mu yani ordada oynuyor biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

teofilooooooooooooooo.beni mahçup etmedin teofiöloooooooooooooo gooooollllllll

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Trabzonspor Bursaspor u sahadan siLdi resmen.

ErtuğruL sağLam bir hafta önce yaptığı açıkLamada Fenerbahçe, GaLatasaray ve Beşiktaş kötü durumda Lige hazır değiLLer. Diğer takımLara görede daha iyi hazırLık dönemi geçirdik ve Lige en hazır durumda ki takım biziz demişti.

Epey hazırmış Bursaspor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    gönlüm Trabzon aklım Bursa diyor gönlümü destekliyorum
    gönlüm kazandı mutluyum

Bursa gerçekten çok dağınık.İlk yarı değilde 2. yarı gölü yiyince dağıldılar.İyi bir işaret değil ama daha sezonun başı.Toparlayacaklardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

adam teflon kaplama onlar ne yapsın

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yorumcular Teofilo'yu çıkarması lazım dedi ondan sonra adam 3 gol attı ya bu adamları biz getiriyoruz bu duruma.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Şenol Güneş'in Teofilo kumarı tuttu.3 gol atmasını beklemiyordum hatta Umut Bulut'un Teofilo'ya bin basacağını düşünüyordum.Fakat Teofilo mükemmel bir oyun sergileyerek kendine hayran bıraktırdı.Ne kadar teknik açıdan zayıf bulsam da bence Teofilo bitirici bir forvet..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Trabzonspor Bursaspor u sahadan siLdi resmen.

ErtuğruL sağLam bir hafta önce yaptığı açıkLamada Fenerbahçe, GaLatasaray ve Beşiktaş kötü durumda Lige hazır değiLLer. Diğer takımLara görede daha iyi hazırLık dönemi geçirdik ve Lige en hazır durumda ki takım biziz demişti.

Epey hazırmış Bursaspor.
    Katılmamak elde degil.

Tebrikler Trabzon'a.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Tebrikler Trabzonspor.Teofilo'nun bu maçta attığı goller muhakkak özgüveninin yerine gelmesini sağlayacaktır.Yeni transfer etkisi yaratabilir bu yıl.Bir de Liverpool'a gol atarsa demeyin Trabzonspor'luların keyfine

Tebrikler Trabzonspor..Bursa'ya adim attirmadilar..Bu sene cok iyi isler yapacaklar gibi duruyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bursa beni çok şaşırttı pozisyonsuz maç kapadı trabzondan böyle bir oyunu bekliyordum ama teofiloda bu kadarını değil ilk yarı teofiloyu pek etkili göremedm ama ikinci yarı yakaladığını attı tebrikler trabzon

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Trabzonu tebrik ederim , iyi omus bu maglubiyet Bursa icin , ayaklari yere basar biraz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Trabzonspor'a.Teofilo'nun üst düzey çabası ve bitiriciliğiyle kupayı almayı başardılar.Jaja da geldi,forvet hattındaki rekabet kıyasıya olacaktır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

BursaSpor bir Sivas'ımsılık yaşarsa şüphe durmamak lazım. Solbek yine alarm veriyor. DL ararken WBL aldılar haliyle buda sorun yaratıyor. Teofilo'da KaradenizSpor'dan başka takımada gol atabiliyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Kupa yerini buldu ( :

Trabzonspor sonuna kadar hak etti galibiyeti. Karşılaşmayı ortasahada kaybettik. Hüseyin'in eksikliği bu hale sokacaksa takımı işimiz iş...Trabzonspor seyircisi de harikaydı, arada tatsız şeylerde oldu ama takımlarını ateşlediler. Hakemde tarafsız bir yönetimle çok iyi idare etti karşılaşmayı. Kaybetmemize üzüldüm tabiiki ama özel bir durum oldu gibi Teofilo'nun patlama yapacağı gün bugünmüş, bu da bizim şanssızlığımız
    ek olarak bir daha mecbur kalmadıkça atv'de maç izlemem ben. 3 trabzon'luyu koymuşlar oraya, birisi konuşmayı bile beceremiyor, beş dakikada bir ''yarın akşam bjk-villarreal maçını kaçırmayın!!'' reklamları her yorum trabzon tarafından bakılarak vs... maçı daha da katlanılmaz yaptı benim açımdan.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bursasporlu oyuncularda şımarma başlamış sanki.İyi oldu Trabzon'un yenmesi.Tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Büyük maç tecrübesi başka bir şey. Tebrikler Trabzon

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Uçuyoruz desek yeridir. : )

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan Şen falan çok şımarmış hakeme itirazlar Ertuğrul Sağlam'ın koluna vurmalar falan. Trabzonspor ikinci yarı çok iyi oynadı. Teofilo'da Kolombiyalı sonuçta sıcak havaya alışık attı 3 tane.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İkinci yarıda Teofilo'nun ilk golü Bursaspor'un kilidini açtı.İkinci yarıda golü kim bulursa kupayı kazanır demiştim.Teofilo gününde olunca farklı bir şekilde kazandı Trabzonspor.Tebrik ediyorum galibiyetlerinden ötürü.

Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var.Yanlış hatırlamıyorsam bu kadronun temelleri 3 sezon önce atılmıştı.Bu sezon 3.sezonları olacak yani.İstikrarlı bir şekilde gidiyorlar.Başlarında iyi bir hoca var.Türkiye kupası ve Süper kupadan sonra lig şampiyonluğu da çok uzakta değil (bu sezon veya önümüzdeki senelerde) bence onlar için.

Bursaspor pek iyi bir görüntü ortaya koyamadı sezon öncesi.Ben bu maçtan bağımsız bir şekilde geçen sezonki yaptıkları büyük çıkışı yapamayacaklar diye düşünüyordum.Bu maçta düşüncemi destekler bir performans sergilediler.Sezon içersinde farklı bir performans sergiyebilirler tabii.Hep beraber göreceğiz.

Bu arada maçı internetten takip ettim.Meğer 20 dakika geriden seyrediyormuşum. Msn'de Trabzonspor golü attı dedim.Evet 3.golü attılar yanıtını alınca olayın farkına vardım.Halbuki bende daha 1.gol olmuştu.
    So what?
    Saike

Ozan desen Turgay desen anlarım da Volkan nasıl şımarmış dersin onu anlamam...haklı olduğunu düşündüğü bir pozisyonda - ki bence de haklı- beklediği şey olmayınca verdiği bir tepkiydi. Yaptığı hareketi tasvip etmiyorum tabiiki ama şımarmış, burnu kalkmış gibi lafları da Volkan'a yakıştırmam. Ayrıca orda Ertuğrul Hoca kolundan tutup çekti onu, kendine gel diyerekten.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bursa bu oyunla ilk 5 e zor girer

Nesil
    2010
    Yer
    SAMSUN

Bursaspor kaf dağından aşşağıya indiya Allah razı olsun Trabzonsporlu futbolculardan.

1 Hafta önce Ertuğrul Sağlam '' eXcitinG '' de yazdığı gibi şu lafı kullanmıştı '' Fenerbahçe, GaLatasaray ve Beşiktaş kötü durumda Lige hazır değiLLer. Diğer takımLara görede daha iyi hazırLık dönemi geçirdik ve Lige en hazır durumda ki takım biziz demişti. Ne oldu sayın Hocam yalan oldunuzmu ?

Artık herkesin ayakları yere basar umarım.Öyle rakiplere atıp tutmakla olmuyor.Şampiyonlar Ligindede Real Barcelona istenmesin mümkünse zamanında Bülent Uygun'un antipatikliğini şimdi Bursaspor kazanıyor Ertuğrul Sağlam değil.

Laranın bir şarkısı vardı heralde yükseklerden uçsan diye
    Carmelo 15

İlk yarı sıkılıp kapattık kanalı 3 gol olmuş 2. yarıda işe bak ya Trabzonspor'un tek sorunu agresiflik olsa gerek, çok sert oynadılar, ilk yarıda

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ozan desen Turgay desen anlarım da Volkan nasıl şımarmış dersin onu anlamam...haklı olduğunu düşündüğü bir pozisyonda - ki bence de haklı- beklediği şey olmayınca verdiği bir tepkiydi. Yaptığı hareketi tasvip etmiyorum tabiiki ama şımarmış, burnu kalkmış gibi lafları da Volkan'a yakıştırmam. Ayrıca orda Ertuğrul Hoca kolundan tutup çekti onu, kendine gel diyerekten.
    Sen yakıştırmasan da şımarmış abi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabri-Ayhan vb. deli gibi hakeme itiraz ederken birşey olmuyor da Bursalılar itiraz edince mi havalanmış oluyorlar? Abartmanın lüzumu yok.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Macin belli bolumlerini izliyebildim. Simarma felan demiyelimde mac pskolojisi olsa gerek diyelim.

Fazla izliyemedigim icin gozlemledigim seyleri kisa kisa gecicem

-Glowacki yerinde bi transfer. Asker gibi
    -Kirita nin Bursasporda isi yok
    -Wederson yanlis transfer DL degil WBL aldi bursa
    -Umutsuzda oyniyabiliyormus bu takim
    -Ceyhun hakindaki olumsuz fikirlerim birazda olsa olumlu hale geldi
    -Selcuk ve Colman 5 sene bu takimin asist problemini ortadan kaldirir
    veeee

Senol Gunes Allah senden razi olsunki kovuldugun yere geri dondun ve kimseye kuskun degilsin. Herkes bu adamin degerini bilmeli, gelmis gecmis en iyi Turk hocalardan biri.

Bursasporu kotu bulanlar icinde, hemen cizip atmak yok. Yeni transferlerden sadece Wederson oynadi.
    Last edited by Bordo61Mavi : 08.Ağustos.2010 at 06:22

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri