Cenk çok büyük bir hata yaptı İbrahim boş kaleye topu gönderemedi..
Printable View
Cenk çok büyük bir hata yaptı İbrahim boş kaleye topu gönderemedi..
bu İskender'de hiç boş geçmiyo büyükleri ha
Tribünler Delgado'yu yuhaladılar ama nedenini çözemedim pek...
Tabata giriyor Guti yok :)
Nihat baya şişiriyor bugün top denize gitmiştir heralde :D
Guti Tabata girdi Delgado Hilbert çıktı Ahmet :)
Cenk çok tehlikeli işler yapıyor gerçekten..
Nihat da isliklandi.
Beşiktaşlı taraftarlar da futbolcular da çok sinirli hareket ediyorlar. Bu arada tribünler çok yoruldu gerçekten maçın başından beri süregelen tempolu tezahüratlardan sonra.
Holosko kalenin dibinden bir gol kaçırdı ama hakem daha öncesinde faul yaptığını belirtti. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim Quaresma da Rızvan da inanılmaz maç çıkarıyorlar. Galatasaray daha da sağ bek arıyor, Rızvan'ı alalım vallahi daha sağ bek filan aramayız..
Beşiktaş izlediğim maçlar kadarıyla Quaresma'nın sırtına yüklenmiş durumda.O durunca takımda duruyor.Ancak adam her ikili pozisyonlarda başarı sağlıyor.Çok kaliteli bir adam gerçekten.
Ibo daha napiyim dedi :)
Cenk çaresizce açıldı ve İbrahim ondan sıyrılıp golü attı 2-0..
Hoop 2-0 oldu Cenk kaleci mi defans mı :confused:
İbrahim Akın attı 2-0.
Maç gitti hee :D Olsun ya ayaklar yere bassın az , Hoca hafife aldı İBB'yi biraz ama olsun ilk yenilgiler etkilemez şampiyonluğu.
2 0 oldu..
Cenk'in maçın başından beri libero oynamasının hatası oldu
2-0 oldu vay be.
Abdullah Avcı'ya neden küfür ediyorlar anlamıyorum :D
Ah be Shuster.Kardeşim bu adama İBB'nin en beLaLı takımLardan biri oLduğunu neden söyLemezLer? Bu akdar rotasyonun sırası mı? Hiç mi çaLışmadınız bu takıma?
Tekrar tekrar söyLüyorum Robinho iLe bir Likte bir sağ bek şart.Erhan Güven bu takıma yakışmayan bir oyuncu..
Cenk bugün çok ileri çıktı.Beşiktaş bugün beklemediğim kadar kötüydü.Quaresma hariç takım kötüydü.Nitekim 2.golden sonra taraftar Quaresma diye bağırdı.İ.B.B 3 büyüklerin bu sezonda belalısı olucak belli.
Yine Abdullah Avcıya küfrediliyor.
Quaresma dışında takımda kimse oynamadı. Biraz Guti oyuna girdikten sonra.
Nihat'ın ahı gitmiş vahı kalmış, artık fayda gelmez ondan. Taraftar oyundan çıkarken inanılmaz derecede ıslıkladı, Nihat da taraftarı alkışladı. Sinirliydi oldukça.
Cenk Gönen çok karşı karşıya kaldı rakip oyuncularla, bunun sebebi de Schuster'in saçma taktiği. Defans çizgisini o kadar önde kurmak doğru değil. Karşındaki takım sıradan bir takım olsa bunu uygula ama İBB gibi büyüklere kök söktüren ve hızlı adamları olan, özellikle İ.Akın gibi kontracı futbolcusu olan takımlara bu taktik uygulanmaz. Tigana'nın uyguladığı ofsayt taktiği de çok açık veriyordu, aynısı burada da oldu.
Beşiktaş'ı izlediğim kadarıyla hücum anlamında oldukça iyi gördüm.Quaresma müthiş bir yetenek.Top bir ayağına yapıştı mı asla bırakmıyor.Beşiktaş'ın ataklarına müthiş bir çeşitlilik,yaratıcılık getiriyor.
Yalnız Beşiktaş'ta geriye dönüşlerde bazı oyuncular sıkıntı yaşıyorlar,takım savunmasına yardım etmiyorlar gibi.Bu yenilgi neler getirir bilmiyorum,ama Beşiktaş'ın İBB gibi sert kaya olan takımlara karşı böyle sıkıntı çekeceğini düşünüyorum.
beşiktaş bu kadar önde kurmaya devam ederse defansı işi çok zor . arkaya atılan her top pozisyon . belediye'de 1 adam olsa topu iyi kullanan rezalet de olabilirdi . tamam beşiktaş da kaçırdı çok ama bu kadar önde defans olmaz ..
King'e katılıyorum. Runje de liberoydu Tigana zamanında bu taktik yüzünden. İBB'den daha iyi takımlar var ligde, darmadağın ederler bu taktikle devam edilirse. 12-13 ofsayt oldu İBB adına. Biraz daha akıllı olsa İBBli futbolcular, 3-4 olurdu.
İstediğin kadar forvet oyuncun olsun adam gibi defans yapamadıktan sonra bu ligde iyi sonuçlar alamazsın. . .
Schuster'in TSL de 4 defans 1 defansif orta saha ve 5 atak oyuncusu ile oynanmiycagini anladigi mac olur bu , Cenk 2. yari stoper gibi 4-5 tane cikip top kesti , Futbolu cok goze hitap etmesede deplasmanlarda en tehlikeli takim IBB'dir takdir etmek lazim kontra atagi cok iyi oynuyorlar birde parantez acmak lazim Ibrahim Uzulmez icin su yasta genc oyunculara tas cikartir mukemmel oynuyor gipta ile izledim
Herneyse öyle veya böyle giden puan geri kazanılmıyor ona buna sallamakla malesefki. En azından yenildiğimiz takım 3 büyükleri her zaman yenen ligin en fena takımı diye pek kızmıyorum o yüzden takıma. Bu mağlubiyet şampiyonluktan etmez tabiiki bizi. Erhan ile olmaz diyorum sadece Robinho gelince hilbert'te kesilecek yani daha 5-6 hafta takımı oturtacak Schuster bu süreçte 1-0 lık galibiyetlere yada böyle puan kayıplarına alışık olmak lazım.