Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

19 70.37%
  • Berabere

3 11.11%
  • İBB

5 18.52%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 129 sonuç

Konu: Beşiktaş - İBB [2.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ah be Shuster.Kardeşim bu adama İBB'nin en beLaLı takımLardan biri oLduğunu neden söyLemezLer? Bu akdar rotasyonun sırası mı? Hiç mi çaLışmadınız bu takıma?
    Tekrar tekrar söyLüyorum Robinho iLe bir Likte bir sağ bek şart.Erhan Güven bu takıma yakışmayan bir oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk bugün çok ileri çıktı.Beşiktaş bugün beklemediğim kadar kötüydü.Quaresma hariç takım kötüydü.Nitekim 2.golden sonra taraftar Quaresma diye bağırdı.İ.B.B 3 büyüklerin bu sezonda belalısı olucak belli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yine Abdullah Avcıya küfrediliyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Maç gitti hee Olsun ya ayaklar yere bassın az , Hoca hafife aldı İBB'yi biraz ama olsun ilk yenilgiler etkilemez şampiyonluğu.
    2 beraberlik le sampiyon oluruz mu demistin sen ahmet ?

Maç gitti hee Olsun ya ayaklar yere bassın az , Hoca hafife aldı İBB'yi biraz ama olsun ilk yenilgiler etkilemez şampiyonluğu.
    Mustafa Denizli gibi konuştun

Quaresma dışında takımda kimse oynamadı. Biraz Guti oyuna girdikten sonra.

Nihat'ın ahı gitmiş vahı kalmış, artık fayda gelmez ondan. Taraftar oyundan çıkarken inanılmaz derecede ıslıkladı, Nihat da taraftarı alkışladı. Sinirliydi oldukça.

Cenk Gönen çok karşı karşıya kaldı rakip oyuncularla, bunun sebebi de Schuster'in saçma taktiği. Defans çizgisini o kadar önde kurmak doğru değil. Karşındaki takım sıradan bir takım olsa bunu uygula ama İBB gibi büyüklere kök söktüren ve hızlı adamları olan, özellikle İ.Akın gibi kontracı futbolcusu olan takımlara bu taktik uygulanmaz. Tigana'nın uyguladığı ofsayt taktiği de çok açık veriyordu, aynısı burada da oldu.

Beşiktaş'ı izlediğim kadarıyla hücum anlamında oldukça iyi gördüm.Quaresma müthiş bir yetenek.Top bir ayağına yapıştı mı asla bırakmıyor.Beşiktaş'ın ataklarına müthiş bir çeşitlilik,yaratıcılık getiriyor.

Yalnız Beşiktaş'ta geriye dönüşlerde bazı oyuncular sıkıntı yaşıyorlar,takım savunmasına yardım etmiyorlar gibi.Bu yenilgi neler getirir bilmiyorum,ama Beşiktaş'ın İBB gibi sert kaya olan takımlara karşı böyle sıkıntı çekeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    2 beraberlik le sampiyon oluruz mu demistin sen ahmet ?
    mağlubiyette olabilir demiştim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sene sonu 3 puanla şampiyonluğu kaçırınca bayaa bi etkiliyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Mustafa Denizli gibi konuştun
    3 büyükler 24.haftada hemen hemen eşit puana gelirler ondan sonra kopar dananın kuyruğu

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sene sonu 3 puanla şampiyonluğu kaçırınca bayaa bi etkiliyor
    Oraya bırakacağını sanmıyorum Beşiktaş'ın şahsi fikrim
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Ağustos.2010 at 00:14 Reason: Silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Beşiktaş için bence kötü bir ilk 11 bu .İbb sürpriz yapabilir .
    Biliyoruz bu işleri .Şaka maka cidden çok hatalıydı kadro, birinin Schuster'e İbb'yi anlatması gerekirdi .

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

beşiktaş bu kadar önde kurmaya devam ederse defansı işi çok zor . arkaya atılan her top pozisyon . belediye'de 1 adam olsa topu iyi kullanan rezalet de olabilirdi . tamam beşiktaş da kaçırdı çok ama bu kadar önde defans olmaz ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Biliyoruz bu işleri .Şaka maka cidden çok hatalıydı kadro, birinin Schuster'e İbb'yi anlatması gerekirdi .
    Aynen katılıyorum bu maç teknik ekibin eseridir. Ligin en ters takımı ile dalga geçer gibi yedeklerle çıkmak kimin fikriydi antrenörlerden kimse uyarmadı mı acaba...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Oraya bırakacağını sanmıyorum Beşiktaş'ın şahsi fikrim

Biz gelip yazsak Gs maçı konusuna yenilice iyi oldu diye neler olur neler ama...
    Bir Fenerbahçe'li olarak diyorumki 1 puanı bile mumla arayabilirsiniz bir iki kez yaşadık.

Birde Schuster bana bu takımı anlattılar ondan dolayı özel önlem alacağım demişti. Valla aldığı önlemler buysa bence hiç almasın.

King'e katılıyorum. Runje de liberoydu Tigana zamanında bu taktik yüzünden. İBB'den daha iyi takımlar var ligde, darmadağın ederler bu taktikle devam edilirse. 12-13 ofsayt oldu İBB adına. Biraz daha akıllı olsa İBBli futbolcular, 3-4 olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Birde Schuster bana bu takımı anlattılar ondan dolayı özel önlem alacağım demişti. Valla aldığı önlemler buysa bence hiç almasın.
    Alıntının içine yazmışsın mesajı bende karıştırdım

İstediğin kadar forvet oyuncun olsun adam gibi defans yapamadıktan sonra bu ligde iyi sonuçlar alamazsın. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Schuster'in TSL de 4 defans 1 defansif orta saha ve 5 atak oyuncusu ile oynanmiycagini anladigi mac olur bu , Cenk 2. yari stoper gibi 4-5 tane cikip top kesti , Futbolu cok goze hitap etmesede deplasmanlarda en tehlikeli takim IBB'dir takdir etmek lazim kontra atagi cok iyi oynuyorlar birde parantez acmak lazim Ibrahim Uzulmez icin su yasta genc oyunculara tas cikartir mukemmel oynuyor gipta ile izledim

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Herneyse öyle veya böyle giden puan geri kazanılmıyor ona buna sallamakla malesefki. En azından yenildiğimiz takım 3 büyükleri her zaman yenen ligin en fena takımı diye pek kızmıyorum o yüzden takıma. Bu mağlubiyet şampiyonluktan etmez tabiiki bizi. Erhan ile olmaz diyorum sadece Robinho gelince hilbert'te kesilecek yani daha 5-6 hafta takımı oturtacak Schuster bu süreçte 1-0 lık galibiyetlere yada böyle puan kayıplarına alışık olmak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Alıntının içine yazmışsın mesajı bende karıştırdım
    Birazdan düzeltirim. Ama son haftaya bırakmamak gerekir. Yaşanmış örnekleri var. 2 Fenerbahçe, 1 Trabzon vakası biliyom böyle. Daha eskilerini daha yaşı büyük abilerimizde bilebilir.

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    İstediğin kadar forvet oyuncun olsun adam gibi defans yapamadıktan sonra bu ligde iyi sonuçlar alamazsın. . .
    Burada Beşiktaş'ın transfer yaptığı bir hata ortaya çıkmış oldu. Sağ bek sorunu çözülmemiş. Sol bekte Delinho futbolu bırakacak adamın 10 yıldır alternatifi bile bulunamadı. Devre arası veya seneye bu sorunlar çözülürse daha iyi bir Beşiktaş izlenebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugüne kadar hep arkasında durduğum Nihat, gözümden düşmüş durumda. Benim için futbolcu değildir artık. Sen bu takımda yıllarca oynadın. son iki yıldırda aralıksız bu takımdasın. Yazıklar olsun ki genç oyuncular, yeni gelenler senden daha yürekli oynuyor. YAZIKLAR OLSUN SANA!
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İyi bir maç oldu.

Delgado'nun bu takımda ne kadar gereksiz olduğunu birkez daha hepbirlikte gördük.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

sadece yıldız transferiyle olmaz bu işler trabzonspor şampiyon olacak Tebrikler ibb... geçmiş olsun bjk... yarın da bize bursa sallar böyle
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bir ara yere göğe sığdırılmayan delgado şidmi gereksiz görülüyor

Takımda yıldız çok ama defans yapmasını bilmiyor takım bu defansla ligde başarı zor ama daha iyi olacaktır toraman falan gelince

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Bir detay daha, İbrahim Akın golü atınca sevinmedi .Gerçekten etkilendim çünkü kovulmuştu resmen .

Nihat'la Delgado da yuhalandı .Delgadoyu bırakın da Nihat için daha yeni hafta başı beste yapılmış o söyleniyordu, 3 günde ne değişti ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bir detay daha, İbrahim Akın golü atınca sevinmedi .Gerçekten etkilendim çünkü kovulmuştu resmen .

Nihat'la Delgado da yuhalandı .Delgadoyu bırakın da Nihat için daha yeni hafta başı beste yapılmış o söyleniyordu, 3 günde ne değişti ?
    Maçı bölüm bölüm izledim. Helal olsun diyorum sadece.

Rıdvan Dilmen'de NTV'de Beşiktaş'ı mı yorumluyor Bursaspor'u mu çözemedim. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın da diğer takımlarımız gibi lige çok da hazır olmadığı çıktı ortaya bugün.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Rıdvan Dilmen'de NTV'de Beşiktaş'ı mı yorumluyor Bursaspor'u mu çözemedim. . .
    "Şimdi bakın , Guti'nin oynadıgı pozsiyonda Fenerbahçede kim var ? Alex. Alex nasıl atıyor pasları araya değil mi güntekin. ha bu arada alex demişken Aykut Hocanın mutlaka takımı toparlaması lazım..." örneğindeki gibi olur normalde Rıdvan'ın anlatımı Daha hiçbir programda Gs yada BJK'yi anlatırken konuyu Fenerbahçe'ye getirmediğini görmedim

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri