Guti görünümLü Ernst.
Printable View
Guti görünümLü Ernst.
Hatali gol yemisse kotu performans gostermistir, ki o bahsettigim maclarda defalarca hatali gol yedi, 1 kere degil. Senin mantigina gore o zaman dun mac 1-1 bitse takim kotu oynadigi icin mi berabere kalmis olacakti yoksa kaleci olacak Hakan'in hatasindan dolayi mi? Sen de cok guzel tespit yapiyorsun, tebrik ederim.
Zaten bir maca gore konusmuyorum, FB derbisinden evvel ve sonra da dedim, hep de soyledim. Ben konusmalarimi Hakan'in performansina ve tum maclarina gore yapiyorum, tek maca gore adam yuceltmem, yerin dibine bile sokmam. H.Arikan su an bence 3. kalecidir, Cenk ve Rustu'yu kendisine kesinlikle tercih ederim.
Quaresma'ya tam 27 darbe
Antalyaspor karşısında büyük efor sarfeden Quaresma, maçtan ağır hasarla çıktı.İnter’den sezon başında transfer edilen Ricardo Quaresma, Antalyaspor karşılaşmasında galibiyet için büyük çaba sarfetti. Terinin son damlasına kadar mücadele eden Portekizli, maçtan ağır hasarla ayrıldı. Q7’nin her iki alt ve üst adaleleri ile göğüs bölgesine toplam 27 darbe aldığı açıklandı. Kulüp doktoru Devrim Urgun’un ayrıntılı raporunun ardından, başarılı oyuncu dünkü antrenmana katılmadı. Quaresma’nın son kontrollerin ardından bugün takıma katılması bekleniyor.
Az bile almış o darbeleri Quaresma. Cem Baki yakalamasın 6 aydan aşağıya bırakmaz.