Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

16 94.12%
  • Antalyaspor kazanır

1 5.88%
  • Berabere biter

0 0%
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Beşiktaş - Antalyaspor [6. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Doğru Liverpool - Metalist maçlarında takım %100 performans gösterdi bir Hakan kötü oynadı diye yenildik. Çok dogru tespit yapıyorsun.

Hatali gol yemisse kotu performans gostermistir, ki o bahsettigim maclarda defalarca hatali gol yedi, 1 kere degil. Senin mantigina gore o zaman dun mac 1-1 bitse takim kotu oynadigi icin mi berabere kalmis olacakti yoksa kaleci olacak Hakan'in hatasindan dolayi mi? Sen de cok guzel tespit yapiyorsun, tebrik ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hatali gol yemisse kotu performans gostermistir, ki o bahsettigim maclarda defalarca hatali gol yedi, 1 kere degil. Senin mantigina gore o zaman dun mac 1-1 bitse takim kotu oynadigi icin mi berabere kalmis olacakti yoksa kaleci olacak Hakan'in hatasindan dolayi mi? Sen de cok guzel tespit yapiyorsun, tebrik ederim.
    Ben dünkü maçta Hakan'ın hatası yok demiyorum zaten. Ama bir maçla Hakan gibi bir kaleci kötülenmez. Kötüleyenlerinde futbol bilgisinden şüphe ederim. Hakan Şuan Beşiktaş'ın Bana göre 1. Kalecisidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ben dünkü maçta Hakan'ın hatası yok demiyorum zaten. Ama bir maçla Hakan gibi bir kaleci kötülenmez. Kötüleyenlerinde futbol bilgisinden şüphe ederim. Hakan Şuan Beşiktaş'ın Bana göre 1. Kalecisidir.

Zaten bir maca gore konusmuyorum, FB derbisinden evvel ve sonra da dedim, hep de soyledim. Ben konusmalarimi Hakan'in performansina ve tum maclarina gore yapiyorum, tek maca gore adam yuceltmem, yerin dibine bile sokmam. H.Arikan su an bence 3. kalecidir, Cenk ve Rustu'yu kendisine kesinlikle tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Zaten bir maca gore konusmuyorum, FB derbisinden evvel ve sonra da dedim, hep de soyledim. Ben konusmalarimi Hakan'in performansina ve tum maclarina gore yapiyorum, tek maca gore adam yuceltmem, yerin dibine bile sokmam. H.Arikan su an bence 3. kalecidir, Cenk ve Rustu'yu kendisine kesinlikle tercih ederim.
    Katılıyorum Cenk ve Rüştü varken Hakan 3.kaleci olabilir , mental olarak çok aşağılarda büyük takım kalecisi olamaz hiç bi zaman.

Mesaj Yetkileri