Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

16 94.12%
  • Antalyaspor kazanır

1 5.88%
  • Berabere biter

0 0%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Beşiktaş - Antalyaspor [6. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Bende tam tersi Hakan'ın bütün maçlarda iyi oynadıgını düşünüyorum. Burdaki Hatasına birşey demiyoruz zaten. Ama Fenerbahçe maçındaki Yedigimiz gol bence onun hatasından kaynaklanmıyor. Defansıda suçlamak lazım. Rakibe orda topu nasıl vurdurtuyorsun?. Hakan'ın ben o kadar fazla abarttıgın kadar Hatalı oldugu maç hatırlamıyorum.

Plzen ve Trabzon maclari disinda 1 tane daha iyi macini sayabilir misin? Ama ben cok kotu oynadigi 5 maci direkt sayarim. H.Arikan 2 senede 3-5 mac anca iyi oynamistir, Cenk gelelim yarim sene olmadi onun da cok iyi oynadigi 3-5 mac var yasina ragmen. Aradaki fark bu iste. H.Arikan oynadigi surece 60 dakika kalemize yaklasamamis Antalyaspor'a karsi bile puan kaybedebiliriz, derbilerde cok iyi ve kontrollu oynadigimiz ve rakibin kalemize gelmedigi anlarda her an gol yiyip maci kaybetme asamasina gelebiliriz, Avrupa'da fark yiyebiliriz (bazen 4 bazen 8). Besiktas'a gelmis gecmis en kotu kalecilerden biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence golde Hilbert'ten çok Hakan'ın hatası var. Hakan orda çıkmasa Hilbert topu uzaklaştırırmıştı...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Plzen ve Trabzon maclari disinda 1 tane daha iyi macini sayabilir misin? Ama ben cok kotu oynadigi 5 maci direkt sayarim. H.Arikan 2 senede 3-5 mac anca iyi oynamistir, Cenk gelelim yarim sene olmadi onun da cok iyi oynadigi 3-5 mac var yasina ragmen. Aradaki fark bu iste. H.Arikan oynadigi surece 60 dakika kalemize yaklasamamis Antalyaspor'a karsi bile puan kaybedebiliriz, derbilerde cok iyi ve kontrollu oynadigimiz ve rakibin kalemize gelmedigi anlarda her an gol yiyip maci kaybetme asamasina gelebiliriz, Avrupa'da fark yiyebiliriz (bazen 4 bazen 8). Besiktas'a gelmis gecmis en kotu kalecilerden biri.
    Sayarmısın? Hakan arıkan Yaklaşık 4 senedir Beşiktaş'ta. 4 Sene içinde 50-60 Maça çıkmıştır. Sence 5 Maç kötü maç çıkarsa bile o onun kötü kaleci oldugunumu gösteriyor?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bence golde Hilbert'ten çok Hakan'ın hatası var. Hakan orda çıkmasa Hilbert topu uzaklaştırırmıştı...
    Katılıyorum bu golden dolayı Hilbert eleştiremem.Ama Hakan'a kötü kalecide demem ortalama bir kaleci biraz iki ucu keskin bıçak kurtardımı tamam,yedimi fena.

Bu da mental özelliklerinin çok kötü olduğunun kanıtı.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sayarmısın? Hakan arıkan Yaklaşık 4 senedir Beşiktaş'ta. 4 Sene içinde 50-60 Maça çıkmıştır. Sence 5 Maç kötü maç çıkarsa bile o onun kötü kaleci oldugunumu gösteriyor?
    Liverpool-Metalist-bu seneki FB-gecen seneki FB deplasmani-Antalyaspor.
    H.Arikan'in kotu kaleci olmasi icin kotu mac oynamasina gerek yok, pozisyon pozisyon bakilirsa zaten ne kadar kotu kaleci oldugu anlasilir. Arikan'in tek ozellikleri fizigi ve refleksleri, ama topla uyumu sifira yakin. Cok top sektiriyor, ne zaman cikacagini bilemiyor, mental olarak cok kotu durumda, topu oyuna sokmasi da cok kotu. Mesela FB macinda yedigimiz gol konusuluyor, ama golden once 3 kere yan topta hata yapti, sans eseri tehlike olmadi konusulmuyor. Biraz dikkatli seyredersen farkina varacaksin zaten, biz burada sallamiyoruz, izleyerek dikkatli bakarak konusuyoruz. Ben kolay kolay profesyonel birine berbat demem, hele BJK'deyse daha da zor derim, ama Hakan hakikaten berbat bir kaleci.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hakan çok iyi bir kaleci ama Cenk'in potansiyeli daha fazla.Geçen hafta da iyiydi neden formayı aldı elinden bilmiyorum.
    Maça gelirsek isterse Messi gelsin bu takımda en sevdiğim oyuncunun Ernst olacağı aşikar.Bölye bir adam yok gerçekten.Kartal ruhunu mücadelesini geldiği ilk andan, Antalyaspor maçından bu Antalyaspor maçına kadar hiç bırakmadı.Ne gerkiyorsa yaptı,kilidi açamadığımız maçta uzaktan şutlarla ayağa kaldırdı takımı,bazen golleriyle.Bugün de inanılmaz iki asist yaptı.Hele 1.asistinden sonra abartısız 10 dakika ağzım açık kaldı.Madem Guti yok ben Guti olmalıyım dedi.Böyle yönlü,nöyle forma için oynayan bir oyuncu uzun süredir izlemiyorduk.Bir Ailhan Mansız,bir Nouma gibi benimsiyor takımı.Eline ayağına ciğerine sağlık Fabian Ernst..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Maçın sadece gollerine baktım.Hakan Arıkan ne kadar hatalıysa Hilbert'te o kadar hatalı bana göre.Sadece Hakan Arıkana suçu yükleyip böyle kaleci olmaz tarzı laflar yanlış olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Liverpool-Metalist-bu seneki FB-gecen seneki FB deplasmani-Antalyaspor.
    H.Arikan'in kotu kaleci olmasi icin kotu mac oynamasina gerek yok, pozisyon pozisyon bakilirsa zaten ne kadar kotu kaleci oldugu anlasilir. Arikan'in tek ozellikleri fizigi ve refleksleri, ama topla uyumu sifira yakin. Cok top sektiriyor, ne zaman cikacagini bilemiyor, mental olarak cok kotu durumda, topu oyuna sokmasi da cok kotu. Mesela FB macinda yedigimiz gol konusuluyor, ama golden once 3 kere yan topta hata yapti, sans eseri tehlike olmadi konusulmuyor. Biraz dikkatli seyredersen farkina varacaksin zaten, biz burada sallamiyoruz, izleyerek dikkatli bakarak konusuyoruz. Ben kolay kolay profesyonel birine berbat demem, hele BJK'deyse daha da zor derim, ama Hakan hakikaten berbat bir kaleci.
    Doğru Liverpool - Metalist maçlarında takım %100 performans gösterdi bir Hakan kötü oynadı diye yenildik. Çok dogru tespit yapıyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçen sene Denizli bu kadroyla maça çıksa "3 önlibero oynatıyor, taktiği de her maç değiştiriyor." denirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Guti'nin olmadığı bir maçta gerçekten Ernst harika işler yaptı, Bobo'da klasını gösterdi ve maçı kazandırdı. Ankaragücü maçını Quaresma olmadan kazanmıştık,bu maçı da Guti olmadan kazandık. Bu da bizim gerçekten kaliteli bir takım olduğumuzu ve 1 oyuncuya bağlı kalmadığımızın göstergesi. Tebrikler Beşiktaş'ım,Helal Olsun Ernst'e,Bobo'ya...
    *Bu arada Antalya kalecisi Sammy Ömer abisinin en önemli özelliği olan zaman geçirmeyi çok iyi şekilde öğrenmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Guti görünümLü Ernst.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Doğru Liverpool - Metalist maçlarında takım %100 performans gösterdi bir Hakan kötü oynadı diye yenildik. Çok dogru tespit yapıyorsun.

Hatali gol yemisse kotu performans gostermistir, ki o bahsettigim maclarda defalarca hatali gol yedi, 1 kere degil. Senin mantigina gore o zaman dun mac 1-1 bitse takim kotu oynadigi icin mi berabere kalmis olacakti yoksa kaleci olacak Hakan'in hatasindan dolayi mi? Sen de cok guzel tespit yapiyorsun, tebrik ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hatali gol yemisse kotu performans gostermistir, ki o bahsettigim maclarda defalarca hatali gol yedi, 1 kere degil. Senin mantigina gore o zaman dun mac 1-1 bitse takim kotu oynadigi icin mi berabere kalmis olacakti yoksa kaleci olacak Hakan'in hatasindan dolayi mi? Sen de cok guzel tespit yapiyorsun, tebrik ederim.
    Ben dünkü maçta Hakan'ın hatası yok demiyorum zaten. Ama bir maçla Hakan gibi bir kaleci kötülenmez. Kötüleyenlerinde futbol bilgisinden şüphe ederim. Hakan Şuan Beşiktaş'ın Bana göre 1. Kalecisidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben dünkü maçta Hakan'ın hatası yok demiyorum zaten. Ama bir maçla Hakan gibi bir kaleci kötülenmez. Kötüleyenlerinde futbol bilgisinden şüphe ederim. Hakan Şuan Beşiktaş'ın Bana göre 1. Kalecisidir.

Zaten bir maca gore konusmuyorum, FB derbisinden evvel ve sonra da dedim, hep de soyledim. Ben konusmalarimi Hakan'in performansina ve tum maclarina gore yapiyorum, tek maca gore adam yuceltmem, yerin dibine bile sokmam. H.Arikan su an bence 3. kalecidir, Cenk ve Rustu'yu kendisine kesinlikle tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Zaten bir maca gore konusmuyorum, FB derbisinden evvel ve sonra da dedim, hep de soyledim. Ben konusmalarimi Hakan'in performansina ve tum maclarina gore yapiyorum, tek maca gore adam yuceltmem, yerin dibine bile sokmam. H.Arikan su an bence 3. kalecidir, Cenk ve Rustu'yu kendisine kesinlikle tercih ederim.
    Katılıyorum Cenk ve Rüştü varken Hakan 3.kaleci olabilir , mental olarak çok aşağılarda büyük takım kalecisi olamaz hiç bi zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quaresma'ya tam 27 darbe

Antalyaspor karşısında büyük efor sarfeden Quaresma, maçtan ağır hasarla çıktı.İnter’den sezon başında transfer edilen Ricardo Quaresma, Antalyaspor karşılaşmasında galibiyet için büyük çaba sarfetti. Terinin son damlasına kadar mücadele eden Portekizli, maçtan ağır hasarla ayrıldı. Q7’nin her iki alt ve üst adaleleri ile göğüs bölgesine toplam 27 darbe aldığı açıklandı. Kulüp doktoru Devrim Urgun’un ayrıntılı raporunun ardından, başarılı oyuncu dünkü antrenmana katılmadı. Quaresma’nın son kontrollerin ardından bugün takıma katılması bekleniyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Quaresma'ya tam 27 darbe

Antalyaspor karşısında büyük efor sarfeden Quaresma, maçtan ağır hasarla çıktı.İnter’den sezon başında transfer edilen Ricardo Quaresma, Antalyaspor karşılaşmasında galibiyet için büyük çaba sarfetti. Terinin son damlasına kadar mücadele eden Portekizli, maçtan ağır hasarla ayrıldı. Q7’nin her iki alt ve üst adaleleri ile göğüs bölgesine toplam 27 darbe aldığı açıklandı. Kulüp doktoru Devrim Urgun’un ayrıntılı raporunun ardından, başarılı oyuncu dünkü antrenmana katılmadı. Quaresma’nın son kontrollerin ardından bugün takıma katılması bekleniyor.
    Türkiye'de yıldızların kaderi bu maalesef ..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Az bile almış o darbeleri Quaresma. Cem Baki yakalamasın 6 aydan aşağıya bırakmaz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri