ulan yonetim ulan ardayi nasil 12m euroya satariz en az 30luk topcuydu :(
Printable View
ulan yonetim ulan ardayi nasil 12m euroya satariz en az 30luk topcuydu :(
Yok artık:D adam kendini orada geliştirdi vücudunu görmüyor musun yılan gibi olmuş incelmiş..Buradayken ne biçim belli oluyordu kiloları fit değildi.Ayrıca teknik olarakta çok şey verdi Atletico Madrid ona.30 milyonluktu felan yok artık. :)
Engin Baytar gibimiydi :n: Abi güldürdün valla.Arda top oynamadığı zaman bizim takım hiç çekilmiyordu,hele hele son senesinde.Zaten sakat olmasaydı biz yine ilk 5'te olurduk,o kadar fark yaratan bir oyuncuydu.Atletico'da profesyonellik neymiş onu öğrendi sadece.Göbek desen yine var yani :n:
Arda'lı GSnin hemen hemen her maçını izlemiştim ve izleyen herkes gibi ben de Arda'yı aşırı beğeniyordum. Hatta dünyanın en iyi 3-5 oyuncusundan biri olduğunu düşünüyordum kendi yaş kategorisinde. Ha tabi bu fikrim 'sadece özet izleyenler'i güldürmüştü hatta bir arkadaşım 'Arda'nın yaptığını Serdar Özkan da yapıyor' demişti :) Atletico'ya gittiğinde ise atleticonun gerçekten önemli bir iş yaptığına inanmıştım. Sanırım yanılmamışım :) Arda kesinlikle 12 mn euroluk bir adam değildi en az 20likti ama Türkiye'nin ihraç konusunda reklamı olmadığı için de bu fiyat normal gelmişti bana.
trübünler ardayı yuhaladı mı tezahurat mı yaptı sanırım o zaman kalbi kırılmıştı gitmeye o zaman kafaya koydu diye haber okumuştum
Biz Türk milleti olarak böyle kaliteli futbolcuları hakketmiyoruz. Ben bütün potansiyelli Türklerin yurtdışına gitmesi taraftarıyım. Arda da zamanında en doğrusunu yaptı ve gitti. Arda aleyhine tezahürat yapan GS taraftarları da aslında Arda'ya yapılabilecek en büyük kıyağı yaptılar. O olaylar olmasaydı şimdi hala Galatasaray'da oynamaya devam ediyordu, şimdi başarıdan başarıya koşuyor.
O değil de şaka maka çok değil 3-4 sene önce burada Özer'le Arda'yı kıyaslayanlar bile vardı. :) Nerden nereyeee. :) Arda son sene hiç oynamadığı için o kadar ucuza gitti bence yoksa daha pahalıya satabilirdik.
o tartışma Arda böyle gol atana kadar kapalıdır http://www.youtube.com/watch?v=g56LelwNXKc
https://twitter.com/23elazigspor/sta...22252955467776
şu tivitte güzel.
Kriter gerçekten bu mu Engin ? Şaka yapıyorsundur umarım. Eğer şaka yapmıyorsan da verilecek örnek gayet basit, CL Yarı Finalinde gol atıp, finale çıkıp aynı zamanda La Liga'da Real-Barça dışı bir takımla şampiyonluk yarışında zirvede olana kadar o tartışma kapalıdır. Az daha genişletebilirim bu argümanı da.
Peki Özer şöyler bir gol attı mı ;
http://i.radikal.com.tr/644x385/2012..._mf978227.Jpeg
:n:
O mantığa göre hareket edersek Hamit dünyanın en iyi futbolcusu. :)
nası kıyaslar bunlar ya
ona bakarsanız ümit millilerde tuncay da ronaldoyla kıyaslanıyodu hatta tuncay daha iyiydi ama sonuç malum
https://www.facebook.com/uefachampionsleague?fref=ts
2. defa uefa şampiyonlar ligi sayfasına kapak gururumuz Arda Turan :)
edit : enginin şaka amaçlı söylediğini düşünüyorum , umuyorum :)
Bende şaka amaçlı şey ettim,yoksa Özer nere Arda nere :n:
Simeone'den şok açıklama !!
Simeone, Chelsea'yi Londra'da 3-1 yenip finale çıktıkları maçın ardından duygusal bir basın toplantısı düzenledi. Ancak kullandığı cümle dikkatlerden kaçmadı.
Arjantinli teknik adam, "Böyle yürekli futbol oynadıkları için böyle t...lı oyuncuları doğuran annelere teşekkür ediyorum" demesi dikkat çekti.
Yok artık demişmidir hakkaten bunu :D
http://spor.mynet.com/ispanya/66653-...-aciklama.html
Bencede O Toshack'lıdır :zuhaha Hemen İçiniz Fesat Kanmayın Böyle Şeylere :zuhaha
Arda finalde GS bayrağı açmayacağını açıkladı NtvSpor'da.
Mantıklı olan o
seneye şlde karşılaşsalar al sana basına malzeme :)
Aynen en mantıklısını yapıyor,ŞL finali Galatasaray bayrağı görecekse Galatasaray'ın oynadığı finalde görecektir inşallah,tabi bu en az 10-15 yıl boyunca mümkün gözükmüyor :zuhaha
Bizde finaliste elenmiş olduk, gururluyuz. :icon_biggrin:
Hey allahim vallahi bizden adam olmaz tartismaya bak. Bayrak acicak mi acmayacak mi ne bayragi açsın vs. Birak futbolu bizim milletin hiçbir isinden cacik olmaz arkadaş
Cüneyt Çakır finalde 4. hakem olarak görev yapacak. Maçın hakemi ise Hollanda'lı Kuipers.
Seks karşılığı final biletine ilk yanıt Türk'ten
Atletico Madrid-Real Madrid maçını izlemek için 1 saatlik sekse evet diyen çifte ilk yanıt bir Türk'ten geldi.
İsminin açıklanmasını istemeyen futbolsever elindeki bileti 1 saatlik seks karşılığında İspanyol çifte verebileceğini belirtirken, tek şartı ilandaki kadının hayat kadını olup olmadığını öğrenmek oldu. İspanyol medyasında El Turco olarak nitelendirilen futbolsever gündeme otururken, bu çağrının sonunun nereye varacağı en az final maçı kadar merak uyandırıyor.
Eurosport'un haberine göre; final maçına gitmek isteyen Atletico Madrid taraftarı bir çift, maça sadece 1 bilet bulabildi. Fakat takımlarına çok bağlı olan ve bu maça beraber gitmek isteyen sevgililer, çok tartışılacak bir teklif sundular. İspanya'daki bir sitede bilet istediklerini belirten kadın taraftar, bunun karşılığında bileti verenle 1 saat boyunca seks yapacağını yazdı.
Bu teklifin erkek arkadaşından habersiz olduğu düşünülürken dakikalar sonra erkek arkadaşından o teklife yorum geldi: "Bu finali istiyoruz, bize yardım edin."
Kaynak: Eurosport
millet kafayı yemiş
İspanyadaki bir site diyor. Bunu şimdi Türkiye'den kim takip eder, İspanyolcayı kim anlar? Olsa olsa orada yaşayan bir Türk'tür. Yoksa...yoksa.........? :p
ben degilim bana bakmayin. :D ama haber dogrudur ispanyollar sekse duskundur
Bir insan bir saat seks için neden koskoca ŞL final bileti verir ki :D İspanya'da yaşıyorsun (öyle düşünüyorum) yani hiç mi kız yok :D
arda turan, 18 kişilik kadroda yok.
Kariyeri için büyük bir eksi olacak. Kötü oldu finale kadar gelipte oynayamaması ancak kendine bakmıyor bence Arda...
Real 2-0 Atletico... Goller = di maria - ronaldo.....
Starı internet üzerinden net bir şekilde izleyebileceğim halka açık bir adres var mıdır? Tivibu bitmiş açamıyorum
Maç NTV'de değil mi?