Sayfa 26 / 30 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 899 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2013-14 Sezonu |Şampiyon R.Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Atletico kupayı kazanırsa Arda Galatasaray bayrağı açacak. Sırf bu yüzden istiyorum A.Madrid'in kazanmasını
    turk bayragi acar en fazla, klup izin vermez galatasaray bayragina

hic tahmin etmedigim bir sonuc cikti yine. mou 8. yarifinalde 6. defa husran yasadi.
    atletico tarih yaziyor. alinmadik kupa birakmayacak ve en pahali oyuncusu bizim arda

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    turk bayragi acar en fazla, klup izin vermez galatasaray bayragina

hic tahmin etmedigim bir sonuc cikti yine. mou 8. yarifinalde 6. defa husran yasadi.
    atletico tarih yaziyor. alinmadik kupa birakmayacak ve en pahali oyuncusu bizim arda
    Hocam adam Atletico'da antrenmanı bırakıp Londra'ya gelmişti Galatasaray için.Bence yapabilir.Ama Atletico'lu olsam pekte mutlu olmazdım açıkçası.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda ne zaman sözünü tutmadı ki yapar beyler rahat olun finalde de gol atacak inşAllah.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

en pahali oyuncusu arda derken maliyet olarak en pahali oyuncusu demek istedim, yanlislik olmasin. su anda en pahalisi muhtemelen 1,5M dolara mal olan diego costadir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    mehmet schollda var kupayı almışlardı 2000-2001 de
    Ibrahimovic'e kadar gidecek herhalde bu olay bilmiyorum kim nasıl düşünür ama Türk milli takımı için ter akıtan futbolcular benim için Türktür

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Galatasaray Klübü'de, Facebook'tan Arda'nın Gs'de olduğu yıllardan bir fotoğraf paylaşıp;
    ''Arda... Florya'da altyapıdan Şampiyonlar Ligi'nde finale...Helal sana çocuk! Kalbimiz seninle!'' yazdı.

Edit-Şampiyonlar Ligi Facebook sayfası kapak fotoğrafına Arda Turan'ı koydu.
    Last edited by Banega : 01.Mayıs.2014 at 02:17

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hamit, Yıldıray, Mesut, Mehmet Scholl hatta Ibra bile deseniz eyvallah da Arda farklı beyler. Hem Galatasaray için farklı hem de ülke için farklı. Bu adam direk olarak bizden biri, bu saçma sapan futbol kültüründen, rezalet alt yapı-üst yapı sisteminden çıkmış biri ve şu anda gerçek anlamda takımın en önemli oyuncusu. Arda oynadığı zaman gerçekten çehresi değişiyor Atletico'nun. Bu nedenle Arda'nın yeri her zaman farklıdır ve öyle de olacaktır.

Edit: İntihar sebebi

Last edited by E.Cartman : 01.Mayıs.2014 at 02:39
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda'nın şu beni sevsinler kompleksinden kurtulması gerek, kupayı kazanırsa GS bayrağı açması gereksiz olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

niye gereksiz acsin aslanim tabi.

mourinho hocam ( yakismadi hic...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Engin güldürdün valla niye gereksiz olsunki.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ulan yonetim ulan ardayi nasil 12m euroya satariz en az 30luk topcuydu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yok artık adam kendini orada geliştirdi vücudunu görmüyor musun yılan gibi olmuş incelmiş..Buradayken ne biçim belli oluyordu kiloları fit değildi.Ayrıca teknik olarakta çok şey verdi Atletico Madrid ona.30 milyonluktu felan yok artık.

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Hamit, Yıldıray, Mesut, Mehmet Scholl hatta Ibra bile deseniz eyvallah da Arda farklı beyler. Hem Galatasaray için farklı hem de ülke için farklı. Bu adam direk olarak bizden biri, bu saçma sapan futbol kültüründen, rezalet alt yapı-üst yapı sisteminden çıkmış biri ve şu anda gerçek anlamda takımın en önemli oyuncusu. Arda oynadığı zaman gerçekten çehresi değişiyor Atletico'nun. Bu nedenle Arda'nın yeri her zaman farklıdır ve öyle de olacaktır.
    Aynen noktayi koymussun.

bizden giderken engin baytar gibiydi. Gobekli, takim oyunu bilmeyen, savunmaya kosmayan, pozisyon almayı bilmeyen bir adamdi. Atletico taze hamuru aldi yogurdu icini doldurdu fırına verdi pisirdi ve simdi afiyetle yiyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Engin Baytar gibimiydi Abi güldürdün valla.Arda top oynamadığı zaman bizim takım hiç çekilmiyordu,hele hele son senesinde.Zaten sakat olmasaydı biz yine ilk 5'te olurduk,o kadar fark yaratan bir oyuncuydu.Atletico'da profesyonellik neymiş onu öğrendi sadece.Göbek desen yine var yani
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arda'lı GSnin hemen hemen her maçını izlemiştim ve izleyen herkes gibi ben de Arda'yı aşırı beğeniyordum. Hatta dünyanın en iyi 3-5 oyuncusundan biri olduğunu düşünüyordum kendi yaş kategorisinde. Ha tabi bu fikrim 'sadece özet izleyenler'i güldürmüştü hatta bir arkadaşım 'Arda'nın yaptığını Serdar Özkan da yapıyor' demişti Atletico'ya gittiğinde ise atleticonun gerçekten önemli bir iş yaptığına inanmıştım. Sanırım yanılmamışım Arda kesinlikle 12 mn euroluk bir adam değildi en az 20likti ama Türkiye'nin ihraç konusunda reklamı olmadığı için de bu fiyat normal gelmişti bana.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Engin Baytar gibimiydi Abi güldürdün valla.Arda top oynamadığı zaman bizim takım hiç çekilmiyordu,hele hele son senesinde.Zaten sakat olmasaydı biz yine ilk 5'te olurduk,o kadar fark yaratan bir oyuncuydu.Atletico'da profesyonellik neymiş onu öğrendi sadece.Göbek desen yine var yani
    Fiziki acidan baglanti kurmustum engin ile. Yoksa tabi ki öyle

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Fiziki acidan baglanti kurmustum engin ile. Yoksa tabi ki öyle
    Pardon yanlış anlamışım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

trübünler ardayı yuhaladı mı tezahurat mı yaptı sanırım o zaman kalbi kırılmıştı gitmeye o zaman kafaya koydu diye haber okumuştum

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    trübünler ardayı yuhaladı mı tezahurat mı yaptı sanırım o zaman kalbi kırılmıştı gitmeye o zaman kafaya koydu diye haber okumuştum
    Evet sinem kobal a kufur ve alayci tezahürat arda ile Galatasaray taraftarı iliskilerini bitirdi ben cok iyi hatırlıyorum. Ama bizim insanimiz boyle maalesef. Gs fb bjk farketmez medya etkisi ve insanimizin kultur duzeyi karakteri böyle.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Biz Türk milleti olarak böyle kaliteli futbolcuları hakketmiyoruz. Ben bütün potansiyelli Türklerin yurtdışına gitmesi taraftarıyım. Arda da zamanında en doğrusunu yaptı ve gitti. Arda aleyhine tezahürat yapan GS taraftarları da aslında Arda'ya yapılabilecek en büyük kıyağı yaptılar. O olaylar olmasaydı şimdi hala Galatasaray'da oynamaya devam ediyordu, şimdi başarıdan başarıya koşuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O değil de şaka maka çok değil 3-4 sene önce burada Özer'le Arda'yı kıyaslayanlar bile vardı. Nerden nereyeee. Arda son sene hiç oynamadığı için o kadar ucuza gitti bence yoksa daha pahalıya satabilirdik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    O değil de şaka maka çok değil 3-4 sene önce burada Özer'le Arda'yı kıyaslayanlar bile vardı. Nerden nereyeee. Arda son sene hiç oynamadığı için o kadar ucuza gitti bence yoksa daha pahalıya satabilirdik.
    o tartışma Arda böyle gol atana kadar kapalıdır http://www.youtube.com/watch?v=g56LelwNXKc

https://twitter.com/23elazigspor/sta...22252955467776

şu tivitte güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    o tartışma Arda böyle gol atana kadar kapalıdır http://www.youtube.com/watch?v=g56LelwNXKc
    Kriter gerçekten bu mu Engin ? Şaka yapıyorsundur umarım. Eğer şaka yapmıyorsan da verilecek örnek gayet basit, CL Yarı Finalinde gol atıp, finale çıkıp aynı zamanda La Liga'da Real-Barça dışı bir takımla şampiyonluk yarışında zirvede olana kadar o tartışma kapalıdır. Az daha genişletebilirim bu argümanı da.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/23elazigspor/sta...22252955467776

şu tivitte güzel.
    Peki Özer şöyler bir gol attı mı ;

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

O mantığa göre hareket edersek Hamit dünyanın en iyi futbolcusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nası kıyaslar bunlar ya
    ona bakarsanız ümit millilerde tuncay da ronaldoyla kıyaslanıyodu hatta tuncay daha iyiydi ama sonuç malum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

https://www.facebook.com/uefachampionsleague?frefs

2. defa uefa şampiyonlar ligi sayfasına kapak gururumuz Arda Turan

edit : enginin şaka amaçlı söylediğini düşünüyorum , umuyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende şaka amaçlı şey ettim,yoksa Özer nere Arda nere

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Peki Özer şöyler bir gol attı mı ;

Özer'in Alex'e attığı müthiş bir pas vardı aradım bulamadım onu koyacaktım.

Tabi ki de şaka yapıyorum beyler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özer'in Alex'e attığı müthiş bir pas vardı aradım bulamadım onu koyacaktım.

Tabi ki de şaka yapıyorum beyler
    Şoka soktun la bizi

Sayfa 26 / 30 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri