Arda ne zaman sözünü tutmadı ki yapar beyler rahat olun finalde de gol atacak inşAllah.![]()
en pahali oyuncusu arda derken maliyet olarak en pahali oyuncusu demek istedim, yanlislik olmasin. su anda en pahalisi muhtemelen 1,5M dolara mal olan diego costadir![]()
Galatasaray Klübü'de, Facebook'tan Arda'nın Gs'de olduğu yıllardan bir fotoğraf paylaşıp;
''Arda... Florya'da altyapıdan Şampiyonlar Ligi'nde finale...Helal sana çocuk! Kalbimiz seninle!'' yazdı.
Edit-Şampiyonlar Ligi Facebook sayfası kapak fotoğrafına Arda Turan'ı koydu.![]()
Last edited by Banega : 01.Mayıs.2014 at 02:17
Hamit, Yıldıray, Mesut, Mehmet Scholl hatta Ibra bile deseniz eyvallah da Arda farklı beyler. Hem Galatasaray için farklı hem de ülke için farklı. Bu adam direk olarak bizden biri, bu saçma sapan futbol kültüründen, rezalet alt yapı-üst yapı sisteminden çıkmış biri ve şu anda gerçek anlamda takımın en önemli oyuncusu. Arda oynadığı zaman gerçekten çehresi değişiyor Atletico'nun. Bu nedenle Arda'nın yeri her zaman farklıdır ve öyle de olacaktır.
Edit: İntihar sebebi
![]()
Last edited by E.Cartman : 01.Mayıs.2014 at 02:39
Screw you guys, I'm goin' home
Arda'nın şu beni sevsinler kompleksinden kurtulması gerek, kupayı kazanırsa GS bayrağı açması gereksiz olur.
niye gereksiz acsin aslanim tabi.![]()
mourinho hocam( yakismadi hic...
Engin güldürdün valla niye gereksiz olsunki.![]()
ulan yonetim ulan ardayi nasil 12m euroya satariz en az 30luk topcuydu![]()
Yok artıkadam kendini orada geliştirdi vücudunu görmüyor musun yılan gibi olmuş incelmiş..Buradayken ne biçim belli oluyordu kiloları fit değildi.Ayrıca teknik olarakta çok şey verdi Atletico Madrid ona.30 milyonluktu felan yok artık.
![]()
Engin Baytar gibimiydiAbi güldürdün valla.Arda top oynamadığı zaman bizim takım hiç çekilmiyordu,hele hele son senesinde.Zaten sakat olmasaydı biz yine ilk 5'te olurduk,o kadar fark yaratan bir oyuncuydu.Atletico'da profesyonellik neymiş onu öğrendi sadece.Göbek desen yine var yani
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arda'lı GSnin hemen hemen her maçını izlemiştim ve izleyen herkes gibi ben de Arda'yı aşırı beğeniyordum. Hatta dünyanın en iyi 3-5 oyuncusundan biri olduğunu düşünüyordum kendi yaş kategorisinde. Ha tabi bu fikrim 'sadece özet izleyenler'i güldürmüştü hatta bir arkadaşım 'Arda'nın yaptığını Serdar Özkan da yapıyor' demiştiAtletico'ya gittiğinde ise atleticonun gerçekten önemli bir iş yaptığına inanmıştım. Sanırım yanılmamışım
Arda kesinlikle 12 mn euroluk bir adam değildi en az 20likti ama Türkiye'nin ihraç konusunda reklamı olmadığı için de bu fiyat normal gelmişti bana.
trübünler ardayı yuhaladı mı tezahurat mı yaptı sanırım o zaman kalbi kırılmıştı gitmeye o zaman kafaya koydu diye haber okumuştum
Biz Türk milleti olarak böyle kaliteli futbolcuları hakketmiyoruz. Ben bütün potansiyelli Türklerin yurtdışına gitmesi taraftarıyım. Arda da zamanında en doğrusunu yaptı ve gitti. Arda aleyhine tezahürat yapan GS taraftarları da aslında Arda'ya yapılabilecek en büyük kıyağı yaptılar. O olaylar olmasaydı şimdi hala Galatasaray'da oynamaya devam ediyordu, şimdi başarıdan başarıya koşuyor.
O değil de şaka maka çok değil 3-4 sene önce burada Özer'le Arda'yı kıyaslayanlar bile vardı.Nerden nereyeee.
Arda son sene hiç oynamadığı için o kadar ucuza gitti bence yoksa daha pahalıya satabilirdik.
o tartışma Arda böyle gol atana kadar kapalıdır http://www.youtube.com/watch?v=g56LelwNXKc
https://twitter.com/23elazigspor/sta...22252955467776
şu tivitte güzel.
Kriter gerçekten bu mu Engin ? Şaka yapıyorsundur umarım. Eğer şaka yapmıyorsan da verilecek örnek gayet basit, CL Yarı Finalinde gol atıp, finale çıkıp aynı zamanda La Liga'da Real-Barça dışı bir takımla şampiyonluk yarışında zirvede olana kadar o tartışma kapalıdır. Az daha genişletebilirim bu argümanı da.
Screw you guys, I'm goin' home
O mantığa göre hareket edersek Hamit dünyanın en iyi futbolcusu.![]()
nası kıyaslar bunlar ya
ona bakarsanız ümit millilerde tuncay da ronaldoyla kıyaslanıyodu hatta tuncay daha iyiydi ama sonuç malum
https://www.facebook.com/uefachampionsleague?frefs
2. defa uefa şampiyonlar ligi sayfasına kapak gururumuz Arda Turan
edit : enginin şaka amaçlı söylediğini düşünüyorum , umuyorum![]()
Bende şaka amaçlı şey ettim,yoksa Özer nere Arda nere![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp