Krasic geçen sene doğru düzgün top oynamadı. Bu senede 1 ay sakatlık yaşadı. Zamana ihtiyacı var.
Printable View
Krasic geçen sene doğru düzgün top oynamadı. Bu senede 1 ay sakatlık yaşadı. Zamana ihtiyacı var.
İyi gelecektir bu milli maç arası Krasiç'e. Memo'nun da dediği gibi biraz daha zaman lazım. Caner de çok formdayken, ilk 11'e zorlamanın bir anlamı yok.
Meireles de Milli Takım kampında bir uyluk sakatlığı geçirmiş, çok ciddi birşey yoktur umarım. Bursa'ya tam kadro gitmeli takım.
A2 takımımız geçen gün geçen sezonun şampiyonu Kartalspor'la Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde 0-0 berabere kalmıştı. Bugün ise deplasmanda karşılaştığı Akhisar Bld.'yi Beykan Şimşek'in attığı golüyle 2-0 yendi.
Adam sahada basmadık yer bırakmıyor resmen, son yıllarda Fenerbahçe'nin yaptığı en iyi transfer diyebiliriz Meireles için. Sakatlığı Fenerbahçe adına kötü olur.
A2 takımımızı Manchester City ile oynanan maçta tribünde izleme fırsatı bulmuştum. Manchester City ile başa baş mücadele etmiştik o maçta, çocuklar cidden çok yetenekliler fakat yetenek de yetmiyor sadece çalışmak lazım. :)
Beykan'ı 1-2 senedir çok övüyorlar fakat bir sıçrama göremedik. Bunun dışında Hakan Cinemre, Furkan Taşdemir ve Oğuz Mataracı da dikkat çeken diğer isimler.
Yobo sakatlanmış diyorlar doğru mu bu haber
Emre Özcan @parmamaniac
Joseph Yobo ciddi sakatlık geçirmiş. Bölge dizi, iki Türk kaynak çapraz bağ sakatlığı diyor ama dışarıda ayrıntı bulamadım.
Şöyle bir şey var.. RT @oluwashina: Nigeria captain Joseph Yobo ruled out of their #Afcon2013 tie vs Liberia with a torn cruciate ligament.
Bekir'e gündoğdu yine. :D
Serdar Kesimal takımla çalışmalara başladı. Umarım forma şansını Serdar eline geçirir ve iyi değerlendirir. Sezon öncesi hazırlık maçlarında çok parlak performans ortaya koydu keza Newcastle maçında sahanın yıldızıydı ama geçen sene olduğu gibi bu sene de sezon başında sakatlandı. Şansızlığın bu kadarı... Ben olsam Bekir yerine onu tercih ederim. En azından geriden topla çıkmadan Bekir'e göre kat kat iyi. Eksik olan yanı Sert savunma yapmıyor olması onu da Egemen kapatır zaten.
Sezer vardı Sezer ne oldu acep?
Bu Salih Ucan bize mi transfer oldu Milli takima mi anlayamadim. Her hafta bi turnuvada. Isin ilginc yani simdi Milli mac aralari var, bu sefer de Salih Samandira'da kalmis.
Topal meirales sakatlandı umarım ciddi değildir
salih-cristian-selçuk üçlüsünü görebiliriz önümüzdeki hafta. meireles ve topal sakat gelecek.
meireles'in oynama ihtimali varmış.
Şu anda Recep Niyaz'ı alternatif olarak saymazsak, Baroni'nin tek alternatifi Sezer Öztürk. Takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.
meireles 2-3 hafta yokmuş.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...tm_medium=fbsk
İnşallah baroni de sakatlanır Salih oynar
yobo gökhan gönül meireles mehmet topal ın aynı anda sakatlanması çok ilginç sezon öncesi bu adamlara ne yaptılırdı diye merak ediyorum çünkü zaten ilk haftalarda fenerbahçenin kondisyonu da 0 dı
Gökhan Gönül'ün 1 ay üst üste sakatlanmadan oynadığı nerde görülmüş ki zaten
hala tepkiliyiz ama yazmıyoruz işte Cihan :)
milli maç arası kabusa döndü bizim açımızdan. GG , Yobo , Topal , Meireles en önemli isimler gitti.
Bursa maçına 442 ile çıkmalıyız artık. hem topal hem de meireles yok.
------Sow Kuyt
Caner-----------Krasiç
-----Selçuk Cristian
HAK Egemen Bekir Topuz(Orhan)
şeklinde olabilir. Yobo dönerse Bekir'in yerine o geçer. Selçuk'un oynamasını ben de istemem ama oynayacak , kaçarı yok :) bir de bekir ile orhan aynı anda sahada olursa vay halimize. ikisinden biri olmasın :)
Bekir ve Selçuk yerine, Serdar ve Sezer oynasa daha makul olur ama... Aykut Bey futbol oynayan adamı değil futbolu körerten oyuncuları seviyor.
Tepki gösterilmezse insan hata yaptığının farkına varmaz. Bugün "Keşke sakatlansa"ya tepki gösterilmezse yarın "Ölse de kurtulsak" lafına tepki gösterilmez.
Not: Gebzeli sözüm sana özel değil. Son zamanlarda bu tip mesajları görmeye başladım yeri gelince belirteyim dedim.
Bu kadro ile kora kor mücadele edemeyiz. Özellikle ortasahanda Cristian gibi uyuşuk bi adamla bu hiç ama hiç olmaz. O yüzden 4-4-2 oynayacağımızı düşünmüyorum. Yine 4-3-3 oynayacağımızı hatta Aykut Kocaman'ın bir süpriz yapıp Sezer yada Salih ikilisinden birine bu maçta forma vereceğini düşünüyorum.
kadro bence de iyi değil ama bu , daha fazlası zor. ancak şöyle olur. Krasiç çıkar Topuz girer , Orhan da beke gelir. Ben Sezer'i bir anda 11'e alacağını düşünmüyorum . belki Salih ama o da çok zor. hele Sezer bu kadar sakat arasında yine 18'e giremezse daha da giremez bence.
Evet bizden iyi bildiğin için!!! bu adamların sezon öncesi hazırlığına katılmadığını bildiğin halde bunu Fenerbahçe yönetimine sallamak için kullandığından art niyetli olduğunu belirttim zaten.
Hani çok iyi biliyorsun ya ben yinede sözleşme tarihlerini vereyim sana ne olur ne olmaz :0:
JOSEPH MICHAEL YOBO 06.08.2012
RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES 03.09.2012
Salih'in oynamasını istiyoruz Salih de Salih diyoruz da hazırmıyız bakalım gençleri sahada görmeye.
Salih bugün maça çıksa Kadıköy'de kaptırdığı ilk topta yuhalanır sahaya direkt etki eden Maraton Alt tribününden. Sonra Aykut Kocaman gençleri oynatmıyor oluyor.
Gökay'ı yuhalayanlar Salih, Recep oynasın diyor :) tamam oynasınlar ama şöyle son 15 dk falan. bu adamların bu kadar göz önünde olması onlara zarar. her maçtan sonra salih , recep olsaydı demeyi bırakmalıyız bence. şu adamları kendilerine bırakın , geliştirsinler kendilerini. 20 yaşında falan gelsinler. 17-18 yaşında daha bunlar.
Twitter'da dönüyor Telegol müdür nedir Fenerbahçe'nin eski doktoru oraya çıkmış herhalde falanda fistan. Ne Fenerbahçe'ymiş bu bildiğin Dallas Tercümanından Doktoruna Çaycısından Tuvaletçisine kulüpteki her insan çok değerli ve çok ünlü ! Var mı bu denli önemli başka bir kulüp ?