1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

İnşallah baroni de sakatlanır Salih oynar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Eskiden bu tip mesajlara tepki gelirdi. Zaman değişmiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eskiden bu tip mesajlara tepki gelirdi. Zaman değişmiş
    hala tepkiliyiz ama yazmıyoruz işte Cihan

milli maç arası kabusa döndü bizim açımızdan. GG , Yobo , Topal , Meireles en önemli isimler gitti.

Bursa maçına 442 ile çıkmalıyız artık. hem topal hem de meireles yok.

------Sow Kuyt

Caner-----------Krasiç

-----Selçuk Cristian

HAK Egemen Bekir Topuz(Orhan)

şeklinde olabilir. Yobo dönerse Bekir'in yerine o geçer. Selçuk'un oynamasını ben de istemem ama oynayacak , kaçarı yok bir de bekir ile orhan aynı anda sahada olursa vay halimize. ikisinden biri olmasın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Tepki gösterilmezse insan hata yaptığının farkına varmaz. Bugün "Keşke sakatlansa"ya tepki gösterilmezse yarın "Ölse de kurtulsak" lafına tepki gösterilmez.

Not: Gebzeli sözüm sana özel değil. Son zamanlarda bu tip mesajları görmeye başladım yeri gelince belirteyim dedim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post

milli maç arası kabusa döndü bizim açımızdan. GG , Yobo , Topal , Meireles en önemli isimler gitti.

Bursa maçına 442 ile çıkmalıyız artık. hem topal hem de meireles yok.

------Sow Kuyt

Caner-----------Krasiç

-----Selçuk Cristian

HAK Egemen Bekir Topuz(Orhan)

şeklinde olabilir. Yobo dönerse Bekir'in yerine o geçer. Selçuk'un oynamasını ben de istemem ama oynayacak , kaçarı yok bir de bekir ile orhan aynı anda sahada olursa vay halimize. ikisinden biri olmasın
    Bu kadro ile kora kor mücadele edemeyiz. Özellikle ortasahanda Cristian gibi uyuşuk bi adamla bu hiç ama hiç olmaz. O yüzden 4-4-2 oynayacağımızı düşünmüyorum. Yine 4-3-3 oynayacağımızı hatta Aykut Kocaman'ın bir süpriz yapıp Sezer yada Salih ikilisinden birine bu maçta forma vereceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bu kadro ile kora kor mücadele edemeyiz. Özellikle ortasahanda Cristian gibi uyuşuk bi adamla bu hiç ama hiç olmaz. O yüzden 4-4-2 oynayacağımızı düşünmüyorum. Yine 4-3-3 oynayacağımızı hatta Aykut Kocaman'ın bir süpriz yapıp Sezer yada Salih ikilisinden birine bu maçta forma vereceğini düşünüyorum.
    kadro bence de iyi değil ama bu , daha fazlası zor. ancak şöyle olur. Krasiç çıkar Topuz girer , Orhan da beke gelir. Ben Sezer'i bir anda 11'e alacağını düşünmüyorum . belki Salih ama o da çok zor. hele Sezer bu kadar sakat arasında yine 18'e giremezse daha da giremez bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Ne sakatlanması direk futbol hayatı bitmeli ayağı falan kırılsa keşke.

Bu zihniyet Fenerbahçe'nin yeniden dizaynını istiyor. Bazen Allah koruyor bizi.

Mesaj Yetkileri