Sayfa 275 / 447 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
8,221 ile 8,250 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

salih-cristian-selçuk üçlüsünü görebiliriz önümüzdeki hafta. meireles ve topal sakat gelecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

meireles'in oynama ihtimali varmış.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu anda Recep Niyaz'ı alternatif olarak saymazsak, Baroni'nin tek alternatifi Sezer Öztürk. Takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

İnşallah baroni de sakatlanır Salih oynar

Nesil
    2011
    Yer
    adana

yobo gökhan gönül meireles mehmet topal ın aynı anda sakatlanması çok ilginç sezon öncesi bu adamlara ne yaptılırdı diye merak ediyorum çünkü zaten ilk haftalarda fenerbahçenin kondisyonu da 0 dı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gökhan Gönül'ün 1 ay üst üste sakatlanmadan oynadığı nerde görülmüş ki zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Eskiden bu tip mesajlara tepki gelirdi. Zaman değişmiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eskiden bu tip mesajlara tepki gelirdi. Zaman değişmiş
    hala tepkiliyiz ama yazmıyoruz işte Cihan

milli maç arası kabusa döndü bizim açımızdan. GG , Yobo , Topal , Meireles en önemli isimler gitti.

Bursa maçına 442 ile çıkmalıyız artık. hem topal hem de meireles yok.

------Sow Kuyt

Caner-----------Krasiç

-----Selçuk Cristian

HAK Egemen Bekir Topuz(Orhan)

şeklinde olabilir. Yobo dönerse Bekir'in yerine o geçer. Selçuk'un oynamasını ben de istemem ama oynayacak , kaçarı yok bir de bekir ile orhan aynı anda sahada olursa vay halimize. ikisinden biri olmasın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bekir ve Selçuk yerine, Serdar ve Sezer oynasa daha makul olur ama... Aykut Bey futbol oynayan adamı değil futbolu körerten oyuncuları seviyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Tepki gösterilmezse insan hata yaptığının farkına varmaz. Bugün "Keşke sakatlansa"ya tepki gösterilmezse yarın "Ölse de kurtulsak" lafına tepki gösterilmez.

Not: Gebzeli sözüm sana özel değil. Son zamanlarda bu tip mesajları görmeye başladım yeri gelince belirteyim dedim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post

milli maç arası kabusa döndü bizim açımızdan. GG , Yobo , Topal , Meireles en önemli isimler gitti.

Bursa maçına 442 ile çıkmalıyız artık. hem topal hem de meireles yok.

------Sow Kuyt

Caner-----------Krasiç

-----Selçuk Cristian

HAK Egemen Bekir Topuz(Orhan)

şeklinde olabilir. Yobo dönerse Bekir'in yerine o geçer. Selçuk'un oynamasını ben de istemem ama oynayacak , kaçarı yok bir de bekir ile orhan aynı anda sahada olursa vay halimize. ikisinden biri olmasın
    Bu kadro ile kora kor mücadele edemeyiz. Özellikle ortasahanda Cristian gibi uyuşuk bi adamla bu hiç ama hiç olmaz. O yüzden 4-4-2 oynayacağımızı düşünmüyorum. Yine 4-3-3 oynayacağımızı hatta Aykut Kocaman'ın bir süpriz yapıp Sezer yada Salih ikilisinden birine bu maçta forma vereceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bu kadro ile kora kor mücadele edemeyiz. Özellikle ortasahanda Cristian gibi uyuşuk bi adamla bu hiç ama hiç olmaz. O yüzden 4-4-2 oynayacağımızı düşünmüyorum. Yine 4-3-3 oynayacağımızı hatta Aykut Kocaman'ın bir süpriz yapıp Sezer yada Salih ikilisinden birine bu maçta forma vereceğini düşünüyorum.
    kadro bence de iyi değil ama bu , daha fazlası zor. ancak şöyle olur. Krasiç çıkar Topuz girer , Orhan da beke gelir. Ben Sezer'i bir anda 11'e alacağını düşünmüyorum . belki Salih ama o da çok zor. hele Sezer bu kadar sakat arasında yine 18'e giremezse daha da giremez bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    yobo gökhan gönül meireles mehmet topal ın aynı anda sakatlanması çok ilginç sezon öncesi bu adamlara ne yaptılırdı diye merak ediyorum çünkü zaten ilk haftalarda fenerbahçenin kondisyonu da 0 dı
    Hayır saldırmak için mesaj atılırda bu kadar mı aleni atılır...
    Yobo,Meireles bunlar ne zaman geldi acaba? Hiç düşünmeden sallayalım nede olsa amaç belli değil mi?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Hayır saldırmak için mesaj atılırda bu kadar mı aleni atılır...
    Yobo,Meireles bunlar ne zaman geldi acaba? Hiç düşünmeden sallayalım nede olsa amaç belli değil mi?
    kimseye salladığım filan yok meireles ve yobonun da ne zaman geldiğini sizden daha biliyorumdur ve fenerbahçenin kondisyonunu korumanız da biraz ilginç olmuş ilk haftaları, takımın ikinci yarı koşmamasını özlediniz herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

kimseye salladığım filan yok meireles ve yobonun da ne zaman geldiğini sizden daha biliyorumdur ve fenerbahçenin kondisyonunu korumanız da biraz ilginç olmuş ilk haftaları, takımın ikinci yarı koşmamasını özlediniz herhalde
    Evet bizden iyi bildiğin için!!! bu adamların sezon öncesi hazırlığına katılmadığını bildiğin halde bunu Fenerbahçe yönetimine sallamak için kullandığından art niyetli olduğunu belirttim zaten.
    Hani çok iyi biliyorsun ya ben yinede sözleşme tarihlerini vereyim sana ne olur ne olmaz
    JOSEPH MICHAEL YOBO 06.08.2012
    RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES 03.09.2012

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Ne sakatlanması direk futbol hayatı bitmeli ayağı falan kırılsa keşke.

Bu zihniyet Fenerbahçe'nin yeniden dizaynını istiyor. Bazen Allah koruyor bizi.

Salih'in oynamasını istiyoruz Salih de Salih diyoruz da hazırmıyız bakalım gençleri sahada görmeye.

Salih bugün maça çıksa Kadıköy'de kaptırdığı ilk topta yuhalanır sahaya direkt etki eden Maraton Alt tribününden. Sonra Aykut Kocaman gençleri oynatmıyor oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Gökay'ı yuhalayanlar Salih, Recep oynasın diyor tamam oynasınlar ama şöyle son 15 dk falan. bu adamların bu kadar göz önünde olması onlara zarar. her maçtan sonra salih , recep olsaydı demeyi bırakmalıyız bence. şu adamları kendilerine bırakın , geliştirsinler kendilerini. 20 yaşında falan gelsinler. 17-18 yaşında daha bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Twitter'da dönüyor Telegol müdür nedir Fenerbahçe'nin eski doktoru oraya çıkmış herhalde falanda fistan. Ne Fenerbahçe'ymiş bu bildiğin Dallas Tercümanından Doktoruna Çaycısından Tuvaletçisine kulüpteki her insan çok değerli ve çok ünlü ! Var mı bu denli önemli başka bir kulüp ?
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tercüman istifa eder son dakika geçer var mı ötesi o telegole çıkan doktor haklı mıdır değil midir bilmem ama telegole çıktıktan sonra umrumda değil , istediği kadar haklı olsun

daha Toroğlu Sow'u Aykut mu Daum mu getirdi diyor .. bu adamlar da sözde futbol yorumluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Habertürkte çıkan Sow'un sakatlığı ile ilgili bir haber vardı, gündem olsun diye çıkarmışlardır doktoru, konu buldukları için. Burda kulübün ya da kişilerin öneminden ziyade gündem ve reyting kaygısı var. Dönemsel biraz bu işler, Fenerbahçe de biraz müsait bu dönemde.

Zaten ufaktan bir gündem olsun, azıcık bi boşluk görsün hemen giydirir Toroğlu. Gitsin Acunla çalışsın.
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yahu adam sakat olsa ilk başta Aykut Kocaman istemez transferini. Çünkü başına iş açar müzmin sakat bir oyuncuysa. HaberTürk ve Telegol yine çalışıyor. Aklıma gelen her türlü küfürü hakediyor bunlar. Yaptıkları fesatlıktan başka birşey değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Valla Fenerbahçe'de sakat bir adam varsa o da Gökhan Gönül'dür.
    Allahtan Milli Takım senede 20 maç falan yapmıyor yoksa ne olurdu la : )
    Milli Takma çağırılma = Gökhan Gönül kadrodan çıkarıldı
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre ve Alex bosuna calismiyor demiyor Gokhan icin. 4mac ust uste oynayabildigini hatirlamiyorum. Bu kadar hucumcu olmasa adini bile duymazdik da, sansi ve kisiliginin de yardimiyla buralara kadar geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçe'nin A2 takımında oynayan 18 yaşındaki genç yıldızı Oğuz Mataracı'yı İngilizlerin dev kulübü Manchester United izliyor.

6 yaşından beri Fenerbahçe altyapısında forma giyen Oğuz, NextGen serisi kapsamında da Manchester City'e karşı oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Orta sahada oynayan Oğuz Mataracı, iyi oyun görüşüne sahip, her iki ayağını kullanan ve oyunu kurabilen bir oyuncu olarak göze çarpıyor.

Oğuz Mataracı, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi önelemesinde oynadığı Vaslui ve Spartak Moskova maçları için de UEFA'ya bildirilen kadronun içerisindeydi.

KAYNAK

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sakatliklar darbeye dayali olusan sakatliklar oldugu icin takim kondisyonu ile alakali bir mevzu değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Sakatliklar darbeye dayali olusan sakatliklar oldugu icin takim kondisyonu ile alakali bir mevzu değil.
    ki Meireles sezon kampını Chelsea'de geçirdi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sürekli sakatlanmanın da bir sebebi elbet vardır. Bende amatörde oynarken sürekli sağ bileğimden sakatlanırdım. En sonunda doktor tavsiyesiyle ayak bileğini destekleyicisi taktım 1.5 ay, antrenman ve maçlara da çıkmadım bu dönemde ama geçti bu rahatsızlığım. Gökhan'ın da bu konuda bir sıkıntısı var demek ki. Belki gerekli bölgelere yeterince çalışmıyordur, belki de tam iyileşmeden oynamaya çalışıyordur. Ülkede bu kadar sağ bek varken Gökhan'ın hepsinin toplamından fazla sakatlanmasının nedensiz olduğunu düşünmek pek olası değil.

Mesaj Yetkileri