richardson ve arenas ne sallasa giriyordu bir ara. pek karşılık veremedi james ve wade.
Printable View
richardson ve arenas ne sallasa giriyordu bir ara. pek karşılık veremedi james ve wade.
Rasual Butler Bulls'da
Celtics, Pavlovic’i Kaptı
http://www.basketbolseverler.com/tbf...ElemFormat=jpg
Boston Celtics Basketbol Operasyonları Sorumlusu Danny Ainge, Karadağlı skorer Sasha Pavlovic ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.
Sezon sonuna kadar Boston Celtics’de kalacak olan Pavlovic, bu yıl daha önce Dallas Mavericks’de 10 ve New Orleans Hornets’da da dört karşılaşmada forma giymişti. Avrupa’dan da önemli teklifler alan tecrübeli oyuncu, buna karşın kariyerini NBA’de sürdürmek istediği için Celtics kadrosuna dahil olmuştu.
NBA kariyeri boyunca Utah Jazz, Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves, New Orleans Hornets ve Dallas Mavericks takımlarının kadrolarında yer alan 27 yaşındaki Pavlovic, 466 karşılaşmada 5.4 sayı- 1.8 ribaund- 1.0 asist ortalamaları yakalamıştı.
basketbolseverler
Corey Brewer'da Dallas'ta
Ben NBA'in sitesinden özete bakmıştım en fazla o kadardı..sabah bir gittim arkadaş dedi 24 sayıdan döndü Orlando diye..
Gerçekten çok iyi bir galibiyet..Bu gece Bulls'u yendik mi Doğu'daki 3 önemli takımı üst üsteyenmiş olacağız.
Ekleme Orlando 40-9'luk bir seri yakalamış.
40-9'luk bir seri mi? :D
Hayır, karşıdaki takımda Nets filan değil ki? Gülmemek elde değil.
Nate Robinson 4-6 hafta yok sağ dizinde bir problem varmış.
Belkide OKC için iyi oldu:D
San Antonio Spurs guard Othyus Jeffers ile anlaştı.
Jeffers D-League'de 21.1 sayı,9 ribaund ve 1.9 top çalmayla oynuyordu
NBAtrky
Geçen sezon Utah'ta pek fazla süre alamamıştı.D-liginde coşmuş.Parker sakatken süre bulabilir.
Nets-Raptors maçı oynanıyor şu anda İngiltere'de. Nets'te Deron Williams alley-oopluk paslar atıyor ama Humphries ve Lopez topu tutup aşağı iniyor. Siyahi atletik bir uzun alsalar aslında süper olur bu takım. Damion James üzerinden de oynamaları lazım o adamda gelecek görüyorum ben :) Humphries yerine JJHickson tarzı bir adam bulabilirlerse tadından yenmez Nets :D
Yayın varmı Ertuğrul ?
Bu gece Spurs-Miami maçı var. Canlı yayın. NTV'de 04:30.
Sundiata Gaines ne ara Nets'e gitti yahu. Çok yararlı işler yapıyor şu ana kadar. 5 dakikada 9 sayı. Deron dinlenirken çok iyi oldu Gaines'in verdiği katkı.
Ben sırf o maç için şimdiden uyuyacağım İsmail. Gerçi 02:30'da Orlando-Chigago maçı kaçmaz ama onları daha doğuda izleriz gibime geliyor. Bu sebeple Miami-Spurs için onu feda edeceğim. Esaslı maç olacak.
Bulls-Magic maçı için buralardayım millet. Derrick Rose'u sevmeyen kaç kişiyiz :D
Sevmemek değilde çok abartılmaya başlandığı için sempatikliğini kaybediyor gözümde. Blake Griffin gibi aynı. Çok iyi yaptıkları işler var ama en iyilerle karşılaştırılacak seviyede değiller henüz.
Dwight Howard 16.teknik faulünü alarak önümüzdeki maç cezalı duruma düştü. Futbol maçlarındaki sarı kart cezası gibi oldu söyleyince. Saçma sapan sinirlenmese iyi olacak ama bunu ondan istemek nasıl bir mantıktır bilmiyorum :)
Ömer Aşık birkaç güzel iş yaptı. ESPN spikeri ona özel olarak dikkat çekiyor sürekli. ilk 19dakikada 11 dakika süre aldı. 3 top indirdiler ona. Birinde Bass'ı iyi geçti ama potayı bulamadı. 2.de kendisine faul yapıldı ama hakemler steps kararı verdi. 3.de basket faul yaptırmayı başardı :) Ayrıca Howard'a bir hücum faul yaptırdı.
hidayet bir allah'ın günü de iyi oyna ya.
Ömer özellikle ribaundlarda agresifleşmeye başladı ve gerçekten çok iyi işler yapıyor. Ancak 1-2 pozisyon üstüste Howarda çok iyi savunma yapınca Howard feci bi smaç vurdu Ömerin üzerinden. Morali biraz bozuldu gibi ama toparlar inşallah.
ömer de ribaundu tutup smaç vurarak howard'a cevap verdi. nazar değmesin.
Valla helal olsun ya. Hiç çekinmedi kalktı vurdu smacı Howarda rağmen. Ve özgüvenide yavaş yavaş yerine geliyor. İnşallah bi sakatlık falan yaşamazda bu gelişimini sürdürür. Noahdan eksiği yok hatta fazlası var yani.
çok acemice bir faul yaptı arenas'a. 0.5 saniye kala feyke zıpladı.
Ömer'in 7 sayısı yok mu ya şu an? Basket faul, smaç, bir de smaçtan önce top tiplemişti. NBA.com'da 5 sayı yazıyor.
tip başkasına çarptı sanırım. arada kaynadı.
5sayı 13rib(kariyer rekoru) 2blok 1asist. 6faulle oyun dışı kaldı az önce Ömer. Bu gece Noah'dan yararlı olduğu kesin. Hücumlarda hiç top alamıyor. Uygun pozisyonda olsa dahi dışarı çıkarıyorlar topu. Dwight Howard'a 2 hücum 1 savunma faulü yaptırması da bence önemli bir katkı. Zaten spikerler istatistiğe yansımayan işlerden sıkça bahsediyor. Gerçekten Ömer'in NBA'e geldiğinden beri geçridiği en yararlı maç oldu bu. Süre açısından da oldukça yeterli kaldı sahada. Tabii Chicago'nun maçı erken koparması ve Noah'ın faul sorunu da etkili oldu.
Esaslı maç olur diye uyandık, daha ilk periyotta Spurs üçe katladı: 36-12
Ginobili 3/3 üçlükle başladı, Bonner 4/4 üçlükle devamını getirdi.
Clevand'da NewYork'u deviriyor. :)
Bosh Miami'yi maçta tutmaya çalışıyor. Bu defa Gary Neal başladı.
Miami ilk çeyrekte şoka girdi çok konsantre olmuş Spurs karşısında ama normale döndü şuanda maç.