Ali Koç'un isteği doğrultusunda bu karar alındı diyemeyiz. Belki Ali Koç istemediği halde çekildi. Ama böyle bile olsa Ali Koç bu açıklamadan sonra istifa etmeliydi.
Printable View
Abarttınız, yine bir yönetici darbe yapıp mesaj temizliği yapacak az kaldı...
Bekq bence sen bu gece başka yazma :) Belki bilerek belki farkında olmadan yazmaman gereken şeyler yazdın.Konuyu sporun çok çok dışına taşıdın.Tartışmak yerine cevap yazmamanı tavsiye ederim.En azından bu gecelik ;) Sadece bir tavsiye... Yoksa birbirinize hakaret edip ceza alacaksınız
Cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya çalışanlarına ne dendiğini iyi biliyorsunuz. Tabi bu tabir size çok uzak değil İnter'i , Cska'yı , Arsenal'i destekleyerek de gördük ne olduğunuzu. Yazık
Quote:
Herifin biri bir işler çeviriyor bunun destekçileri de o herife çevirmedi diye millete evlat acısı diliyor , hakaret ediyor abartmayın yahu hayatınızda 10 metre bile yaklaimadığınız kişi yüzünden neler yapıyorsunuz. Tek kelime ile yazık millet bir yerleriyle gülüyor bu halimize az özünüze dönün hayatın keyfini çıkarın.
Konuya kilit vurulmasini talep edlyorum herkes sacmaladi niyice.
AHMET ÇAKAR: Avrupa'daki TV kanalları Türk takımlarının 5-8 yıl ceza alacaklarını belirtiyorlar..
Mehmet Baransu:''Etik Kurulu üyeleri Demirören'in yalan söylediğini ifade ediyor ..Rapor 48 saat içinde Tff sitesinden açıklanmalı''
Şu konu da sende dikkat etmelisin belki sabahdan beridir herkese cevap yazmaktan istemediğin şeyler söyledin daha demin.Biraz dikkat etmelisin.İnsanların,milletlerin hassas duygularıyla oynamamalısın hele hele hala etkilerini göstermeye devam eden ve benim ailemde de bu Çernobil Faciası yüzünden kanserden ölenler var.Neyse ki hemen sinirlenen birisi değilim.Bir de sabahdan beridir burada olmana veriyorum yoksa normalde öyle şeyler diyeceğini düşünmüyorum.
Baransu: "GS'nin sevk sebebi, Şekip Mosturoğlu'nun Adnan Sezgin ile konuşması." - Adnan Sezgin o dönem yönetici değil ki?
Erman Toroğlu : Galatasaray'ın küme düşmesi lazım ses çıkarmadı çünkü.
Mehmet Baransu : Bunu bekliyorum YD yapar.
Erman Toroglu : etik kurulunun raporunu istiyorum vermezlerse yasal yollara basvurcam
Ahmet Çakar'ın ne suçu var yahu ? Adam sadece konuşuyor kurduğu cümlelerin sürece bir etkisi yok.
Dostum,
Basın her yazdığında bunlar bunlar bunlar bunlar... Sana sonuna kadar katılıyorum da bu adamların dedikleri bir bir çıkıyor. Bu konuda fikrini merak ediyorum.
CAS'tan dava geri çekilecek dediler. Puuuu bunlara dedik.
Mehmet Baransu raporun yorumlanmasını ve kararları söyledi. Puuu sana dedik.
Hepsi olmadı mı?
Sizce bu etik kurulu raporunu TFF yayınlar mı yarın falan ?
Şu dava kapansada, verilecek cezalar verilsede, üzerinden aylar geçse de unutulsa. Kalpler nefret doluyor farkedilmeden, kimse kızmasın ama görünen bu.
Gökmen Özdanak komedi yahu :n: "400 sayfalık iddaanameden sahanın içine birşey çıkaramadınız mı ?" diyor :D
şu etik kurulu raporu neymiş onu da bir göreydik
bu adamların dedikleri malesef çıkıyor ama söylem türleri yanlış adeta fenerbahçe düşmanlığıyla söylüyorlar bak twitterda bi adam var tnt de programıda var o adamında her dediği çıkıyor ama kimse ona tepki vermyor adam çünkü tarafsız bunlar taraf bunlar parayla tutulmuş adamlar bunların dini imanı para yazık milleti birbiriyle düşmanlaştırıyorlar
1 aya kalmaz sonuçlanacak.Anlaşılan o ki PFDK "herkes temiz" diyecek ve UEFA'nın tepkisi beklenecek.UEFA yerse herşey bitecek ve normale göneceğiz.Yemezse "o iş öyle olmaz böyle olur" diyip cezaları kesecek
Belli başlı galatasaraylı arkadaşlar var sırf damara basmak için tahrik edici mesajlarda bulunuyorlar altta kalmak istemeyen bizlerde cevap vermek isteyince böyle ortam geriliyor ve en sonunda suçlu tabiki bizler oluyoruz çözemediğim mantık budur. Her tartışmada mı Fenerbahçeliler suçlu olur ? Galip geliriz bi konu açılır suçlu biz mağlup oluruz bi konu açılır suçlu biz şike konusu olur kendimizi savunuruz suçlu biz savunmayız suçlu biz ee tüm günahları tüm suçları Fenerbahçeliler işliyor o zaman burada ?
Fenerbahçe aleyhine kararlar alındığında bile Fenerbahçeliler kendi lehlerine gördüğü için böyle tepki veriyor basın Fenerbahçe aleyhine yazıyor Fenerbahçeliler saldırıyor basına. Bu durumda olmamızın tek sebebi de Aziz Yıldırım'dır. Şike yapmasa bile kendisinden her türlü iş beklenebileceği için şu an tutuklu olarak yargılanmaktadır. Hakem odası basmalar , tehditler , bağırmalar , böbürlenmeler vs. Tff'nin başına Haluk Ulusoy, Erman Toroğlu gibi adam lazım erkenden vereceksin cezayı niye uzatıyorsun ki bu kadar sonra kim ne konuşursa konuşsun kimsenin umrunda olmaz bu olayda kapanıp giderdi. Çok gereksiz şeylerle uğraşıyoruz çok bir adam için millet yeni cumhuriyetler kuruyor , karşısındakine evlat acısı diliyor , hakaret ediyor , alay ediyor.
Yahu aramızda bu Yıldırım Demirören'in TFF bşkanlığı yapmasını mantıklı bulan kaç kişi var cidden merak ettim? Adam şaka gibi :) MAA saçmalıyordu bu daha da beter çıktı.Yanındaki adamlara soruyor "Bizde bu nasıl oluyor" diye. Adam oturdugu koltugun farkında değil hala. Kilitlenmiş hedefe,başkanlık hakkında birşey öğrenmeden görevini tamamlayıp bırakacak herhalde
Baransu ; Etik Kurulu raporunu alma girişimlerine hız verdim. hadi dua edin de yarın alıp, gazetede basalım. Alacağımla ilgili ışık var söyleyeyim.
Bende senin hatalarını söyleyeyim. Adamların üslubunu eleştirmek yerine sanki söyledikleri yalanmış gibi yorum getiriyorsun. Hatta genel olarak bu tutum var.
Ben bir yere kadar bu üslubuda haklı bulabiliyorum. Mesela Erman Toroğlu'nun Lig Tv'de keyfi yerindeydi. Adamı rahatından, parasından ettiler. Kim etti? Aziz Yıldırım.
Burada fikir yarıştırırken birbirine hakaret eden, terörist diyen, büyük acılarımızı aşağılama olarak kullananlar varken acaba birbirlerini işinden etselerdi neler olurdu. İşte Aziz Yıldırım bunu yaptı ve insanların ona karşı düşmanca davranması normaldir.
daha iyi olmadimi? bence cok da güzel oldu yerine markus merk gibi dünyanin en iyi hakemlerinden birisi getirildi ermanin o cenesinden de kurtulduk abuk subuk hareketlerinden de.. yaptigi yorumlardan hic bahsetmiyorum onun kadar yaratici ve fantazisi saglam olan adam görmedim..
Hatalar yazılıyor ya senin en büyük hatan bazı şeyleri bilmeden medyanın uydurmasıyla yazman. Sonra olaylar çıkıyor biz karşı çıkınca büyüyor.
Ayrıca Erman felan TFF başına geçerse şu durumda ölü Türk futbolu toprağa konur üzerine toprak atılır hakkın rahmetine kavuşur yani :)
erman toroğlu ve aziz yıldırım arasındaki durumu bilmiyorum ben ama tapelerde oda vardı
söylediklerii bence yanlış bu adamların tek derdi fenerbahçe sanki tüm pisliği fenerbahçe yapmış bugün yine bi takıma karşı itiraf geldi onu 1 kere olsun konuştularmı konuşmazlar çünkü bunların amacı belli hizmet ettikleri yer belli serhat uluerenin ne olduğu çıktı tapelerde var kimden emir aldığı çıktı hala o yüzle ben tarafsızım diyerek çıkıyor
kime uğur melekeye mehmet demirkola ali eceye böyle tepkiler vermiyor neden vermiyor adamlar tarafsız
ya erman toroglu kim ki kardesim ? bu adamin yorumlarina neden bu kadar deger verilir hayret.. zamaninda kendi stadlarinda bu adama ana avrat sövmedimi bu kisiler? simdi neden bu adamin yorumlarini bu kadar ciddiye aliyorlar? ermanin o kadar iyi bir hakemlik kariyeri yok olsaydi zaten su anda mhk nin basinda olurdu neden bunca yildir tercih edilmedi?.. futbolculuk kariyeri desen ne izledim ne adini büyüklerimden duydum bu adama mi tff baskanligi yakisir? bu adamin türk futbolunu yönetebilecegine inananlar zaten tamamen fanatik kisilerdir fenerin aleyhine yorum yaptigi icin islerine geliyor yoksa sike olayi olmasa bu sene yine stadlarinda ana avrat söverlerdi ona..
Arkadaşlar sakin olun ne yaptınız yahu. 1 saat içinde herkes birbirine girmiş.