1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

AHMET ÇAKAR: Avrupa'daki TV kanalları Türk takımlarının 5-8 yıl ceza alacaklarını belirtiyorlar..

Mehmet Baransu:''Etik Kurulu üyeleri Demirören'in yalan söylediğini ifade ediyor ..Rapor 48 saat içinde Tff sitesinden açıklanmalı''

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by byariff View Post
    AHMET ÇAKAR: Avrupa'daki TV kanalları Türk takımlarının 5-8 yıl ceza alacaklarını belirtiyorlar..

Mehmet Baransu:''Etik Kurulu üyeleri Demirören'in yalan söylediğini ifade ediyor ..Rapor 48 saat içinde Tff sitesinden açıklanmalı''
    Olaylar olaylar

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu adamlar yüzünden bu durumdayız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bu adamlar yüzünden bu durumdayız
    Dostum,

Basın her yazdığında bunlar bunlar bunlar bunlar... Sana sonuna kadar katılıyorum da bu adamların dedikleri bir bir çıkıyor. Bu konuda fikrini merak ediyorum.

CAS'tan dava geri çekilecek dediler. Puuuu bunlara dedik.
    Mehmet Baransu raporun yorumlanmasını ve kararları söyledi. Puuu sana dedik.

Hepsi olmadı mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Dostum,

Basın her yazdığında bunlar bunlar bunlar bunlar... Sana sonuna kadar katılıyorum da bu adamların dedikleri bir bir çıkıyor. Bu konuda fikrini merak ediyorum.

CAS'tan dava geri çekilecek dediler. Puuuu bunlara dedik.
    Mehmet Baransu raporun yorumlanmasını ve kararları söyledi. Puuu sana dedik.

Hepsi olmadı mı?
    bu adamların dedikleri malesef çıkıyor ama söylem türleri yanlış adeta fenerbahçe düşmanlığıyla söylüyorlar bak twitterda bi adam var tnt de programıda var o adamında her dediği çıkıyor ama kimse ona tepki vermyor adam çünkü tarafsız bunlar taraf bunlar parayla tutulmuş adamlar bunların dini imanı para yazık milleti birbiriyle düşmanlaştırıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bu adamların dedikleri malesef çıkıyor ama söylem türleri yanlış adeta fenerbahçe düşmanlığıyla söylüyorlar bak twitterda bi adam var tnt de programıda var o adamında her dediği çıkıyor ama kimse ona tepki vermyor adam çünkü tarafsız bunlar taraf bunlar parayla tutulmuş adamlar bunların dini imanı para yazık milleti birbiriyle düşmanlaştırıyorlar
    Bende senin hatalarını söyleyeyim. Adamların üslubunu eleştirmek yerine sanki söyledikleri yalanmış gibi yorum getiriyorsun. Hatta genel olarak bu tutum var.

Ben bir yere kadar bu üslubuda haklı bulabiliyorum. Mesela Erman Toroğlu'nun Lig Tv'de keyfi yerindeydi. Adamı rahatından, parasından ettiler. Kim etti? Aziz Yıldırım.

Burada fikir yarıştırırken birbirine hakaret eden, terörist diyen, büyük acılarımızı aşağılama olarak kullananlar varken acaba birbirlerini işinden etselerdi neler olurdu. İşte Aziz Yıldırım bunu yaptı ve insanların ona karşı düşmanca davranması normaldir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ben bir yere kadar bu üslubuda haklı bulabiliyorum. Mesela Erman Toroğlu'nun Lig Tv'de keyfi yerindeydi. Adamı rahatından, parasından ettiler. Kim etti? Aziz Yıldırım.
    daha iyi olmadimi? bence cok da güzel oldu yerine markus merk gibi dünyanin en iyi hakemlerinden birisi getirildi ermanin o cenesinden de kurtulduk abuk subuk hareketlerinden de.. yaptigi yorumlardan hic bahsetmiyorum onun kadar yaratici ve fantazisi saglam olan adam görmedim..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    daha iyi olmadimi? bence cok da güzel oldu yerine markus merk gibi dünyanin en iyi hakemlerinden birisi getirildi ermanin o cenesinden de kurtulduk abuk subuk hareketlerinden de.. yaptigi yorumlardan hic bahsetmiyorum onun kadar yaratici ve fantazisi saglam olan adam görmedim..
    Bende seviyemize uymayan yorumlarını desteklemiyorum. Markus'a da iyi diyemem ama kötünün iyisi yorumu tam oturur.

Yani kısaca Erman Toroğlu'nun üslubunun nedenini anlatmak istedim. Neticede çekişmesi var. Üslubunun Aziz Yıldırım ve onunla bağlantılı Fenerbahçe'ye düşman olması çok hayret edilecek durum değildir. Yapmasa daha iyi olur tabi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bende senin hatalarını söyleyeyim. Adamların üslubunu eleştirmek yerine sanki söyledikleri yalanmış gibi yorum getiriyorsun. Hatta genel olarak bu tutum var.

Burada fikir yarıştırırken birbirine hakaret eden, terörist diyen, büyük acılarımızı aşağılama olarak kullananlar varken acaba birbirlerini işinden etselerdi neler olurdu. İşte Aziz Yıldırım bunu yaptı ve insanların ona karşı düşmanca davranması normaldir.
    erman toroğlu ve aziz yıldırım arasındaki durumu bilmiyorum ben ama tapelerde oda vardı

söylediklerii bence yanlış bu adamların tek derdi fenerbahçe sanki tüm pisliği fenerbahçe yapmış bugün yine bi takıma karşı itiraf geldi onu 1 kere olsun konuştularmı konuşmazlar çünkü bunların amacı belli hizmet ettikleri yer belli serhat uluerenin ne olduğu çıktı tapelerde var kimden emir aldığı çıktı hala o yüzle ben tarafsızım diyerek çıkıyor

kime uğur melekeye mehmet demirkola ali eceye böyle tepkiler vermiyor neden vermiyor adamlar tarafsız

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bi bu ikisi eksikti simdi tam oldu he bak birini unuttum.. erman toroglu yorumda bulundu mu konu ile ilgili? onun yorumuda cok degerlidir

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bi bu ikisi eksikti simdi tam oldu he bak birini unuttum.. erman toroglu yorumda bulundu mu konu ile ilgili? onun yorumuda cok degerlidir
    O yemek programına başladı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri