Fenerbahçe yönetimi Yıldırım Demirören'in yaptıklarına karşı neden sessiz kalıyor. Aynı suskunluğu diğer federasyonda görmemiştik.

- Düşme olmayacak,
- Avrupa'ya gitmeyiz,
- 58. madde değişir,
- Disipline sevk edilme olur,
- Disiplin kararını verirse puan silinecek,

Fenerbahçe yönetimi dilini yuttu. Niye? Yıldırım Demirören'in ne ayrıcalığı var. Çünkü süreci böyle yönetsin diye birini başa getirirsen tabi ki ona kızmazsın. İnşallah çarşamba günü bir tepki duyarız da söylediklerimizden utanırız.

Bu ülkede herkesin hataları var. Önemli olan bu hatalar ortaya çıksın mı? Çıkmasın mı? Bunun kararını da ipi eline alanlar belirler. Ağam, paşam yaparsan yaptığın hatalar ortaya çıkmaz. Yapmayıp ters düşersen yaptığın hataları ortaya çıkarırlar.

Deniz Baykal gibi. Mhp milletvekilleri gibi. Aydın Doğan'ın yüklü vergi borcu gibi. Bize uymazsanız biz hatalarınızı kullanıp sizi ıslah ederiz diyorlar.

İşte aynı hikaye Aziz Yıldırımın'da başına geldi. Başını eğmedi ve eğmediği için dinlemeye aldılar ve olay buralara geldi.

Bugün Galatasaray'ın kayıp 1 milyonunu soranlar var. Bunun üstünde durulmuyor ve paranın nereye gittiği de bulunamıyor değil mi? Galatasaray ağam, paşam yapmasın o paranın nereye gittiği anında ortaya çıkar. Bundan eminim.

İşte ben buraya kadar çoğu kişiyle aynı fikirdeyken bir yerde ayrılıyorum.

Bu ülkenin en kolay mantık felsefesidir. Türk'ün Türk'ten başka dostu yokturla başlar, beni bitirmeye çalışıyorlarla son bulur. Kimse yaptığı hatalarla yüzleşmek istemez. Sen gidip vergi borcu takarsan buna göz yumanlar ayıplanır ama onların ayıbı senin vergi borcu ayıbını kapatmaz. Sen bu ayıbını onunla kapatamazsın. Sen gidip haksız kazançlara başvurursan ve birileri seni bitirmek için bunu kullanırsa o onların ayıbıdır. Senin haksız kazançlara girmeni örtmez, kendi ayıbınla kalırsın. Sen 1 milyon dolarına sahip olamıyorsan ve bu gizleniyorsa bu gizleyenlerin ayıbıdır ama sen o parayı haksız şekillerde kullanmanı örtmez.

Tabi ne kadar boş düşünüyorum. Beni bitirmeye çalışıyorlar gibi ulvi bir söz varken ne gerek var yanlışlarını görmeye. Hele bu lafına senden çok inanlar varsa...