Tamam Suclamaya devam..........Görmezden gelicem..Uzamasın..Ceza almak istemiyorum.
Printable View
Tamam Suclamaya devam..........Görmezden gelicem..Uzamasın..Ceza almak istemiyorum.
araya girmek gibi olmasın ama artık olmuyor böyle. diğer rakip arkadaşlar mesajları okusun ama cevap yazmasın.. çünkü hep gereksiz tartışma çıkarıyolar.. şöyle rahat rahat konuşamıyoruz yine buna bişeyler uydurcaklar diye.. daha sonra boşuna uyarı alıyoruz tartışma çıkınca...
ya beyler ne oluyo ya daha adam gelmeden birbirimize gırdık.bide gelırse....
neyse beklemekten baska caremız yok kımse bırbırıne suc atmaın bence bu haber yalan gıbıme gelıyo bakalım
Kone rüyası sona mı erdi?
Galatasaray'ın Kone transferinde Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın dün gece yarısı son teklifi yaptığı Fildişili golcü "Ben futbol yaşantımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum" diye geri çevirdiği öğrenildi.
LİG TV'nin haberine göre Pazar gününden bu yana Hollanda'da bulunan Polat'ın PSV Eindhoven kulübüyle her türlü anlaşmaya varılmasının ardından Kone'ye de rekor bir ücret teklif etti.
Genç futbolcu başını döndüren bu rakama rağmen arkadaşı olan Galatasaray'lı Song'la uzun süre İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi aldı. Song'un "Burada çok mutlu olursun. Mükemmel bir şehir ve harika bir ortam var. Sana her konuda burada destek olurum" sözüne karşılık Kone düşünme için bir gün süre istedi.
Kone bugün uzun süren pazarlıklar sonrasında Polat ve Üstünel'e "Tekliflerinin başdöndürücü ama bir yıl Hollanda'da kalıp, daha sonra futbol yaşantıma İngiltere'de devam etmek istiyorum. Song bana çok iyi şeyler anlattı ama bu teklifinizi kabul etmem mümkün değil" diye karşılık verdi.
Galatasaray'lı yöneticiler Kone'nin bu teklifi karşısında oldukça şaşırdılar. Polat "Gelmesi için herşeyi yaptık, hala da yapmaya devam ediyoruz. Az da olsa şansımız var" dediği öğrenildi.
Bu arada Galatasaray UEFA Kupası'ndaki Slaven Koprivniva maçına hazırlanırken, sol arka adalesinden sakat olan Lincoln'un oynama şansının çok az olduğu ifade edildi. Arda'nında cezalı olması nedeniyle teknik direktör Felkamp'ın " oyun kurucu " görevini kime vereceği merak ediliyor.
Bu arada dünkü antrenmanda sakatlanan Serkan Çalık'ın da durumunun kritik olduğu bildirildi. Rubin Kazan takımının teklifi üzerine Rusya'ya giden Tomas'ın da bir süredir sürdürdüğü görüşmelerin olumlu yönde sonuçlanmak üzere olduğu, imzaların büyük olasılıkla yarın atılacağı öğrenildi.
Kaynak:LigTV
Bu haber eskiyi yansıtıyor, basın tekrar tekrar aynı haberi yapıyor galiba can sıkıntısından, inanmayın bunlara..
gstvde bıseler varmı baksanıza orayda bızde malesef uydu yok
Galatasaray'da 3 aday
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, uzun süren sessizliğini NTV'ye bozdu. Transfer çalışmalarını Hollanda'da sürdüren Polat, Aruna Kone, Afonso Alves ve Grafite ile ilgilendiklerini, bu üç oyuncudan birisini transfer etmek için çalıştıklarını söyledi.
NTVSPOR
Güncelleme: 16:05 TSİ 14 Ağustos 2007 Salı
Galatasaray'ın günlerdir süren transfer pazarlıkları ile ilgili ilk açıklama Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tan geldi.
Transfer sezonu boyunca ilk defa ilgilendikleri oyuncuların isimlerini açıklayan Polat, NTV'nin sorularını yanıtladı.
Sarı-kırmızılı kulübün listesinde 3 oyuncu bulunduğunu belirten Polat, "PSV'li Kone, Hereenveen'de forma giyen Afonso Alves ve Le Mans'da oynayan Grafite ilgilendiğimiz futbolcular arasında. Amacımız bu üç isimden birisini kadromuza dahil etmek. Şartlar değişirse bu oyunculardan vazgeçme ihtimalimiz de var. Transfer çok zor gerçekleşen bir olay. Kulübü ikna etseniz oyuncu, oyuncuyu ikna etseniz ailesinde problem çıkabiliyor" dedi.
Yurt dışında yönetici Haldun Üstünel ile birlikte transfer çalışmalarını yürüten Polat, Real Madrid'in, Ajax'tan 27 milyon Euro karşılığında Wesley Sneijder'ı ve Feyenoord'tan 14 milyon Euro'ya Royston Drenthe'i almasından sonra, Hollanda'da transfer pazarının yükseldiğini, bu nedenle Kone ve Alves pazarlığında dikkatli davrandıklarını açıkladı.
Polat son günlerde basında çıkan, "Galatasaray bu transferi sponsorlar aracılığı ile yapacak" iddialarının gerçeği yansıtmadığını, takıma alınacak yabancı oyuncunun maliyetinin tamamen kulüp kaynakları ile sağlanacağını belirtirken, "Taraftarımız merak etmesin herhangi bir futbolcu ile anlaşma sağlarsak bunu ilk olarak internet sitemizden duyuracağız, bunun dışında çıkan asılsız haberlere inanmasınlar" diye konuştu
beyler lig tv sallama haber yapabiliyor ama ntv adnan polatın agzından yaptı bu röportajı lütfen mantıklı olun lig tv mi ntv mi
lig tv adnan polat böyle böyle dedi diye idda ediyor ntv direk adnan polatın agzıdan veriyor haberi
Erdem kardesin de dedigi gibi GS cok buyuk bi kulup en iyisini Aliriz bizi istemeyni bizde istemeyiz daha ne koneler Gelir Bize
Lincoln içinde Zenit devreye girmişdi.....iyi hatırlayın..
beyler selman abıden haber falan alamazmıyıya
Sayfa 126'da yazdığım yazı :
sayfa 137 oldu yine tartışma çıkardıınız. Bende gene cezalarını verdim tartışmaya girenlere. Ama artık işin cılkı çıkmaya başladı. Adam gibi tartışmayı beceremiyorsak, Saygı&Sevgi kurallarını çiğniyorsak LÜTFEN BURAYA YAZ-MA-YA-LIM.!!!Quote:
Sonuç itibariyle bu konu her gün kilitleniyor. Her gün Futbolun amacının bir eğlence olduğunu, Fanatiklik yapıp başkalarının kalbini kırmanın hiç hoş olmadığını, Amacımızın kendi takımımızı değil TÜRK FUTBOLUNU güçlendirmek olması gerektiğini yazıyoruz. Ama nafile. Gene AYNI TAS AYNI HAMAM. Sorununuz nedir bilmiyorum,anlayamıyorum? Buradaki yazılarınızla ne sizin takımınız büyük olur ne de diğer takımlar Küçük olur. Unutmayınki LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ. bırakın fanatikliği hafta sonları alın çekirdeğinizi oturun tv başına oynanan futboldan zevk almaya bakın.
Konunun kilidinide kaldırmıyorum. Şimdi açıcam 2 saat sonra gelip yeniden kilitlemek zorunda kalıcam. En iyisi konu saat 21:00'a kadar kilitli kalsın herkes aklını başına toplayıp YAPTIĞI SAÇMA TARTIŞMALARIN onlara ne kazandırdığını düşünsün.!!! Uyarı alanlarda aynı davranışlara devam ettiklerinde OKUR GURUBUNA dahil olacaklarını bilsinler... Konuyu amacından saptırıp kilitli kalmasına neden olanlarda SEVİYELİ şekilde tartışanların yorum hakkını GASP ettiklerinin farkına varırlar umarım.
Bu kesinlikle olmaz. Biz ne taraftar sitesiyiz ne de takımlara ayrı bölümler açan ve sadece kendi taraftarlarının yazdığı forum sitelerinden biriyiz.
Farkımız futbolu bilenlerin yorumlarıyla kaliteli paylaşımlar yapılması. Ama burada olduğu gibi mesajlar devam ederse biz de yeni düzenlemelere gideriz.
Kimse bu konu gs ile alakalı fbliler yazmasın diyemez. Herkes istediği yere yazabilir. Ve milyon kere yazmamıza rağmen hala anlamayan arkadaşlar var. Rahatsız olduğunuz mesaja cevap vermeyin, uyarı butonuyla bildirin gereken yapılacaktır.
Gelip ortalığı karıştırıyor diyene kadar rapor verip bildirseniz o mesaj silinir ve konu kapanır. Ama siz cevap verdiğiniz olay büyüyor. Bu şekilde de bu konu durmadan kilitlenip duruyor.
Son defa yazıyorum, rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa uyarı butonuyla bildirin. O mesaja olumlu veya olumsuz cevap verirseniz size de uyarı sistemini uygulayacağız.
Aslında konuyu 1 hafta açmayacaksın ama burada gerçekten haber bekleyen taraftarlar var. Bu konunun kapanmasını sağlayanlar onların hakkını yiyor. Bu konu açılacaksa 1 tane bile olsa gerçek taraftar olan, amacı ortamı germek değil de birşeyler öğrenmek isteyen taraftar nedeniyle açılacaktır. 1 kişinin bile böyle olduğunu düşünmesem konu çoktan GMA'ya gitmişti...
Saat 21'i geçmiş, konuyu açıyorum, aynı şekilde mesajlar devam ederse bu sefer 1 haftalığına kapanır konu...
(GS) Kone Transferi Yattı Galatasaray'ın uzun zamandır renklerine bağlamak istediği PSV Eindhovenlı Aroune Kone'nin ikna edilemediği ve bu transfer girişiminin sonuçsuz kaldığı belirtildi.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg zoom - galleria
DHA'nın haberine göre Galatasaray, Kone için kulübü PSV Eindhoven ile kesin olarak anlaştı. Hollanda kulübü 2 yıl sonra bonservisi serbest olacak olan Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu. Son 4 gün ise Kone'yi ikna görüşmeleri ile geçti. Yönetici Haldun Üstünel önceleri görüşmeye bile yanaşmayan Kone ile 2 gün boyunca dostça sahbet etti. Galatasaray ve Türkiye'yi anlattı. Kone'de yumuşama belirtileri görüldü. Hatta Üstünel, Kone'nin babası ile görüşmek için Hollanda'nın Eindhoven şehrinden Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. Ardından eşini ikna çalışmalarına başladı.
Ayrıca PSV Eindhoven kulübü de sorunlu olarak gördüğü Kone'yi elden çıkarmak istiyordu. PSV Eindhovenli yöneticiler de, Kone ve menacerine baskı yaparak, "Biz Galatasaray ile anlaştık siz de anlaşın resti cektiler" Bunun üstüne Galatasaray, Kone'ye 3 artı 2 yıllık toplam 5 yıllık sözleşme ve yılda 2.8 milyon euro önerdi. Kone bu teklif üzerine Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren asbaşkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'den bir gün düşünmek için süre istedi. Ve Kone sabaha kadar düşündükten sonra bugün Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in karşısına olumsuz bir tavırla çıktı. Golcü futbolcu, Galatasaraylı yöneticilerin ısrarlı tutumu ve son derece cazip teklifi karşısında ise şu yanıtı verdi:
"Benim Türkiye ve Galatasaray'ı küçüksemek gibi bir düşüncem yok. Ancak siz benim bonservisim için bu kadar yüksek meblağ ödeyince bana 5 yıllık sözleşme öneriyorsunuz. Oysa ben 1 yıl daha PSV Eindhoven'de oynayıp, gelecek yıl İngiltere Premier Ligi takımlarından birine transfer olmayı hedefliyorum. Çünkü gelecek sezon benim PSV ile bir yıllık sözleşmem kalacak ve bu yüzden kulübüm beni daha ucuz bonservisle satmaya mecbur kalacak. Yoksa bir yıl sonra bedava gideceğim."
Kone'nin bu düşüncesi yüzünden bir türlü ikna olmaması görüşmeleri uzattıkça uzattı. Ancak Adnan Polat ve Haldun Üstünel yeni formüller geliştirerek, Kone'yi ikna etme çabalarını sürdürüyorlar fakat bu transferin gerçekleşme şansı her geçen dakika azalıyor.
Bu arada trnasfer Yatmadı Adnan polat son teklifi sunuyoruz dedi....Ama sansımız az...Ayrıca basındaki haberler hep çelişkili..CNN türk görüsme sürüyor dedi....Lig tv önce tamam dedi.Şimdi Gelmek istemiyo diyor..
Suanda toplantılar varmış...Adnan sezgin bizzat kendisi dedi..
Konuyu kilitleyen arkadaslarimin affina siginarak bir iki sey tekrarlamak istiyorum.
1. BURASI BIRBIRINIZLE SOHBET ETTIGINIZ MSN DEGIL. Burasi birbirinizle sohbet edeceginiz, 5 dakikada bir ne gelisme var diye soracaginiz yer degil. Bu forum'un agdabini henuz ogrenemediyseniz forum kurallarini tekrar tekrar okuyun. Sabahtan beri topu topu iki tane kiytirik haber cikmis ama 240 tane mesaj atilmis. Cogunun icerigi bombos. Dakika dakika takip etmeyi gerektiren bir durum da yok. Bir haber cikar, eklenir forum'a insanlar okur ve cikan haber daha onceki dusuncelerini degistirmisse yorum yapar. Bir baska birisi benzer bir yorumu yapmissa, o yorum tekrarlanmaz.
2. Daha olmamis transferi, olmus gibi lanse edenlere once inanmak sonra da suclamak sizin hatanizdir. Daha once de yazdim, transfer olur, oyuncu gelir sonra tartisirsiniz. Bes dakikada bir su kisi sunu dedi, bu kisi bunu dedi diye mesaj atip bu konuyu aktif tutmanin herhangi bir anlami da yok.
Gercekten birseyler katmak isteyecek kisileri buradan kacirdiginizin farkinda bile degilsiniz.
3. Fikire ve goruse saygi duymayi ogrenmeniz gerekli. Tahrik eden varsa, tahrik olmayin kardesim! Tahrik olmamayi ogretin kendi kendinize.
Son olarak da "Aslan yattigi yerden belli olurmus" atasozumuzu, Aslan yazmis oldugu yerden belli olurmus" olarak biraz dusunun. Forum'u ve bu basligi bu kadar kirletmeye hicbirinizin hakki yok!
Taraftarımız rahat olsun"
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kone'nın transferinin zora girmesi üzerine DHA'ya yaptığı açaklamada, forvet hattını güçlendirmek ve en azından bir golcü transfer etmek için girişimlerini sürdüğünü söyledi.
Polat, transferde son hamlelerini golcü noktasında gerçekleştirerek kadrolarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Transfer görüşmeleri için Avrupa'ya gitmeden önce hedefimizde üç oyuncu vardı. Kone, Alves ve Grafiti. Öncelikli hedefimiz Kone idi. Ve önce Kone bonservisli bir oyuncu olduğu için kulübü PSV Eindhoven ile görüştük ve kesin olarak anlaştık. Kone ile görüşmelerimiz de olumlu noktada gitti. Ancak sonuçta oyuncu Galatasaray'a sıcak baktığını fakat kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini söyledi. Biz son teklifimizi yaptık ve yine cevabını bekliyoruz. Kone olmazsa B ve C planlarımız mevcut ve diğer oyuncular ve kulüpleriyle de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun çok güçlü hale gelen kadromuzu daha da güçlendireceğiz ve mutlaka bir golcü transfer edeceğiz" dedi.
Adnan Polat görüştüklerini oyuncuların kariyerli ve Avrupa'da birçok kulübün talip olduğu oyuncular olduğunu vurgulayarak, "Transferde tek sorun para değil. Görüştüğümüz oyuncular İngiltere ve İspanya gibi kulüplerden de teklif alıyorlar. Bu durumda biz ülke olarak transferde dezavantajlı duruma düşüyoruz. Futbolcunun kulübü, menaceri, ailesi ve birçok faktörle uğraşıyoruz" diye konuştu.
14.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
beyler kone gelmese daa iyi olur yıllık 2.8 teklif etmişiz premier ligde oynamak istiorum demiş parasını aksattımız zman bu adam ribery gibi kaçar yıllık 2.8 de kolay kolay ödenmez öle akksattımız zman adam gider kaçar premier lige ondan başka seçeneklere yönelsek daa iyi olur
Postiga (Grafite) ve Alves olsun temiz olsun, hepsi portekizce biliyor Lincoln ile müthiş bir üçlü olur.
bu saatden sonra iyi bi forwet geliceğini sanmıyorun hiç mi yok biizm takımın scoutları bulsunlar bobo gibi nobre gibi...
beyler kone işi yattı falan bu haberlere inanmayın yaa...adnan polatın ntv ye açıklaması var ayrıca dha ya da açklaması var bu kdr olmaz yaa
gerçek haber yapanlar ntv cnn habertürk gibi kanallardır elli kere söyledik inanmayın şu aptal saptal kanallara ...reyting amaçlı şeyler...ayrıca emrah abi söyledi konenin eşi falan yokmuş
yani sallama haber yapan kanalların dedigi gibi konenin eşinin sorun çkardıgı falan yok :mad:
inanmayn arkadaslar inanmayn sadece sabredin biraz
Size Araştırma sunuyorum:):)
Beyler Kone evli değil ve babası Hakk’ın rahmetine kavuşmuş.Kesin bilgidir.Basında çıkan haberlerin inandırıcılığı size kalmış artık:?????
Bir dolaplar dönüyor.....Buarada Polatın acıkladıgı 3 forvette güzel hala Yönetim bu saatten sonra transfer yapamaz diyorsunuz...Transfer yapılacak:):):)
Adnan polat bosu bosuna bir futbolcu isimleri vermez.....Alıncada İstedigimiz oyuncuları aldık diyecek..
Bu arada PSV sitesinde de açıklama var, Kone'Nin bu akşam amatör UNA karşısında oynanacak maça çıkacağı belirtilmiş. Yani hayali yemeğe gitme şansı bile yok .
Kone ısrarı sonuç vermedi
Galatasarayımız'ın Kone ısrarı sonuç vermedi. Sarı kırmızılı yönetici Haldun Üstünel'in yaklaşık 10 gündür süren yoğun transfer görüşmeleri Kone'nin inadına takıldı ve Fildişi Sahili Milli Takımı'nın starını İngiltere'de futbol oynama isteğinden caydıramadı.
Galatasarayımız, Kone için kulübü PSV Eindhoven ile kesin olarak anlaştı. Hollanda kulübü 2 yıl sonra bonservisi serbest olacak olan Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu. Son 4 gün ise Kone'yi ikna görüşmeleri ile geçti. Yönetici Haldun Üstünel önceleri görüşmeye bile yanaşmayan Kone ile 2 gün boyunca dostça sahbet etti. Galatasaray ve Türkiye'yi anlattı. Kone'de yumuşama belirtileri görüldü. Hatta Üstünel, Kone'nin babası ile görüşmek için Hollanda'nın Eindhoven şehrinden Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. Ardından eşini ikna çalışmalarına başladı.
Ayrıca PSV Eindhoven kulübü de sorunlu olarak gördüğü Kone'yi elden çıkarmak istiyordu. PSV Eindhovenli yöneticiler de, Kone ve menacerine baskı yaparak, "Biz Galatasaray ile anlaştık siz de anlaşın resti cektiler" Bunun üstüne Galatasaray, Kone'ye 3 artı 2 yıllık toplam 5 yıllık sözleşme ve yılda 2.8 milyon euro önerdi. Kone bu teklif üzerine Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren asbaşkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'den bir gün düşünmek için süre istedi. Ve Kone sabaha kadar düşündükten sonra bugün Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in karşısına olumsuz bir tavırla çıktı. Golcü futbolcu, Galatasaraylı yöneticilerin ısrarlı tutumu ve son derece cazip teklifi karşısında ise şu yanıtı verdi:
"Benim Türkiye ve Galatasaray'ı küçüksemek gibi bir düşüncem yok. Ancak siz benim bonservisim için bu kadar yüksek meblağ ödeyince bana 5 yıllık sözleşme öneriyorsunuz. Oysa ben 1 yıl daha PSV Eindhoven'de oynayıp, gelecek yıl İngiltere Premier Ligi takımlarından birine transfer olmayı hedefliyorum. Çünkü gelecek sezon benim PSV ile bir yıllık sözleşmem kalacak ve bu yüzden kulübüm beni daha ucuz bonservisle satmaya mecbur kalacak. Yoksa bir yıl sonra bedava gideceğim."
Kone'nin bu düşüncesi yüzünden bir türlü ikna olmaması görüşmeleri uzattıkça uzattı. Ancak Adnan Polat ve Haldun Üstünel yeni formüller geliştirerek, Kone'yi ikna etme çabalarını sürdürüyorlar fakat bu transferin gerçekleşme şansı her geçen dakika azalıyor.
Kaynak: DHA
Ya artık başka transferleri tartışalım, Kone işi bittiğinde konuşuruz onu, şimdi kadro nasıl şekillenecek sizce?
Arkadaslar eski haberlere dikkat yeni haberlerde cıktı....
For cimbom kadro olaylarını burda konusmayalım konu dagılır gider....Ayrıca kalli bu.
Kone'nin Galatasaray'la anlaşması zor görünüyor. Onların yerine Postiga, Ilian, Grafite ve Alfonso Alves yedekte tutuluyor.
PuzzleIn parçalarını yerlerine koyduğumuzda bazı noktalar açığa çıkmaya başlıyor.Transferin bu gece kesinleşeceğini öngörüyorum,
1) UEFA maçına yetiştirme ve rakipte psikolojik baskı yaratma taktiği.
2) Kombineler yarın tekrar satışa çıkıyor.
Bekleyip görelim...
beyler kone gelsinde gerisi kolay neyse konu zarar görmesin arkadaşlar ...kone transferi için son bir iki gün daha bekleyince sonucu görecegiz ztn .....
ALINTI:):)Önemli:::::
Kişisel görüsüm:):)
Bu site cok güvendigim site uAburak falan link verdim onlarda okudu...Daha önce Lincoln Galatasarayda diye konu actılar hemde 1 hafta öncesinde...Yine Kone Galatasarayda diye konu actılar hemde 2 gün önce...Hberi yapan yine cok güvendigim abi zaten medyanın yalanlarınıda sıraladı.....Bence Kone gelecek..Basını gazına geliyoruz....
Beyler Ben artik Kone nin gelmesini supriz olarak goruorum ama Iste alternatifi AFONSO ALVES
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=OrsE-4BA6ow[/YOUTUBE]
Ben Bu Aksam En En Gec Yarin Aksam Artik bi netligew kavusmasini Bekliorum bu transferlerin Hayirlisi olsun !!
ligtvnin neden yalan haber cıkardıgını sanırım tahmın edebılırım.ama ne kadar dogrudur bilemem.bence bu d-smart olayı varya galatasaray yayın gelırlerını d-smarta verdı dıye olabilir kanımca