Stadımız oyuna aktarılırsa ki aktarılacak çok iyi olacaktır kulübün finansal gelirleri artacaktır bu arada Galatasaray'ın bütçesi ve finansı düzenelenecek değil mi?
Printable View
Stadımız oyuna aktarılırsa ki aktarılacak çok iyi olacaktır kulübün finansal gelirleri artacaktır bu arada Galatasaray'ın bütçesi ve finansı düzenelenecek değil mi?
Kewell Ardanın yasındayken rüzgar gibiydi.29 yasında olmasına ragmen hala Arda'dan çok daha hızlı özellikle hızlanma anlamında cok etkili bir oyuncu.Lincoln'ün eski temposu yok son sezonda ama ona ragmen hala Arda'dan hızlı bir oyuncu.Oyuncuları iyi tanımıyorsun sanırım ama maçlar başladıgında daha dikkatli izler sen de yaparsın kıyaslamalarını.
Ardanın hızı hızlanması kaç olması gerekiyorsa ona göre yazın araştırmaya bir şey katmıyor çünkü..
bence aynı kalmalı ardanın gelişen özellikleri çok ama bunlar arasında hız hızlanma yok bence.hız 12 hızlanma 14 böyleydi sanırım aynı kalması çok gerçekçi olur.
bursa maçıyla ilgili...
Nonda gerçekten çok soğukkanlı bir adam ikinci yarıdaki bir pozisyonda ömeri yatırıp gol pozisyonuna girmesi composure örneğidir. Golü neden kaçırdığına gelecek olursak bence son vuruş yetersizliğinden değil.
neden diye düşündüğümde nonda bordeux maçındada boş kaleye kafayla sonra geçen hazırlık maçlarından birine boş kaleye ayaklada kaçırmıştı.
sanırım karar verme hatası yapıyor mesela bugün topun dibine girse %100 gol olurdu. ama yanlış karar verip şut attı.
Morgan de santiste topa çıkışlarda hata yaptı :D ee ne anladım bu işten 3 kalecin var üçünde aynı şeyin laciverti... :D
şaka bir yana uzun süredir yedek bekleyen bir kalecinin bunları yapması normal
47. dakikada güzel bir top çıkardı. ekleyeyim...
Servet sakatlıktan henüz kurtulamamış.
Aydın etkisiz oynamaya devam ediyor.
hasan saatli bomba gibi devam ediyor..
kısaca aynı tas aynı hamam
ardadaki kondisyon artışı bu maçtada görüldü bence..Bütün maç koştu ve yorulmadı..
G.Sarayda gol sorunu dikkat çekiyor. Bu çıplak gözle izlerken daha net anlaşılıyor. Forvette Yaser-Nonda daha etkili olabilir. G.S ilk yarı pek etkili değildi ikinci yarıya nazaran. Ümit Karan sanırım sakatlandı maçta. Hasan-Ümit-Ayhan hala profesiyonel olamamışlar. Hep hakem ve tribüne oynuyorlar. Kendilerini maça verseler daha faydalı olacaklar.
Yaser'in profili umarım 8.0.2'den daha iyi olur...Çünkü Galatasaray'ın ihtiyacı olan bir forvet ve oyunda da böyle durumlarda kalırsak mecburen onu oynatacağız hem gelecekde vaadediyor
konunun hepsini okumadım, dolayısıyla sadece benim aklıma gelen, Galatasaray oyuncularıyla ilgili birkaç şey yazacağım.
Mehmet Topal;
Mehmet Topal euro2008 de de görüldüğü üzere futbolcu olarak her açıdan kendisini geliştirdi. Uzaktan attığı şutlar olsun, oyun içinde durması gereken yer olsun gelişimini gösterdi. Karşısındaki futbolculardan da güç olarak hiçbir zaman eksiklik hissettirmedi, keza hızlanma ve hızı da gayet yerinde. Kafa toplarında çok etkili olduğunu zaten biliyorduk.. Tabii ek olarak defansa geçtiğinde yaptığı hatalardan, defansta oynama özelliğinini düşük olması gerktiğini de söyleyebiliriz. Ancak bu oyuncuya kesinlikle iyileştirme yapılmalı, bir dm oyuncusunun sahip olması gereken herşey var. Daha üst düzey bir futbolcu haline getirilmeli.
Arda Turan;
Arda euro2008' de bu kadar gündem haline geliyorsa boşuna değil. Ancak ayrımı iyi yapılmalı; ne kondisyonuyla ne de fiziğiyle gündeme gelmiyor Arda; tekniğiyle gündeme geliyor. Bu yüzden kesinlikle teknik özelliklerine iyileştirme yapılması gerek. Yaratıcılığının da arttığını düşünüyorum.
Emre Aşık;
Oynadığı maçlarda gösterdiki, Türkiye milli takımında dahi en iyi kademeye giren orta defans oyuncusu. Hız ve hızlanma eksikliğini oyunu okuyarak kapattığı göz önüne alınmalı ve iyi bir defans oyuncusu olarak oyuna aktarılmalı.
Servet Çetin;
Servet' in özellikleri zaten yerindeydi ancak mücadelecilik, motivasyon ve hırs katılırsa tam olur gibi.
Hakan Balta
Yer yer görevi olmayan pozisyonlarda dahi kademeye girerek defans hatalarını kapattı. Türkiye ile oynadığı bütün maçlarda hep ayakta kaldı, kanadını çok iyi kapadı. Hızı hızlanması yerinde. Oyuna biraz daha iyi bir sol bek olarak aktarılmalı.
Sabri;
Oyuna hızlanması ve hızı doğru dürüst aktarılmıyor; İngiltere ligi standartlarına göre bile çok hızlı bir oyuncu. Pas atarken de güzel bir tekniği var, ayağının içini dışını güzel kullanıyor. Sert ve doğru şekilde dokunuyor topu yönlendirirken. Ancak karar verme yeteneği çok zayıf olduğundan sürekli pozitif olamıyor. Yaratıcılığı da çok düşük. Ancak zaman zaman çok şık çalımlarını da sürekli görüyoruz oynadığı turnuvalarda. Milli takımda da yaptı biriki hareket, Lahm' ı geçişi örneğin.. Dolayısıyla flair' ı arttıralabilir. Defansif özelliklerinin düşük kalması doğru.
Bunlar aklıma gelenler, daha önce konuşulmuş olabilir, katılmıyanlar olabilir sadece kendi fikirlerim.
franorringeril: Yorumlarin FM 2009 icin yapilan degisikliklerle hemen hemen tamamen ayni.
Iki farklilik Servet'in bazi fiziksel ozelliklerinde biraz daha iyilestirme yapilmis olmasi ve Mehmet Topal'in henuz ust duzey diyemeyecegimiz ancak ligimiz icin cok iyi bir seviyeye gelmis olmasi.
abi bide ugur ucar ın favorued personel e bülent korkmaz eklenmesi gerekir bir röpörtajında bunu solemişti hatta bülent korkmazın 3 numaralı forması boş olmadıgı için 33 numarayı giydgiğini bu sene 3 numaraalı formayı giyeecegini soledi
Galatasaray altyapısındaki Ermah adlı oyuncunun gerçek adı Emrah.Onunla ilkokulu ve ortaokulu aynı okulda okuduk.Okulda genelde forvet arkası falan oynardı ama şimdi defansın göbeginde ve sagında oynuyor galiba.Bir defansa göre teknigi iyi seviyede birisi 10 olabilir.Aynı şekilde uzun şutuda 10-11 seviyesine çekilebilir.PPM olarakta sert şut çeker eklenebilir.Gerçekten yaşına göre çok sert şutlar çekiyor.Hatta onlarla sınıf maçı yaptıgımızda onun çektigi şutları çıkartınca evde 2-3 saat kolum ağrırdı.
gs bütçesi nasıl olacak stad gelen en az 40 milyon$ var ve kredi çekilecek 150 milyon$
ömer abi galatasaray ın bütçesi ve transfer bütçesi ilee ilgli bir düzenleme yapılacak mı sanırı transfer bütçesini 15mn dolar gibi bi rakam solemişlerdi bir de 40 mn dolar var arkdaşın dedği gibi o da oyuna eklenirse cok iyi olur artık galatsaryla transfer butçesi için milleti satmktan bıktım:D
Kredi alinirsa bakariz. Bu kredini sonucta bir neden ile cekiliyor (sirket birlesmesi/diger yatirimlar), eger bu kredi cekilirse buyuk ihtimalle hemen harcanir. Kasada durmaz.
Transfer butcesi 10 milyon Euro olarak aciklanmisti, simdiye kadar alinan sadece Meira. Fiyati da 5 milyon Euro. Yani teorik olarak elde var 5 milyon. Forvet transferi olursa bu butce sifirlanir buyuk ihtimalle sezon baslayana kadar.
bükreş maçından bir kaç not:
aykut için spiker bu mevkii için çok çalıştı dedi. hayır...
hiçte çalışmadı. zaten oldum olası üstün yetenekleri vardı. ancak yapamadığı şeylerin üzerine hiç gitmedi. adamı tanıdığımdan beri topa vuramaz ya çok dibine girer ya bel hizasında vurur tehlike yaratır. çok çalışkan olsa senelerdir öğrenir yaa artık şunu. çağırırsın bir adam yanına sana pas atar sende topa vurursun çokmu zor bunu çalışmak. yada iki kaleci idman yapar biri kalede bekler diğeri yarı sahada ikiside degaj atar. hem hava hakimiyeti hem degaj çalışmış olursun. çalış şu hava hakimiyetine çık biraz toplara... yok oldum olası zayıf özellikler herp zayıf hiç üzerine eklediğini görmedim.
bu arada hep üzerine ekleyen bir isim ise arda... ardada önemli bir hızlanma artışı gözlemledim ki bu beni acayip şaşırttı.
mehmet topalın baskı kaldıramayan bir yapısı olduğunu gördüm. nitekim yanında oyun kuran oyuncu olmadığında etkisiz kaldıığınıda gördük.
ve aylardır söylediğim 4-4-1-1 de göbekte linderoth topal oynayamaz tezim doğrulandı. neden peki? çünkü galatasaray top yapamaz hücum ortasaha bağlantısı kopar.
maçla ilgili bir çok teorim tuttu 1 golü bükreş atar çıkaramayız dedim
nonda dan iyi oyun bekliyorum dedim
trömsö helsinborg gibi bir maç bekliyorum dedim tuttu
%55 bükreş tur atlar dedim ki %5 te yeterince objektif olamadığım için kestiğim puandı sanırım. şimdi düşünüyorumda %60 falan tur bükreşindi bunu seziyordum.
skibbe ilginç işler yaptı. 6 defansif adamla çıktığımız maçta romanlar bizden ofansif oynadı
4 stoperle oynadıkki stoper bulamamaktan yakınıyorduk. hazırlık maçında yaşadığı stoper eksikliğinin tadını çıkardı sanırım skibbe
rakip takımın sağ beki sürekli hücuma katılırken emre güngör sağbekte ne işi olduğunu anlamaya çalışıyordu.
hazırlık maçlarında hiç oynayamayan ve en hazır olmayan adamları oynatıp en hazır adamları yedek bırakmanın mantığı nedir?
ilginçç bu teknik direktör gelmeden önce hep dedimki yerli bir adam alınsın çünkü kadroyu bilmeli ,
şimdi o adam kadroyu öğrenene kadar yine onu orda bunu burda denicek yine oturan kimyamız bozulacak demiştim. dediğim herzamanki gibi yine çıktı.
skibbe kadroyu bilseydi şampiyon kadroyu bu denli değiştirmemesi gerektiğinide bilirdi.
elinde iki yönlü oyuncular bulunduğunu ve kadrodaki köprüyü bunların sağlayacağını bilirdi. bugün sadece ofansfif veya sadece defansif yapılı futbolculardan kurulu takımda büyük kopukluk vardı.
oyunun son 15 dakikasında skibbenin ayhanı değilde erhan şentürkü almasıda komik
neyse işler sadece sinir bozucu daha da sinir bozucu olan perşembenin gelişi çarşambadan belliydi
bir spor gazetesinin haberine göre gs 70 milyon$ borcuna karşılık riva arazisini ipotek edib ve bunun yanında Sportif A.Ş. ve Futbol A.Ş. birleşmesi için 150 milyon$ kredi çekilecek...
10 yıla bölünecekmiş borçların 70 milyon$ olduğunu sayarsak ve 150$ milyon dolar kredi çekilecek bunun yanında en azından 40 milyon$ stad geliri kimisi 70 diyor ama büyük bir bütçe büyümesi olacak bunların göz önünde tutulması gerek...
Ömer abi ardanın dribling özelliği konusunda bi artış var mı?16 gerçekten düşük kalıyor ibrahimovic arshavin gibi oyuncular 20 alırken ardanında 19-20 alması gerekmez mi?
Bende Arda konusuna katılıyorum. Dün Steaua maçında da çok iyi geçişler yaptı, ayakta kaldı maç boyunca. Bu konuda artış yapılması uygun bence..
halen daha dayanıklılık konusunda Arda'nın değerinin 12 olduğunu düşünen var mı dünkü maçtan sonra?
90 dk sahada kalabilen tek oyuncumuzdu, tüm takım ip gibi dökülürken Arda ayaktaydı yahu. Hemde aldığı onca müdaheleye rağmen..
İlk olarak tek maçlık yorumların pek bir şey ifade edeceğini düşünmüyorum üstelik bu GSnin ilk maçıydı.
Yorumunun o kısmına gelirsek Topal geçen yıl ve euro 2008 de baskının çok yüksek olduğu maçlarda oynadı ve başarılı oldu, ben bunun genel olduğunu düşünmüyorum. Evet orta saha ileriye yardım edemedi ama Topal geçen yıl bu sistemin tek ön liberolusunu yine oyun kurucusuz oynadı ve GS pozisyon bulabiliyordu. Bence doğru varyasyonlarla ve takım fizik olarak daha iyi duruma geldiği zaman orta sahanın ileri yardımı artacaktır. Dünkü maçta çok defansiftiler, mentalite olarak 2li oynadıklarında kim oynarsa oynasın daha farklı (daha ofansif) oynamalılar, yani bence 1i beklerken diğeri hücuma daha fazla destek verebilir.
mehmet topal isviçre maçında da etkisizdi ancak daha sonra alıştı ve hırvat maçında iyi oynadı. şimdi transfer dedikodularının baskısı altında kötü oynadı. yani baskıdan kastım o. kafası başka yerlerde gibi hazırlık maçlarında da öyleydi.
skibbe röpörtajında meiranın ön libero performansı sorulduğunda hemen savunmaya geçti ve portekizle stuttgarttada orda oynamışlığı var dedi. pek üstünde durmadan mehmetin hücumda etkisiz kaldığını belirtti. yani defansif olarak meira yı ofansif veya iki yönlü olarak topalı düşündüğünü anlayabiliyoruz bu durumdan.
ayhan ve barışın olduğu bir ortasahanın çok daha top tutacağı ve galatasarayın baskı kurmasına yardımcı olacağı çok belliydi. ancak meira ve topal yüzünden özellikle ikinci yarı ve oyunun belli bölümlerinde hep top şişirdik.
çift önlibero oynayacaksak biri mutlaka iki yönlü olmalı eğer everton 10 milyon euro veriyorsa satmak mantıklı olur çünkü linderoth ta yapar defansif önliberoluk işini hemde fazlasıyla yapar.
gelen 10 milyonlada iki yönlü adam alırsak mc yani (emre belezoğlu veya aurelio gibi) galatasaray için çok daha yararlı olur. almazsakta ayhan ve barış çok güvenilir olmaz.
eğer dediğim yapılmazsa oyuncular kaliteli olsada kadroya uymayacaklar
Ben senin ne demek istediğini anladım zaten ama demek istediğim topal tek başınayken bile ilerlere çıkan şut çeken bi adamdı şimdi 2li oynarken daha rahat yapabilir ama dünkü maçta orta sahayı zor geçtiler. Aklıma gelen bazı maçlar var mesela linderoth tek başına oynarken Sion maçında ilerilere çıkıp etkili olabilmişti ve üstelik tekti. Yani 2 kişiyken bu işleri uygun taktikle yerine getirebilirler. Dediğin gibi daha etkili olabilir ama bu şekilde de linderoth- topal oynamaz demek çok doğru değil bence.
Ayhan Türkiye'nin en iyi iki yönlü oynayan adamıyken böyle bir yorum ilginç olmuş. Ayhan'ın tek eksikliği, amiyane tabirle bazen "çirkefleşmesi". Onun dışında geride top kesen ve ileride de oyun açan en iyi oyuncudur Türkiye'de. Geçen senenin son maçlarını ve oynadığı Milli maçları buna en yakın örnek olarak gösteririm ve daha önce de dediğim gibi Ayhan sakat değilse şayet, bu takımda her türlü oynar, yanındaki adam değişir, Linderoth ya da Mehmet olur. Ayhan her zaman hakkı yenen bir oyuncu olmuştur kanımca.
M.topalın etkisiz olmasının sebebi pres anında ayağından top çıkaramaması ee yanında aşağı yukarı aynı kişi olunca ön liberolar oyun kuramadı..Ben skibbe nin yerinde olsaydım maça ayhan ve barışla başlardım hem top çıkartırdık hemde prese karşılık verebilirdik..
Ayhan'i bence biraz daha dikkatlice izlemek lazim.
Ayhan rakibin gomulu oynadigi maclarda Galatasaray'i surukleyen oyuncu gibi gorunuyor hep. Ancak rakibin onde bastigi maclarda Ayhan ancak Lincoln'un yerinde faydali oluyor. Meira veya Topal'in dun oynadigi yerde degil.
En buyuk eksikligi fiziksel olan Ayhan'in, rakip ataklara karsi ne gucunu kullanarak top kapma becerisi var, ne de dar alanda rakibi fiziksel gucu ile ekarte etme kapasitesi var. Yani Ayhan, rakibin bol bol bos alan biraktigi maclarin kahramani. Rakip onde bastigi zaman Ayhan'in orta sahada topu ayagindan cabuk cikartmadigi icin top kaybetmesi ve rakibe kontra atak sansi vermesi Hasan Sas ile yarisir. Ayhan olsa olsa Hasan Sas'in yerinde oynardi dun. Orta ikiliye ille de farkli birisini yerlestirmek istiyorsaniz hem enerjisi hem de fizik gucu Ayhan'dan daha iyi seviyede olan Baris olabilirdi. Maalesef fizik gucunun onemini kimse goz onunde tutmuyor Ayhan yorumlarini yaparken.
Lucescu doneminde bu pozisyonda cok iyi oynayan Ayhan'in yaninda fizigi saglam olan Fleurquin ve Bulent Akin'in oldugunu unutmamak lazim. Bu diger iki oyuncu sayesinde Ayhan defans ile forvet'i birbirine baglayan oyuncu olmayi basardi. Yine Sivas macinda Ayhan arkasinda oynayan Topal ve Baris'in fiziksel gucu sayesinde parladi. Alex'den daha fazla mucadele etmesi yaniltmasin, o topun pesinden yaptigi kosular genelde etkisiz kosular.
Katılmıyorum. Ayhan fizik gücü olarak zayıf değil, ayrıca çok da iyi top keser. Her futbolcu yanında fizik ve mücadele gücü yüksek oyuncu olursa rahat eder. Hagi'nin Galatasaray'da çok çok yüksek performans göstermesinin iki nedeni de yanında Okan ve Suat gibi ciğer değil körük taşıyan adamlar olmasıdır. Hagi'nin yeteneğini tartışabilir miyiz? Hayır, ama bu kadar rahat şekilde oynayıp süper performans göstermesi bu iki bücür sayesinde gerçekleşmiştir. Bunu her futbolcu için söyleyebiliriz. Bu nedenle de yazımda "Ayhan kesin oynar, yanında da Mehmet mi oynar yoksa Linderosth mu oynar bilemem." demiştim. Hem Mehmet hem de Linderoth fizik güç ve kondisyon açısından Ayhan'da daha iyidir ama yine küçük görme hastalığımız nedeniyle olsa gerek Ayhan'ı olduğundan kötü değerlendiriyoruz. Arda'ya 12 stamina vermek ne kadar haksızlık ve yanlışsa benim gözümde Ayhan'a fizik güç olarak çok düşük, hatta düşük demek o kadar haksızlık ve yanlışlıktır.
Top ayağında oyun kuracakken veya baskı kurmuşken sana deniziin pres yapmasınımı istersin ayhanınmı? deniz seni dağıtır. ama ayhana faul yaptırırsın olmadı pas atarsın arkadaşına?
Ömer ağabey güzel yazmışta. Bükreş maçında neden olmazdı demiş onu anlamadım. Zaten ilk 20 dk 2-0 olmuş zaten bükreş ilerde basmıyor maç boyu. zaten bükreş büyük boşluklar veriyor(bükreş büyük boşluklar verdide biz kullanamadık.) zaten top yapıp baskı kurması gereken takım sensin
bence steua bükreş maçında çıkması greken ilk 11 şöyle olurdu:
AYKUT
Sabri Meira Servet Hakan.B
M.Topal Ayhan
Barış(Aydın) Lincoln Arda
Nonda
Kadro boyle olsaydı baelkide bükreşten bu kadar rahat gol yemezdik hadi biri aykutu un hatası belki onu kurtaramazsın da taç tan gelen golu rahatca kurtarırdık o golde emre gungorun hatasını unutmamak lazım meira defansata olsa o hatayı yaparmıydı o tecrubeyel ayrıca bu maçta emre aşık la oynamak nasıl bir yanlış seçimdir hızlı steua bukreş forvetleerine emre aşık gibi agır bi adamla oynamk nasıl bir teknik direktor hatsıdrı veya sag kantta emre gungorle oynamak nasıl bir hatdır elinde iki onlıbro oynıyacak adma varken devşirme oyuncuyla oynamk nasıl bir hatadır elinde aydın yılmaz gibi arda turan kadar iyi bir oyuncu varken saktlıktan cıkmış hasan şaşla oynamak nasıl bir hatadrı işte turkıyeye geln yabancı oyuncuları bundan sevmiyoru cok gereksiz fantezilere giri yolar turk bir hoca olsa bunu yaparmı inşalah skibbe deplasmandaki maçlarda bu hatalarından doner bizde turu atlarız ayrıca aydın ın potansiyelini biraz artırdınmı abi aydınla ilgli bilgi almak istiyorumda:D
Ciger'den bahseden yok.
Ben guc, denge, ceviklik, hiz'dan bahsediyorum. Ayhan bol bol kosar, iyi de cigeri vardir. Sorun ciger'de olsa 90 dakika oynamaz, 60 dakika oynar ama yine de diger fiziksel ozelliklerini gosterir.
Hagi'nin zekasi Ayhan'da olsa, Ayhan Hagi kadar dengeli ve kuvvetli olsa Ayhan'in 90 dakika cikartamamasini her teknik direktor tolere eder.Quote:
Hagi'nin yeteneğini tartışabilir miyiz? Hayır, ama bu kadar rahat şekilde oynayıp süper performans göstermesi bu iki bücür sayesinde gerçekleşmiştir. Bunu her futbolcu için söyleyebiliriz. Bu nedenle de yazımda "Ayhan kesin oynar, yanında da Mehmet mi oynar yoksa Linderosth mu oynar bilemem." demiştim. Hem Mehmet hem de Linderoth fizik güç ve kondisyon açısından Ayhan'da daha iyidir ama yine küçük görme hastalığımız nedeniyle olsa gerek Ayhan'ı olduğundan kötü değerlendiriyoruz. Arda'ya 12 stamina vermek ne kadar haksızlık ve yanlışsa benim gözümde Ayhan'a fizik güç olarak çok düşük, hatta düşük demek o kadar haksızlık ve yanlışlıktır.
Hem defansif, hem de ofansif gorev almasini istediginiz Ayhan'i, sadece ofansif gorev verilen Hagi ile karsilastirmanin da pek anlami yok. Ayhan'i Suat ile, Okan ile, Emre ile karsilastirmak gerekli. Hagi ile degil.
Ayhan'i Lincoln'un yerine koy, Hasan Sas'in yerine koy itiraz etmem.
Takimin dizilisi 4231. Ayhan oynasa bu dizilis olacak 4141.
2-0 geriye dustukten sonraki hamleler tamamen farkli bir konu. Maca baslarken Skibbe'nin dusundugu, "evimde gol yemeyeyim cunku gol yersem sonra her yedigim golden daha fazlasini atmam gerekecek" idi. Ama Aykut ve Servet'in temel egitim eksikliklerinden dolayi 10 dakika icinde 0-2 olunca bu plan tamamen suya dustu.Quote:
Originally Posted by extensor
O dakikadan sonra Ayhan girse ataga kalkmada yarar saglayabilirdi. Ama Galatasaray 2. golu yedikten sonra son 20 dakikaya kadar pozisyonlari bulan, gol firsatlarini yaratan takim degilmiydi? Yani bu dakikada Ayhan'in girmesi, Galatasaray'in oyunu hizlandirmasi, rakibi hataya zorlamasi gereken dakikalarda temponun dusmesine neden olmazmiydi?
Taktigi belki siz begenmediniz ama Skibbe'nin taktigi dogruydu. Oyuncu secimlerinde Emre Asik/Baris Ozbek ve Hasan Sas/Ayhan farkliliklari olabilirdi. Ama bu futbolcularin antrenman performansini bizden daha iyi gozlemleyecek kisi Skibbe sonucta.