Ben GS'nin iyi bir ortasaha getireceğini düşünüyorum son gün bile olsa.Hayırlısı olsun bakalım.
Printable View
Ben GS'nin iyi bir ortasaha getireceğini düşünüyorum son gün bile olsa.Hayırlısı olsun bakalım.
Maçtan önce bir transfer açıklanacağını zannetmiyorum her şey netleşse dahi.Olası bir Avrupa'ya vedada bizleri sakinleştirmek için maçtan sonraki birkaç saat içinde transferi bildirirler ve biraz olsun maçın ve elenmenin etkisini azaltırlar.Elenmezsek de ertesi gün açıklarlar herhalde (:
Rijkaard demişki :
Frank Rijkaard bir basın toplantısı düzenledi.Hollandalı hocanın en dikkat çekici sözleri profesyonellikle alakalı olanlardı.Rijkaard ders verir gibi konuştu.
''Profesyonel olduğun zaman,yenmek de yenilmek de berabere kalmak da var.Berabere kalıp,mağlup olduğunda buna dayanamıyorsan profesyonel olamazsın''
Bu sözlerdir O'na farklı bakmamızın sebebi.Belki de bu yüzden herşey normalmiş gibi davanması bazılarının canını sıkıyor.
--
Beyler size zamanında Yalçın abi'mden transferlerin yalanlandığını söylemiştim ama kimse umursamamıştı. Bir geçmişe yolculuk yapalım mı :)
Yalçın Dümer Şimdi de Emana...
Yalçın Dümer istifa...
Yalçın Dümer ISSIZ ADAM NAM-I DİĞER BEN
Yalçın Dümer Misimovic bitmedi !
Yalçın Dümer maç yazımız...Fatih Terim 2
Yalçın Dümer Ledesma ısrarı...
Yalçın Dümer son aday Misimovic...
Yalçın Dümer > Fatih Terim... > Galatasaray
Yalçın Dümer Alan Dzagoev
Yalçın Dümer Al Elano'yu Ver Dzagoev'i
Yalçın Dümer sessizliğim yakında patlacak transfer bombaları yüzünden...
Gördüğünüz gibi beyler yazının başından sonuna kadar herşey yalanlamalarla dolu. Biz söyleyince haber olmuyor gazeteci yazınca haber oluyor. Peh!
Misimoviç cuk otururdu bu takıma schalkeye kaptırması kötü olmuş
Shaktar'dan Jadson söylentileri dolaşıyor.
Adamlar Elano'yu gözden çıkarıyorlar ya gülüyorum sadece.
Elano gidecekte kim gelecek acaba merak ediyorum. Xavi gibi bir adam getireceklerse hayhay aramaz bile Galatasaray. Ama öyle bir adam yok işte.
Emana: Şimdilik takımda kalıyorum
25 Ağustos 2010 22:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray’ın renklerine bağlmak istediği Kamerunlu Achille Emana, şimdilik Real Betis’te kalmaya devam ettiğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/58/emana3_UI5UI.jpg
Galatasaray'ın transfer etmek için görüşmeler yürüttüğü Kamerunlu Achille Emana, Real Betis'ten ayrılmak için her yolu deniyor.
Real Betis'in Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon Euro’luk teklifi kabul etmemesinin ardından Real Betis kulübü başkanı Jose Leon Gomez için kulüp binasının olduğu stada giden ve 40 dakika kadar burada kalan Emana, başkan tarafından kabul edilemediğini söyledi.
İspanyol basınına konuşan Emana, ''Transferinle ilgili yeni bir şey var mı?'' sorusuna, ''Hayır. Benimle görüşmek istemediler. Leon beni gördü ama benimle toplantı yapmak istemedi. Şimdilik, ben takımda kalmaya devam ediyorum'' cevabını verdi.
Galatasaray'a gitmesine henüz izin verilmemesinden dolayı sinirli olduğu söylene Emana'nın, Betis'de bir yıl daha forma giymek istemediği belirtiliyor.
Öte yandan Beşiktaş'a transfer olan Mehmet Aurelio ile ilgili İspanyol haber ajanslarında verilen bilgilerde, Aurelio'nun Real Betis'ten sezon başına 1,4 milyon Euro kazandığı ve bundan feragat ederek Türkiye'ye gitmeyi tercih ettiği ifade edildi.
Elano doğru bölgede oynatılmadığı için Galatasaray'da hem değer kaybediyor hem de Galatasaray'a bir katkı sağlayamıyor. Nasıl ki sağ açık Nihat golcü oldu, golcü Ertuğrul Sağlam defans oldu. Bizde forvet arkası adamı defansif ortasaha yaptık.
Oyuna girdiği Bursaspor maçında da gördük ki hala ortasahanın bizim kaleye bakan yayından top alıp birşeyler yapmaya çalışıyor. Brezilya'nın 6 adet sağlam oyuncusu var. Robinho solda Kaka ortada Elano sağda oynuyor. Elano koşmadan savunma yapmadan tüm gücünü ofansif kullanıyor.
Böyle bir adam bu şekilde oynatılırsa Galatasaray'da kalsa ne olur kalmasa ne olur. Galatasaray'ın kadrosu Elano'nun oynaması için uygun kadro değildir. Milli takımdayken iyi bir fiyata satılması gerekir. Yerine oyuncu alınmasa bile.
yine tutmayacak bir transfer haberiyle daha karşı karşıyayız :DQuote:
Kameni iddiası!
26 Ağustos 2010 Perşembe * 10:47
Galatasarayımız'ın kaleci arayışında sürpriz bir isme yöneldiği iddia ediliyor.
Galatasarayımız'ın kaleci arayışında sürpriz bir isme yöneldiği iddia ediliyor. DHA'nın Kadir Çetinçalı imzasıyla servis ettiği habere göre sarı kırmızılılar, Espanyol kulübünün 26 yaşındaki kalecisi Carlos Kameni'yi transfer etmek için resmen transfer girişiminde bulundu.
Sezon başı olmasına rağmen şans verilen iki yerli kaleci Ufuk ve Aykut'a yöneltilen eleştiriler ve teknik direktör Frank Rijkaard'ın kaleci transferinde ısrar etmesi, sarı kırmızılı yönetimi yeniden yabancı kaleciye yöneltti. Galatasaray yönetiminin, Barcelona şehrinin ikinci kulübü olan Espanyol'un başarılı file bekçisi Kameni için resmi transfer girişiminde bulunduğu öğrenildi. Kamerun vatandaşı olan aynı zamanda Fransız pasaportu da taşıyan Kameni'nin, Espanyol Kulübü ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu yüzden Espanyol'un sarı kırmızılı kulüpten en az 4 Milyon Euro bonservis bedeli isteyeceği ileri sürülüyor.
Kaynak: DHA
yalan oldugu cok belli fakat Kameni gelse 7-8 yil kaleci sorunu cekmeyiz
Eskiden Kadir Çetinçalı bari gerçeğe yakın haber verirdi.Artık o da medyaya uydu :)
transfer falan olmayacak artık bence. olursa da son dakikada inamoto ayarında, 1'lik birine 5 vererek biri alınır.
iyice umudumu kaybetmeye başlıyorum . zaten rijkaard da yan çizmeye başladı "taktiğe yarayan oyuncu almadıktan sonra almanın ne anlamı var" demek bence almayabiliriz hazırlıklı olun demekle hemen hemen aynı . umarım yanılırım .. bi de "transferde geç kalmak nedir ki" demiş . birisin çıkıp "budur" demesi lazım artık ..
Bild: Diego geldi ve şimdi Misimovic gidecek ya da Hoeness onu bırakacak mı ? Eğer bırakırsa sadece Türkiye'ye..
(Bild diyor)
Misimoviç bize ge-le-ceeeek. Son güne kadar inancımı kaybetmem ;) :D
Elano gibi bir AMC varken adami DMC olarak oynatipda , onu gonderip yerine Misimovic gibi 1 gomlek alti AMC yi getirmek veya gelmesini istemek ne mantikdir anlamadim
Kewell'da Leedsdeyken AMC oynuyordu.
:S bekliyoruz anca Ve adnan polat hergün 'bugün yarın transfer bitecek' diyo..Sizce bizLe daLga geçmio mu?
Onu yapmaya çalışıyorsa Sezon sonu Dalga'yı görür o artık :)
Misimoviç'in alt kalite bir oyuncu olduğuna inanmıyorum. Oyunu en az Elano kadar iyi okuyor. Paslarıda Elano'nunki kadar kaliteli. 1 sezon boyunca yatan (yanlış yerde oynatılsa da) Elano'yu yüksek mebla ile " elden çıkarıp " aynı özellikleri taşıyan daha ucuza alabileceğimiz ve futbol kültürümüze daha yakın bir oyuncu olan Misimoviç'i almak bana gayet mantıklı geliyor.
Bugün yayınlanan bazı gazetelerde Real Madrid takımı oyuncusu Mahamadou Diarra'nın Galatasaray'a transfer olacağı yönünde birtakım haberler yayınlanmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü de adı geçen futbolcu ile ilgilenmediğini spor kamuoyuna ve kulübümüze yönelik bir açıklama ile duyurmuştur.
Galatasaray Spor Kulübü olarak Mahamadou Diarra ile ilgilenmediğimizi, bu futbolcuya ilişkin herhangi bir girişimimiz olmadığını spor kamuoyuna ve Fenerbahçe Spor Kulübü'ne duyurmak isteriz.
Galatasaray Spor Kulübü
NtvSpor'da sıcak gelişme olarak verildi.
Diego'nun Wolfsburgla 4 Yıllık anlaştığı söylendi.15M Euro karşılığında.
Misimovic icinde Schalke ve Galatasaray takipteymiş.Schalke Misimovic transferinden vazgeçmiş.
Elano 9 ila 11 milyon € civarında bir klübe gönderilip yerine Misimoviç getirilecek ;)
Elano gibi adamı AMC oynatmayıp Misimovic'i o bölgede oynatacaksa Rijkaard benim de inancım biter bu adama karşı.
Elano'nun oyun mentalitesi Galatasaray'ı aşar. O yüzden iş yapamadı. Daha büyük takımda daha kaliteli oynar. Sonra Gs'li yöneticiler "Vah biz niye sattık bu adamı?!" derler.
Yok yerinde oynatılmadı yok daha alışmadı .Geçiniz Elano'yu satmak doğru karardır bana göre .Şuana kadar gözle görülür bir katkı yapmayan bir adamın bundan sonra katkı yapacağını kim garanti edebilir ?
neyse hayırlısı yine adnan sezgin bi saçmalık yapar...
Bu yönetim böyle gittiği sürece biz da birbirimize düşücez burda :D
Ah ulan şu Diego Türkiye'ye gelse. En hayran olduğum 10 numaralardan birtanesi.
Rijkaard, büyük ihtimal maçtan sonra ya da yarın gönderilecek.