Bir sağ bek alternatifi artı stoper de alabiliriz :)
Printable View
Öyle değilmiydi ? Adam tek yarı oynayarak asist kralı oldu. Varmı bunu başka becerebilen ? Yetenek olarak mütiş bir futbolcu. Ara pasları , şık çalımları , taraftarı coşturması ... Tek sorunu disiplin eksikliği. Eğer biraz disiplinli olsaydı Galatasarayın efsaneleri arasına girerdi. Keşke bir daha gelse de "Lincoooln Lincoooln" diye bağırsak.(Gerçi bursa maçında protesto amaçlı satılan futbolcuların tezahuratını yaparken Keita , nonda gibi isimlerden sonra Lincooooln Lincooooln demiştik :))
Elanoya gelince oda öyle. Oda süper yetenek. Milli takımda ne yaptığını gördük. Sakatlanmasa daha neler yapacaktı. Onunda tek sorunu takıma alışamamak. Alışırsa oda belki efsanelerimiz arasına girebilir.
kusura bakmayın da bu kadro her maç 2-3 gol yer. 4 atarsak yeneriz... Çağlar henüz kapalı kutu.Servet ve Neill hızlı savunmacılar değil. Bu adamların önüne sen 1 ön libero koyarsan rakipten top alamazsın. Eğer Misimoviç gelecekse madem yanına Emana da alınsın, Emana-Cana geride önde Misimoviç , sağda Elano ve Solda Arda ile takım form tutarsa iş görür. Ama son günlerde bas bas bağırıyorum.Bu takımda ters giden başka şeyler var... Buna da Rijkaard el atmaz!!!! Misi de gelse Pisi de gelse 3 gün sonra ortama ayak uydurur....
Misimovic su anki fiziksel durumu ile bu ligde 5 pozisyonun 3 unde yerde kalir ikili mucadelelerde
yaww ben başka adam mı izledim Brezilya maçlarında ? Yani gol atan adam müthiş denecekse Vittek 3 gol attı ama takımı Brezilya olmayınca göze batmadı sanırım. Eğri oturup doğru konuşalım. Elano'nun yetenekli olduğu doğru olabilir ama şu ana kadar geride kalan 1 yılda Galatasaray'a verdiği tek şey var o da koskosaman bir "0" ( yazı ile : SIFIR) :)
İlk 2 hafta bütün dünya Elanoyu konuştu. Sakatlanmasaydı şimdi onu dev kluplere çok rahat satardık (Gerçi bizde bu yönetim varken öyle bişey olmaz. Adamlar 100 milyon dolar vericez dese bizimkiler 101 yapıver hacı diyecek)
Elanonun bize verdiği birşey yok onu biliyorum zaten. Ama sen transfer edildiğindeki tepkilerden bahsetmişsin bende ona cevaben yazdım. Haklı tepkilerdi çünkü :)
http://www.youtube.com/watch?v=WuNe2rNGI4Y
misimoviç hakında güzel bir video...
Valla ben Guiza'nın alındığı gün "asrın kazığı" dedim tüm arkadaşlara ama güldüler bana... :) Misimoviç 1 yılda bu hale gelmedi. Guiza 1 yılda tavan yaptı ve kulüp uyanıklık edip anında elden çıkardı. Misimoviç gelirse sanırım başarılı olur.Sonuçta şu anda hiçbir problemi görünmüyor. Gelenler hakkında hep sorunlar yazıldı çizildi. Lincoln disiplinsiz, Elano istikrarsız , keita disiplinsiz ve istikrarsız, kewel çok sakatlanıyor diye zaten yazılmıştı.hepsi de doğru çıktı.şimdi pino'ya da sakat diyorlar ama bakalım. Cana çok sert dediler. Adam kart görmeye başladı zaten. Aynı şekilde Guiza'yı yıkan da ünlü karısı oldu sanırım :n:
Stoch'unda videolari cok guzel ne oldu yani geldi kotu oyuncumu cikti ?
Misimovic cok iyi bir oyuncudur bunu kimse yadsiyamaz Wolfsburg'un sampiyon oldugu sezon sov yapmisti ama ben hala Galatasaray'in ihtiyaci oldugu adam degil diyorum Ofansif Orta sahaya gelene kadar okadar cok ihtiyacimiz olan bolge varki belki o bolge en son transfer yapmamiz gereken alan ozellikle elinde Elano varken
Misimoviç'den vazgeçildiği NTVSPOR'dan alt yazı olarak geçti.
antony annan ve ibricic g.s de
ibricic ve annan galatasaray'a geliyormus büyük ihtimalle
ibricic kimdir ayiptir sormasi ?
ikisini de izlemedim annan fm'deki gibiyse iyi .. ibricic hakkında hiç bi fikrim yok . bi kesinleşsin araştırma yapacaz artık . çok bi şey beklemiyodum zaten ..
Annan gelirse çok sevinirim.İBricic ise ilk defa duydum.
Ibricic ve Annan duyumlari var
Annan orta sahayı toparlar.İbricic Bosna Milli Takımı'nda da oynuyordu sanki bir ara.
Ibricic ne ya.
Misimovic beklerken...
Ibricici bizim taraftarlarda cok istemisti :) gs ye nasip oldu
Misimovic rest çekmemiş miydi yahu ? O kadar aşama kaydedildikten sonra vazgeçmek..
eğer ibricic alındıysa yazıklar olsun . ama kötü oyuncu olduğu için değil . bu adam süper yıldız değil bi şey değil sonuçta , nasıl bu kadar sürede bitiremediniz bu adamı o yüzden yazıklar olsun .
ibricic 24 yaşında, bosnalı, ortasaha ve forvet oynayabiliyor.
Wolfsburg ile bonservis ücretinde anlaşamamışlar.Oyuncu zaten gelmek istiyordu.İbricic klasik Adnan Sezgin transferi.Annan ise gelirse çok güzel olur.Daha 24 yaşında.Geleceği parlak.İnşallah gelir.
Bu iki oyuncu için gündemde diye yazdı NTVSPOR anlaşıldı demedi sanıyorum.
İbricici izlemedim ama Annan ön libero değil mi bence Gs'nin ön liberoya ihtiyacı yoktu
Annan gelirse,Ömer Üründül'e malzeme çıkar :D
Annan gelirse ismi üzerinden çeşitli şeyler yapılabilir. O yüzden gelmesin :D
Annan'ı da al git Sezgin ya ne yapalım biz ön liberoyu.İbricic'i de ilk kez duydum.