Fenerbahçe taraftarını kutlarım, kendilerine yakışanı yaptılar.
Printable View
Fenerbahçe taraftarını kutlarım, kendilerine yakışanı yaptılar.
Alex de Souza hüngür hüngür ağladı ya bu gün, daha da başka söz söylemem. Hele yarında şahane oynarsa bunun üstüne. nasıl oluyormuş Efsaneli Kadayıf herkes görür.
heykel mükemmel olmuş yalnız.
Bu takım bence hiç iyi çalışmıyor.
Her maç mecburi bir ya da iki değişiklik milli takımdaki oyuncu sakatlıkları vs.Bu kadar çok sakatlık diyelim ki normal -ki geneli adale(kas) sakatlığı-(kötü çalıştığınıza işarettir.biraz futbol oynayan bilir)
Rakip kim olursa olsun fizik olarak bize üstünlük kurabiliyor.Bir Galatasarayın direncine fizik kapasitesine bakın bir de bizim.
Türkiyede zaten diğer takımları kıstas almaya gerek yok Avrupa ile de fark zaten çok çok açık.
Kuyt geldiği günden beri geri gidiyor Gökhan Alex Semih Cristian genelde dökülüyo,
Hasan Topuz Topal biraz diri olan isimler.
Onlarında bireysel olarak kendilerine çok iyi bakıp çalıştıklarını düşünüyorum.
Kondisyoner olarak Aykut hoca eski arkadaşlarını tercih etmek yerine profesyonel kişilerle çalışmalı bana göre.
Bir sayfa önce de konuşulmuştu.
Emre'nin oraya gidince nasıl bir fiziksel hale geldiğini hepimiz milli maçta gördük üstelik orda maç oynamadı bu adam.
Galatasaray da Scott Piri faktörü göz ardı edilemez as yedek bütün oyuncular hazır ve kuvvetli haldeler, en az bir tane bu tarzda bir adama ihtiyaç var teknik kadroda.
Zaten oyun mantaliltesi olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz bir de takımın fiziği kötü oldu mu iyice çekilmez oluyor.
Bu şekilde devam edersek çok umut bağladığım Meireles de kurtuluşu olamaz Aykut hocanın.
Alex ağlamaya başlayınca benimde tüylerim diken diken oldu :) Ama şu heykeliin kafasını hiç beğenmedim. Benzememiş kafa olarak. Daha güzel yapabilirlerdi.
Fenerbahçe - Marsilya maçının hakemi Hırvat Ivan Bebek.
Coru cocuu hakem yapmislar bide bebek cikti acaba kiz mi erkek mi
Kemal Kılıçdaroğlu: "Fenerbahçe taraftarlarının duyarlılığını izledik. Hatta eleştiri bile aldık."
Kemal Kılıçdaroğlu: "Biz CHP’liler Fenerbahçeliler kadar dişli çıkamadık."
Şöyle bir haber var;
http://www.ntvmsnbc.com/id/25382689/Quote:
'Fenerbahçeliler kadar dişli çıkamadık’
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dava süresince Fenerbahçeli taraftarların duyarlılığını izlediklerini belirterek, ''Biz Fenerbahçeliler kadar dişli çıkamadık'' dedi.
İSTANBUL - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.
Yaklaşık yarım saat süren görüşmede yargının görevini tarafsız yapacağına inandığını belirten Aziz Yıldırım, ''Dava bittikten sonra konuşacağım.Biz Atatürk’ün kulübüyüz.Fenerbahçe Türkiye’dir’’ dedi.
Başkan Aziz Yıldırım’la görüşmesinde yargı süresini yakından takip ettiklerini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, ''Fenerbahçe taraftarlarının duyarlılığını izledik. Hatta eleştiri bile aldık. Biz CHP’liler Fenerbahçeliler kadar dişli çıkamadık'' diye konuştu.
Görüşme sonunda Aziz Yıldırım kendisini ziyaret eden CHP’lilere teşekkür etti.
Benim merak ettigim CHP'nin hangi konuda dişli çıkamayışı. Fener dişli çıktı orası kesinde senin dişli çıkamadığın mevzu ne yani :D
Size katılıyorum bir sıkıntı var fakat sakatlıkların bir kısmı kondisyon yüklemelerinden de olabilir gibime geliyor. Bir de Gökhan Gönül'ün antrenmanlarda çok çalışmadığı da söyleniyor eğer durum böyleyse kendine yazık ediyor. İyi bir Gökhan Gönül'ün üst düzey liglerde, o liglerin iyi takımlarında oynayabileceğini düşünüyorum.
Benim dikkatimi çeken birşey var Gökhan konusunda 1-2 senedir. Fiziki olarak çok kötü,defansif anlamda da bir sürü zaafı var ve eleştirilerden kurtulmak için, göze daha hoş görünmek için sık sık duran toplarda gol arıyor. Kendi mevkiisinin gereklerinden daha çok gol ve asistle eleştirilerden sıyrılmak istiyor gibi geliyor bana. Ben Aykut hocanın yerinde olsam Gökhan'ı duran toplarda gerideki 2 oyuncudan biri olarak kullanırım ve gol aramasını yasaklarım.
Alex ve Emre Gökhan'ın extra çalışmadığını söylüyor , antremanlarda çalışmadığını değil.. Bu da anormal birşey değil herkes extra çalışacak diye birşey yok .. Ki fiziğide kötü değil şuan Avrupa'nın en iyi on bekinden biridir.
Gökhan ilk 20'ye 30'a zor girer beyler yapmayın. Kondisyonu çok sağlam olsaydı ve sakatlık durumları olmasaydı belki ilk10'u zorlardı
Fenerbahçeli Taraftarlar için özel olarak tasarlanan, Fenerbahçe lisanslı, gelişmiş Android 4 işletim sistemine sahip, ileri teknoloji ürünü tablet bilgisayarlar Fenerium ve seçkin elektronik marketler de satışa sunuluyor.
Fenerbahçe Spor Ürünleri ile Teknoloji Şirketi Neoi arasında yapılan anlaşma ile Alman mühendisliğinin ürünü, Google Android 4.0 işletim sistemine sahip, Wi- Fi ve 3G bağlantılarını kullanabilen gelişmiş Android tablet bilgisayar Neoi 697 Fenerbahçe SK Lisansı ile Fenerium mağazaları ve Seçkin elektronik marketlerde taraftarın beğenisine sunulacak.
Dünyada bir ilk olan Fenerbahçe Spor Kulübü Lisanslı tabletleriyle, taraftarlar, Fenerbahçe taraftarı olmanın ayrıcalığı bir kez daha yaşanacak.
Gerek çoklu ortam içeriklerde, gerek e-postalar gibi günlük işlemlerde rahat kullanım imkanı yaratan Fenerbahçe Lisanslı Tabletler 350 gram ağırlığı, 9.7 inçlik boyutu, Micro SD kart sayesinde 32 GB’a kadar arttırılabilen belleği, 1 GB’lık RAM’i,1024 x 768 piksel çözünürlükteki yüksek kaliteli kapasitif dokunmatik ekranı, 1.2-1.5 GHz’lik işlemcisi ve Google Android 4.0 işletim sistemi ile etkin ve hızlı kullanım fırsatı sunuyor.
Fenerbahçeliler, 3G şebekesine tam destek veren, Wi-Fi bağlantısına da sahip olan ücretsiz Android uygulamaları yüklendiğinde, uygulama bulunan cihazlar ile Wi-Fi üzerinden video görüşmesi yapabilen, MSN, Skype, VOIP olanaklarını kullanan tabletler ile bir yandan kulüplerini çok daha yakından takip ederken,diğer yandan üstün teknolojinin avantajlarından yararlanacaklar.
KAYNAK
Ligtv ile yaptığı röportajdan sonra arkasında duran çoktu Aykut Kocaman'ın fakat ben hâlâ daha aynı şeyi savunuyorum, güzel konuşuyor ama sahada göremiyoruz konuştuklarını. Alex ile hâlâ bir alıp veremediği var sanırım. Marsilya maçında golden önce kötü oynuyordu ve değiştirilmesi gerektiğini düşünüyordum fakat gol attıktan sonra da Marsilya boşluklar vereceği için oyunda durmasından yanaydım ama Cristian girdi, yürüdü, yürüdü ve yürüdü, neyse haftaya atar bir tane uzaktan unutturur yine hatalarını(!) Tüm bunlara rağmen Aykut Kocaman'ın istifa edeceğini veya takımdan gönderileceğini düşünmüyorum, olan yine biz taraftarlara olacak. Etrafımdakilere de hep söylüyorum Zico'yla keşke devam edilseydi diye. Evet belki aynı başarıyı gösteremeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık. Ondan sonra gelen Aragones'i Aziz Yıldırm İspanya'yı şampiyon yaptığı için getirmişti. Aziz Yıldırım keşke sadece takımın tesis, ekonomik durumuyla ilgilense de futbola karışmasa.
Yazık çok yazık
Bu Zico 2.lig takımına bile tek forvet oynatıyor sistemini değiştirmiyor dediğimiz Zico değilmiydi ? Hatta ne çabuk unuttunuz statda başına tükürdüğümüz zamanları ? İşte biz bu kadar çabuk adam harcıyoruz Aykut Kocamanıda harcıyacağımız gibi .. Birgün belki anlarız değerini ama o da geç olur ..
Ben öyle bir şey yapmadığım için bir şey unuttuğum veya Aykut Kocaman'ı çabuk harcadığım yok. Ben takımdan Avrupa'da başarı bekliyorum ve en iyi başarıyı da Zico ile yakaladık. Tabii ki her teknik direktörün eleştirildiği dönemler olacak. Ki o zaman da takımın maç seçtiği söyleniyordu mesela ve gönderdirildiği sezon 2. olmuştuk biz. Ama orayı dikkatli okursanız evet belki aynı başarı gelmeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık diyorum. Avrupa'da çeyrek final oynatmış bir takımın hocası sizse bir şans verilmeyi hak etmiyor mu?
Zaten benim bir etkim yok takımda, ben Aykut Hocanın gönderileceğini düşünmüyorum ama hatalarından ders çıkarmadığı da ortada. Bugünkü Marsilya maçının, 2 - 0 öne geçip de 2 - 2'ye gelen Galatasaray maçından ne farkı var? Destek destek de bir yere kadar. Olmuyorsa olmuyor bu kadar basit, zorlamanın gereği yok.
Ezbere değişiklikten şikayet ediyorsak istediğimiz teknik direktör Zico olmamalı. Meşhur 60. dakika hep aynı adam girer aynı adam çıkardı. En azından ben böyle hatırlıyorum.
ekşi sözlük'te yazmış biri , guardiola nerdedir acaba diye harbiden denesek mi :)
Dün sinirden biton salladım hocaya :D :D
ilk geldiği zamanda da takım böyle kötüydü sonrası malum
Bir sezonumuzda senin için gitsin
http://a1209.hizliresim.com/11/p/d7r6h.jpg
Kanatlarda Caner ve Mehmet Topuz bir arada oynadığı zaman rakip ortasahada top tutamıyoruz. İkiside anlık yarar sağlayan, geri kalan sürede topu ezen, topu aldımı geri veremeyen adamlar. Dün bunun zararını çok çektik. Bir Krasic bir Kuyt olsaydı çok daha rahat olurduk özellikle ikinci yarı