
Originally Posted by
GebzeLi1907
Bu takım bence hiç iyi çalışmıyor.
Her maç mecburi bir ya da iki değişiklik milli takımdaki oyuncu sakatlıkları vs.Bu kadar çok sakatlık diyelim ki normal -ki geneli adale(kas) sakatlığı-(kötü çalıştığınıza işarettir.biraz futbol oynayan bilir)
Rakip kim olursa olsun fizik olarak bize üstünlük kurabiliyor.Bir Galatasarayın direncine fizik kapasitesine bakın bir de bizim.
Türkiyede zaten diğer takımları kıstas almaya gerek yok Avrupa ile de fark zaten çok çok açık.
Kuyt geldiği günden beri geri gidiyor Gökhan Alex Semih Cristian genelde dökülüyo,
Hasan Topuz Topal biraz diri olan isimler.
Onlarında bireysel olarak kendilerine çok iyi bakıp çalıştıklarını düşünüyorum.
Kondisyoner olarak Aykut hoca eski arkadaşlarını tercih etmek yerine profesyonel kişilerle çalışmalı bana göre.
Bir sayfa önce de konuşulmuştu.
Emre'nin oraya gidince nasıl bir fiziksel hale geldiğini hepimiz milli maçta gördük üstelik orda maç oynamadı bu adam.
Galatasaray da Scott Piri faktörü göz ardı edilemez as yedek bütün oyuncular hazır ve kuvvetli haldeler, en az bir tane bu tarzda bir adama ihtiyaç var teknik kadroda.
Zaten oyun mantaliltesi olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz bir de takımın fiziği kötü oldu mu iyice çekilmez oluyor.
Bu şekilde devam edersek çok umut bağladığım Meireles de kurtuluşu olamaz Aykut hocanın.