Sayfa 262 / 447 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
7,831 ile 7,860 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe taraftarını kutlarım, kendilerine yakışanı yaptılar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Alex de Souza hüngür hüngür ağladı ya bu gün, daha da başka söz söylemem. Hele yarında şahane oynarsa bunun üstüne. nasıl oluyormuş Efsaneli Kadayıf herkes görür.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

heykel mükemmel olmuş yalnız.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu takım bence hiç iyi çalışmıyor.
    Her maç mecburi bir ya da iki değişiklik milli takımdaki oyuncu sakatlıkları vs.Bu kadar çok sakatlık diyelim ki normal -ki geneli adale(kas) sakatlığı-(kötü çalıştığınıza işarettir.biraz futbol oynayan bilir)

Rakip kim olursa olsun fizik olarak bize üstünlük kurabiliyor.Bir Galatasarayın direncine fizik kapasitesine bakın bir de bizim.
    Türkiyede zaten diğer takımları kıstas almaya gerek yok Avrupa ile de fark zaten çok çok açık.
    Kuyt geldiği günden beri geri gidiyor Gökhan Alex Semih Cristian genelde dökülüyo,
    Hasan Topuz Topal biraz diri olan isimler.
    Onlarında bireysel olarak kendilerine çok iyi bakıp çalıştıklarını düşünüyorum.

Kondisyoner olarak Aykut hoca eski arkadaşlarını tercih etmek yerine profesyonel kişilerle çalışmalı bana göre.
    Bir sayfa önce de konuşulmuştu.
    Emre'nin oraya gidince nasıl bir fiziksel hale geldiğini hepimiz milli maçta gördük üstelik orda maç oynamadı bu adam.
    Galatasaray da Scott Piri faktörü göz ardı edilemez as yedek bütün oyuncular hazır ve kuvvetli haldeler, en az bir tane bu tarzda bir adama ihtiyaç var teknik kadroda.

Zaten oyun mantaliltesi olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz bir de takımın fiziği kötü oldu mu iyice çekilmez oluyor.

Bu şekilde devam edersek çok umut bağladığım Meireles de kurtuluşu olamaz Aykut hocanın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alex ağlamaya başlayınca benimde tüylerim diken diken oldu Ama şu heykeliin kafasını hiç beğenmedim. Benzememiş kafa olarak. Daha güzel yapabilirlerdi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe - Marsilya maçının hakemi Hırvat Ivan Bebek.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Coru cocuu hakem yapmislar bide bebek cikti acaba kiz mi erkek mi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kemal Kılıçdaroğlu: "Fenerbahçe taraftarlarının duyarlılığını izledik. Hatta eleştiri bile aldık."

Kemal Kılıçdaroğlu: "Biz CHP’liler Fenerbahçeliler kadar dişli çıkamadık."
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kemal Kılıçdaroğlu: "Fenerbahçe taraftarlarının duyarlılığını izledik. Hatta eleştiri bile aldık."

Kemal Kılıçdaroğlu: "Biz CHP’liler Fenerbahçeliler kadar dişli çıkamadık."
    Hangi konuda söylemiş bunları sayın Kılıçdaroğlu? Bilgi verebilir misiniz?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Hangi konuda söylemiş bunları sayın Kılıçdaroğlu? Bilgi verebilir misiniz?
    Şöyle bir haber var;

'Fenerbahçeliler kadar dişli çıkamadık’
    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dava süresince Fenerbahçeli taraftarların duyarlılığını izlediklerini belirterek, ''Biz Fenerbahçeliler kadar dişli çıkamadık'' dedi.

İSTANBUL - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmede yargının görevini tarafsız yapacağına inandığını belirten Aziz Yıldırım, ''Dava bittikten sonra konuşacağım.Biz Atatürk’ün kulübüyüz.Fenerbahçe Türkiye’dir’’ dedi.

Başkan Aziz Yıldırım’la görüşmesinde yargı süresini yakından takip ettiklerini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, ''Fenerbahçe taraftarlarının duyarlılığını izledik. Hatta eleştiri bile aldık. Biz CHP’liler Fenerbahçeliler kadar dişli çıkamadık'' diye konuştu.

Görüşme sonunda Aziz Yıldırım kendisini ziyaret eden CHP’lilere teşekkür etti.
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25382689/

Benim merak ettigim CHP'nin hangi konuda dişli çıkamayışı. Fener dişli çıktı orası kesinde senin dişli çıkamadığın mevzu ne yani

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Bu takım bence hiç iyi çalışmıyor.
    Her maç mecburi bir ya da iki değişiklik milli takımdaki oyuncu sakatlıkları vs.Bu kadar çok sakatlık diyelim ki normal -ki geneli adale(kas) sakatlığı-(kötü çalıştığınıza işarettir.biraz futbol oynayan bilir)

Rakip kim olursa olsun fizik olarak bize üstünlük kurabiliyor.Bir Galatasarayın direncine fizik kapasitesine bakın bir de bizim.
    Türkiyede zaten diğer takımları kıstas almaya gerek yok Avrupa ile de fark zaten çok çok açık.
    Kuyt geldiği günden beri geri gidiyor Gökhan Alex Semih Cristian genelde dökülüyo,
    Hasan Topuz Topal biraz diri olan isimler.
    Onlarında bireysel olarak kendilerine çok iyi bakıp çalıştıklarını düşünüyorum.

Kondisyoner olarak Aykut hoca eski arkadaşlarını tercih etmek yerine profesyonel kişilerle çalışmalı bana göre.
    Bir sayfa önce de konuşulmuştu.
    Emre'nin oraya gidince nasıl bir fiziksel hale geldiğini hepimiz milli maçta gördük üstelik orda maç oynamadı bu adam.
    Galatasaray da Scott Piri faktörü göz ardı edilemez as yedek bütün oyuncular hazır ve kuvvetli haldeler, en az bir tane bu tarzda bir adama ihtiyaç var teknik kadroda.

Zaten oyun mantaliltesi olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz bir de takımın fiziği kötü oldu mu iyice çekilmez oluyor.

Bu şekilde devam edersek çok umut bağladığım Meireles de kurtuluşu olamaz Aykut hocanın.
    Size katılıyorum bir sıkıntı var fakat sakatlıkların bir kısmı kondisyon yüklemelerinden de olabilir gibime geliyor. Bir de Gökhan Gönül'ün antrenmanlarda çok çalışmadığı da söyleniyor eğer durum böyleyse kendine yazık ediyor. İyi bir Gökhan Gönül'ün üst düzey liglerde, o liglerin iyi takımlarında oynayabileceğini düşünüyorum.
    Last edited by Crazycat : 18.Eylül.2012 at 16:31 Reason: Düzeltme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Size katılıyorum bir sıkıntı var fakat sakatlıkların bir kısmı kondisyon yüklemelerinden olabilir gibime geliyor. Bir de Gökhan Gönül'ün antrenmanlarda çok çalışmadığı da söyleniyor eğer durum böyleyse kendine yazık ediyor. İyi bir Gökhan Gönül'ün üst düzey liglerde, o liglerin iyi takımlarında oynayabileceğini düşünüyorum.
    Alex de Emre de en tembel oyuncu olarak onu söylemişti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Benim dikkatimi çeken birşey var Gökhan konusunda 1-2 senedir. Fiziki olarak çok kötü,defansif anlamda da bir sürü zaafı var ve eleştirilerden kurtulmak için, göze daha hoş görünmek için sık sık duran toplarda gol arıyor. Kendi mevkiisinin gereklerinden daha çok gol ve asistle eleştirilerden sıyrılmak istiyor gibi geliyor bana. Ben Aykut hocanın yerinde olsam Gökhan'ı duran toplarda gerideki 2 oyuncudan biri olarak kullanırım ve gol aramasını yasaklarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Benim dikkatimi çeken birşey var Gökhan konusunda 1-2 senedir. Fiziki olarak çok kötü,defansif anlamda da bir sürü zaafı var ve eleştirilerden kurtulmak için, göze daha hoş görünmek için sık sık duran toplarda gol arıyor. Kendi mevkiisinin gereklerinden daha çok gol ve asistle eleştirilerden sıyrılmak istiyor gibi geliyor bana. Ben Aykut hocanın yerinde olsam Gökhan'ı duran toplarda gerideki 2 oyuncudan biri olarak kullanırım ve gol aramasını yasaklarım.
    Ben Gökhan'ın duran toplarda ileri cıkmasından çok memnunum.Stoperlerden daha iyi yapıyor o işi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex ve Emre Gökhan'ın extra çalışmadığını söylüyor , antremanlarda çalışmadığını değil.. Bu da anormal birşey değil herkes extra çalışacak diye birşey yok .. Ki fiziğide kötü değil şuan Avrupa'nın en iyi on bekinden biridir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Alex ve Emre Gökhan'ın extra çalışmadığını söylüyor , antremanlarda çalışmadığını değil.. Bu da anormal birşey değil herkes extra çalışacak diye birşey yok .. Ki fiziğide kötü değil şuan Avrupa'nın en iyi on bekinden biridir.
    bence o kadar da degil abartmamak lazim.. 4 sene önceki gökhan icin bunu söyleyebilirdin son 2 senede performansi epey düstü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gökhan ilk 20'ye 30'a zor girer beyler yapmayın. Kondisyonu çok sağlam olsaydı ve sakatlık durumları olmasaydı belki ilk10'u zorlardı
    Last edited by ForsakeN : 19.Eylül.2012 at 17:06

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçeli Taraftarlar için özel olarak tasarlanan, Fenerbahçe lisanslı, gelişmiş Android 4 işletim sistemine sahip, ileri teknoloji ürünü tablet bilgisayarlar Fenerium ve seçkin elektronik marketler de satışa sunuluyor.
    Fenerbahçe Spor Ürünleri ile Teknoloji Şirketi Neoi arasında yapılan anlaşma ile Alman mühendisliğinin ürünü, Google Android 4.0 işletim sistemine sahip, Wi- Fi ve 3G bağlantılarını kullanabilen gelişmiş Android tablet bilgisayar Neoi 697 Fenerbahçe SK Lisansı ile Fenerium mağazaları ve Seçkin elektronik marketlerde taraftarın beğenisine sunulacak.
    Dünyada bir ilk olan Fenerbahçe Spor Kulübü Lisanslı tabletleriyle, taraftarlar, Fenerbahçe taraftarı olmanın ayrıcalığı bir kez daha yaşanacak.

Gerek çoklu ortam içeriklerde, gerek e-postalar gibi günlük işlemlerde rahat kullanım imkanı yaratan Fenerbahçe Lisanslı Tabletler 350 gram ağırlığı, 9.7 inçlik boyutu, Micro SD kart sayesinde 32 GB’a kadar arttırılabilen belleği, 1 GB’lık RAM’i,1024 x 768 piksel çözünürlükteki yüksek kaliteli kapasitif dokunmatik ekranı, 1.2-1.5 GHz’lik işlemcisi ve Google Android 4.0 işletim sistemi ile etkin ve hızlı kullanım fırsatı sunuyor.

Fenerbahçeliler, 3G şebekesine tam destek veren, Wi-Fi bağlantısına da sahip olan ücretsiz Android uygulamaları yüklendiğinde, uygulama bulunan cihazlar ile Wi-Fi üzerinden video görüşmesi yapabilen, MSN, Skype, VOIP olanaklarını kullanan tabletler ile bir yandan kulüplerini çok daha yakından takip ederken,diğer yandan üstün teknolojinin avantajlarından yararlanacaklar.

KAYNAK

Nesil
    2006

...Ben de sizin gibi düşünüyorum, Aykut Hoca çok güzel konuşuyor ama o kadar, sahada göremiyoruz konuştuklarını...
    Ligtv ile yaptığı röportajdan sonra arkasında duran çoktu Aykut Kocaman'ın fakat ben hâlâ daha aynı şeyi savunuyorum, güzel konuşuyor ama sahada göremiyoruz konuştuklarını. Alex ile hâlâ bir alıp veremediği var sanırım. Marsilya maçında golden önce kötü oynuyordu ve değiştirilmesi gerektiğini düşünüyordum fakat gol attıktan sonra da Marsilya boşluklar vereceği için oyunda durmasından yanaydım ama Cristian girdi, yürüdü, yürüdü ve yürüdü, neyse haftaya atar bir tane uzaktan unutturur yine hatalarını(!) Tüm bunlara rağmen Aykut Kocaman'ın istifa edeceğini veya takımdan gönderileceğini düşünmüyorum, olan yine biz taraftarlara olacak. Etrafımdakilere de hep söylüyorum Zico'yla keşke devam edilseydi diye. Evet belki aynı başarıyı gösteremeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık. Ondan sonra gelen Aragones'i Aziz Yıldırm İspanya'yı şampiyon yaptığı için getirmişti. Aziz Yıldırım keşke sadece takımın tesis, ekonomik durumuyla ilgilense de futbola karışmasa.

Yazık çok yazık

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligtv ile yaptığı röportajdan sonra arkasında duran çoktu Aykut Kocaman'ın fakat ben hâlâ daha aynı şeyi savunuyorum, güzel konuşuyor ama sahada göremiyoruz konuştuklarını. Alex ile hâlâ bir alıp veremediği var sanırım. Marsilya maçında golden önce kötü oynuyordu ve değiştirilmesi gerektiğini düşünüyordum fakat gol attıktan sonra da Marsilya boşluklar vereceği için oyunda durmasından yanaydım ama Cristian girdi, yürüdü, yürüdü ve yürüdü, neyse haftaya atar bir tane uzaktan unutturur yine hatalarını(!) Tüm bunlara rağmen Aykut Kocaman'ın istifa edeceğini veya takımdan gönderileceğini düşünmüyorum, olan yine biz taraftarlara olacak. Etrafımdakilere de hep söylüyorum Zico'yla keşke devam edilseydi diye. Evet belki aynı başarıyı gösteremeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık. Ondan sonra gelen Aragones'i Aziz Yıldırm İspanya'yı şampiyon yaptığı için getirmişti. Aziz Yıldırım keşke sadece takımın tesis, ekonomik durumuyla ilgilense de futbola karışmasa.
    Bu Zico 2.lig takımına bile tek forvet oynatıyor sistemini değiştirmiyor dediğimiz Zico değilmiydi ? Hatta ne çabuk unuttunuz statda başına tükürdüğümüz zamanları ? İşte biz bu kadar çabuk adam harcıyoruz Aykut Kocamanıda harcıyacağımız gibi .. Birgün belki anlarız değerini ama o da geç olur ..

Nesil
    2006

Bu Zico 2.lig takımına bile tek forvet oynatıyor sistemini değiştirmiyor dediğimiz Zico değilmiydi ? Hatta ne çabuk unuttunuz statda başına tükürdüğümüz zamanları ? İşte biz bu kadar çabuk adam harcıyoruz Aykut Kocamanıda harcıyacağımız gibi .. Birgün belki anlarız değerini ama o da geç olur ..
    Ben öyle bir şey yapmadığım için bir şey unuttuğum veya Aykut Kocaman'ı çabuk harcadığım yok. Ben takımdan Avrupa'da başarı bekliyorum ve en iyi başarıyı da Zico ile yakaladık. Tabii ki her teknik direktörün eleştirildiği dönemler olacak. Ki o zaman da takımın maç seçtiği söyleniyordu mesela ve gönderdirildiği sezon 2. olmuştuk biz. Ama orayı dikkatli okursanız evet belki aynı başarı gelmeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık diyorum. Avrupa'da çeyrek final oynatmış bir takımın hocası sizse bir şans verilmeyi hak etmiyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben öyle bir şey yapmadığım için bir şey unuttuğum veya Aykut Kocaman'ı çabuk harcadığım yok. Ben takımdan Avrupa'da başarı bekliyorum ve en iyi başarıyı da Zico ile yakaladık. Tabii ki her teknik direktörün eleştirildiği dönemler olacak. O zaman da takımın maç seçtiği söyleniyordu mesela ve gönderdirildiği sezon 2. olmuştuk biz. Ama orayı dikkatli okursanız evet belki aynı başarı gelmeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık diyorum. Avrupa'da çeyrek final oynatmış bir takımın hocası sizse bir şans verilmeyi hak etmiyor mu?
    Madem denemiş olacaktık neden Aykut Hoca'yıda denemiyoruz da bu kadar çabuk harcamayı seçiyoruz ..

Nesil
    2006

Madem denemiş olacaktık neden Aykut Hoca'yıda denemiyoruz da bu kadar çabuk harcamayı seçiyoruz ..
    Zaten benim bir etkim yok takımda, ben Aykut Hocanın gönderileceğini düşünmüyorum ama hatalarından ders çıkarmadığı da ortada. Bugünkü Marsilya maçının, 2 - 0 öne geçip de 2 - 2'ye gelen Galatasaray maçından ne farkı var? Destek destek de bir yere kadar. Olmuyorsa olmuyor bu kadar basit, zorlamanın gereği yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ezbere değişiklikten şikayet ediyorsak istediğimiz teknik direktör Zico olmamalı. Meşhur 60. dakika hep aynı adam girer aynı adam çıkardı. En azından ben böyle hatırlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ekşi sözlük'te yazmış biri , guardiola nerdedir acaba diye harbiden denesek mi

Dün sinirden biton salladım hocaya
    ilk geldiği zamanda da takım böyle kötüydü sonrası malum

Bir sezonumuzda senin için gitsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kanatlarda Caner ve Mehmet Topuz bir arada oynadığı zaman rakip ortasahada top tutamıyoruz. İkiside anlık yarar sağlayan, geri kalan sürede topu ezen, topu aldımı geri veremeyen adamlar. Dün bunun zararını çok çektik. Bir Krasic bir Kuyt olsaydı çok daha rahat olurduk özellikle ikinci yarı

Mesaj Yetkileri