haklısn kardes :D bide bu yıl final şükrü saraçoglunda :D
Printable View
Hbaer dogru arkadaslar suanda her tarafa bu haber yayılıyor
Geldi de, numarası kaldı.. Resmi açıklama 1-2 güne gelir deniyor.. Beklemekten başka yapacak birşey yok..
bekle bizi avrupa
Bekleyelım:)
bu sene mi sonraki sene mi kadıköyde
Yandık bea, bu sene öss ye falan çalışamayız maçlar yüzüne:p
beyler hayalim %99 gerçekleşecek bizim UEFA'yı aldığımız seneye yaşım yetmedi ama ikinci kupayı göreceğim
İnşallah :)
şamp. ligi ön elemede bu sezon zorlanacaz :( muhtemelen kurada seribaşı
olmadığımız için işimiz zor olacak :( liverpool,arsenal,celtic,lazio,benfica,ajax
gibi takımlar kurada seribaşı olacakları için bunlarlan biriyle eşleşmemiz kesin
Lige dogruya 15 dakıka kaldı
belli olmaz herkes yüregini ortaya koyarsa iyi şeyler olur ..özellikle TSL den çk ümitliym avrupada da gidebilecegmz yere kadar gidecegz hayırlısıyla final olacak bu yer :)
beyler bir spor gazetesi(reklam olmasın adını siz bulun) sitesini 02:30 03:00 gibi güncelliyor kesinse belki yazar bekleyip ben bakacağım haber olursa yazarım
Kadro iyi Morientes de gelirse bence başarı çok yakın diyebilirim...
ya bi bitiremediler hep pazarlik fiyat dusurme off verin iste parayi olsun bitsin...
beyler uefa finali bu sene değil önümüzdeki sene kadıköy de..
bu sene takım oturur seneye de alırız inş :) ..
lige doğru transferle ilgili bişey demiyor.
avrupa içn aceleye gerek yok ben bu yıl final saraçoglunda diye çk i
sterm ;) ama final olmasada bu kadro en kötü ç.final oynar neyse smdi
konumza dönelm beyler morientesi en olgun en vermli dönemnde aldk geçen sezonki istatistkleri çk iyi
http://www.tekbuyuk.com/reborn/ozel-...galatasarayda/
Daha önceki sezonlarda da sürekli transfer gündemimizde olan ünlü İspanyol forvet Fernando Morientes’le kesin olarak anlaşmaya varıldığını öğrendik. Geçtiğimiz sezon Valencia forması ile La Liga’da 17 maçta 12 gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maçta 7 gol atmayı başaran İspanyol yıldız yeni sezonda Galatasaray’ımızın formasını terletecek.
Hoşgeldin Morientes..
Lincoln haberini ilk yazan site, kesin diyen..
kadıköyde kupa bizim avrupa devlerini ezip geçeceğiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
moriye 7 numarada yakışır ama dolu biz numarayı düşünmeye başlayalım
Altyapı'ya Joop Lensen getirilmişti ama.Onuda gönderdiler galiba.
Artık Avrupa'da başarı istiyorsak zor rakip,kolay rakip olayına falan girmememiz lazım hiç.Takımın yapması gereken çıkıp sahaya oyununu,takım oyununu oynamak.Ama geçen seneki Avrupa maçlarında hiçbir güzel oyun yoktuki.
Bence Fenerbahçe son yıllarda Avrupa'da oynadığı şu maçlarda çok güzel oynadı,takım oyunu oynadı.Diğer maçların hiçbirisinde göremedik bu oyunu.
1)Fransa'da Lyon'la oynanan ve son dakika golleriile kaybettiğimiz maç.
2)Kadıköydeki 3-3'lük Schalke maçı
3)Kadıköydeki 3-0'lık ManU maçı
Ben bu maçların dışında Fenerbahçe'nin Avrupa'da pekte keyifli bir futbol oynadığını görmedim,he belki Palermo maçı da bunlara katılabilir.
Sonuç olarak,artık futbolumuzun Edirne dışına çıkma vakti geldi.Hatta geçiyor bile.
Lincoln,Serkan ve Barış transferini hep önceden veren tekbüyük.com transfer bitti diyor.Hayırlı olsun...
http://www.tekbuyuk.com/reborn/ozel-...galatasarayda/
Daha ne olsun
Yapma kardeş bu sene Uefa kupasından çatır çatır futbol oynadık ama bireysel hatalar bitirdi herşeyi
şamp. ligi ön elemede bu sezon zorlanacaz muhtemelen kurada seribaşı
olmadığımız için işimiz zor olacak liverpool,arsenal,celtic,lazio,benfica,ajax
gibi takımlar kurada seribaşı olacakları için bunlarlan biriyle eşleşmemiz kesin(anelka 90 söylemiş)
kanıt
sizin sözünüz art niyet yok
Bordeaux yu Tromsoyu ezdinizde Bayern kaldı ben burda hmn ümitleneyin kadronuz iyi şampiyon olabilirsiniz diyorum ama heran sürpriz takım cıkıp 1 sut cekip sizi eleyebilir(Bkz:Tromso)
Ben zaten biz alırız dmiyorum alamaycagımızı biliyorum. bana göre sizin alma ihtimalinz var ama zor takımın daha oturması falan var uzun bir sürec bu
ayrıcca bende tartısma cıkarmak için yazmadım bazı arkadaslar demiş Bayermi ezeriz şampiyon oluruz versinler kupayı bize gibi laflar kullanmıs emin olmayın dedim.
Haklısın Deniz Abi.Doğru söylüyorsun.Biz zaten bu senede iyi futbol oynadık ama şanssızlık,bireysel hatalar,son dakika golleri gibi Türk takımlarının peşini bırakmayan faktörlere yenik düştük UEFA Kupasında.
Zaten ben o yazdığım maçlarda takım oyunu oynayıp,karşımızdaki rakibi ezdiğimizi belirtmek istedim.;;)
takımlar değişim sürecine girdi biz gücümüzü en az 5 e katladık bordeux ile bu kadroyla oynasaydık 3 atardık
Mertcan tamam gereksiz tartışmaya sebebiyet vermeyelim.Transferlere dönelim.
Morientes'in verimli çağında alındığı olayına katılıyorum.Real Madrid'te müzmin yedekti Fernando.Bir sene Monaco'ya kiralandı o sene Monaco'nun CL'de final oynamasında baş faktörlerden biriydi.
Valencia'da çok fazla seyredemedim Morientes'i ama adı bile yeter.GS iyi transfer yaptı bence.
offf yeter ya şimdi lige dogrua ilk fenerbahce ile niye baslıyorlar anlamıyorum suanda gündemde en yogun galatasaray hemde kupa kazandık bundan konusun yeter ya
okey kanka(emurafu) uzatmam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
serkan oynamaz ümit oynar