Originally Posted by
GebzeLi1907
aykut kocaman ın ben artık iyi bir insan olduğuna inanmıyorum
futbolculuğuna yetişmedim ama hep süper bir insan olduğunu duyduk okuduk bende öyle şartlanarak büyüdüm
teknik adamlığını görebildim sadece.
konyaspor başında camiasını hedef göstermesi kutsal ittifakın kurulmasında, bütün takımların bize cephe almasında başrollerden birine sahip idi.
teknik direktörlüğü o gün keşke dediği gibi bıraksaymış
sonrasında ankarasporda tita ile yaşadıkları..
geldi klube sportif direktör olarak en yetkili konumda olacak dendi
daum un kuyusunu kazıyor dendi ben asla o göreve gelmem kendimle çelişmiş olurum dedi
lakin kazın ayağının öle olmadığını gördük
daum forvet ve kanat mevkilerine transfer istedi yapılmayınca elindeki kısıtlı kadro ile kötü futbol ve averaj ile şampiyonluğu kaybetti
son maçında 30 küsür şut ve insan üstü performans gösteren onur u aşamayarak.
daum un eline stoch dia niang ayarında adamlar verse belki çok erkenden ligi bitirecekti
yeri geldiğinde mehmet yozgatlıdan bile en üst düzey verimi almış bir adam daum
elinde hiç bir kozu olmadan çıktı hep sahaya.
üstelik en güvendiği ve daum kontorlünde en iyi performansını sergileyen kazım ı takımdan uzaklaştırdı.
daum gitti kendisi geldi kazım ı 11 e koydu.
baktı olmuyo yol verdi.
santos ile yaşanan sorunlar emre ile yumruklaşmalar kavgalar rezillikler alex e geldiği günden beri kafayı takması
hep mi karşı taraf suçlu gibi en basit en sığ bakış açısına sahipim belki ama burada cidden böyle bakılacak bir durum var.
konyaspor zamanı fenerbahçe camiası, tita, santos, alex, daum, emre listeye bakalım daha kimler eklenecek ?
bu kadar kötü adam hep aykut kocaman ı buluyor olamaz
ayrıca 3 0 önde olduğu maça selcuk sahin i sokarken çok kritik puan kaybının yenilginin başına iş açma ihtimali yüksek maçlara da salih gibi recep gibi gençleri kritik dakikalarda takımın skora ihtiyacı varken oyuna alması da bence iyi bir kişilik örneği değil.
tutarsa kahramanlıktan kendine pay, tutmazsa gençleri yem edebilme ihtimali gençlerin oynamasının konuşulması vs...
tv ye çıktığı zaman çok güzel konuşuyor(maç sonraları hariç) iyi laflar çeviriyor idealist tablo çiziyor ama gerçekle arasında dağlar kadar fark var.
kendisi hakkında ki iyi insan melek gibi adam benzetmelerini o da iyi kullanıyor ve çok sahiplenmiş.
bir röportajda alex i kıskandığınız konusuna ne diyeceksiniz diye sorulmuştu
o soruya bu sorunun bana sorulmasına hiç anlam veremiyorum yada içerliyorum falan gibi bir cümle söylemişti -tam hatırlamıyorum- ve cevap vermemişti.
sen peygambermisin sen kıskanç olamazmısın egoların olamaz mı
bırak bu sorunun sana sorulmasını sen değil seni sevenler senin iyi insan olduğunu bilenler eleştirsin.
sen eleştirince orada göze parmak sokarcasına melek gibi bir insanım bu bana sorulur mu yakıştırılır mı havası veriyosun..
fenerbahçeye faydam olmadığını anladığım gün giderim diyor da ne zaman anlayacak cok merak ediyorum
kendisi hakkında son tahmin ise fenerbahçeden sonra hiç bir takımı çalıştıramayacağı ve maddi kaybını göz ardı edemediği için istifa etmediğii.
benim görüp izleyebildiğim aykut kocaman profili bu.