1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex'in de Emre'nin de gitmesinde Aykut Kocaman'ın egosuyla alakalı bir durum yoktur. İnsan ilişkilerinde kötüydü dersiniz tamam ama egosu yüzünden demek biraz desteksiz atmaktır. Hele ki Alex'te Aykut Kocaman'ın bir yalvarmadığı kalmıştı Alex'e sorunun çözülmesi için. Her türlü adımı attı hoca.

Takım kötü oynuyor diye insanlığına bari laf etmeyin.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alex'in de Emre'nin de gitmesinde Aykut Kocaman'ın egosuyla alakalı bir durum yoktur. İnsan ilişkilerinde kötüydü dersiniz tamam ama egosu yüzünden demek biraz desteksiz atmaktır. Hele ki Alex'te Aykut Kocaman'ın bir yalvarmadığı kalmıştı Alex'e sorunun çözülmesi için. Her türlü adımı attı hoca.

Alex kendisi dedi "Aykut Kocaman en baştan beri bana takıntılıydı" diye. Son basın toplantısında uzun uzun açıkladı Aykut Kocaman'ın insanlığını. Eğer yalan söylemiyorsa insan olarakta kötüleşmiş demekki.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Alex kendisi dedi "Aykut Kocaman en baştan beri bana takıntılıydı" diye. Son basın toplantısında uzun uzun açıkladı Aykut Kocaman'ın insanlığını. Eğer yalan söylemiyorsa insan olarakta kötüleşmiş demekki.
    Birinin insan olarak kötüleşmiş olmasını sportif bir konuymuş gibi bu kadar basitleştirip çıkarım yapmaya kadar düşürdünüz ya bravo. En başından beri bana takıntılıydı bile Alex'in yanından geçmediği bir cümle. Yazık ne diyelim.

Hatta şunu sorayım kaç puan kötüleşmiş insanlığı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Birinin insan olarak kötüleşmiş olmasını sportif bir konuymuş gibi bu kadar basitleştirip çıkarım yapmaya kadar düşürdünüz ya bravo. En başından beri bana takıntılıydı bile Alex'in yanından geçmediği bir cümle. Yazık ne diyelim.

Hatta şunu sorayım kaç puan kötüleşmiş insanlığı?
    Şuradan Alex-Aykut Kocaman arasında geçen bölümü okursan ne demek istediğimi anlarsın. Anlayamazsan da canın sağ olsun.

http://www.internethavadis.com/spor/48005.html
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şuradan Alex-Aykut Kocaman arasında geçen bölümü okursan ne demek istediğimi anlarsın. Anlayamazsan da canın sağ olsun.

http://www.internethavadis.com/spor/48005.html
    Biliyorum takip ettim basın toplantısını. Hocayla arasındaki problemlerden bahsetti. "Bana karşı önyargılıydı." anlamında bir söz söylemedi. Ezbere konuşulduğu için aslında senin de pek kabahatin yok.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by sananes View Post

aykut kocaman ın ben artık iyi bir insan olduğuna inanmıyorum
    futbolculuğuna yetişmedim ama hep süper bir insan olduğunu duyduk okuduk bende öyle şartlanarak büyüdüm
    teknik adamlığını görebildim sadece.
    konyaspor başında camiasını hedef göstermesi kutsal ittifakın kurulmasında, bütün takımların bize cephe almasında başrollerden birine sahip idi.
    teknik direktörlüğü o gün keşke dediği gibi bıraksaymış
    sonrasında ankarasporda tita ile yaşadıkları..

geldi klube sportif direktör olarak en yetkili konumda olacak dendi
    daum un kuyusunu kazıyor dendi ben asla o göreve gelmem kendimle çelişmiş olurum dedi
    lakin kazın ayağının öle olmadığını gördük
    daum forvet ve kanat mevkilerine transfer istedi yapılmayınca elindeki kısıtlı kadro ile kötü futbol ve averaj ile şampiyonluğu kaybetti
    son maçında 30 küsür şut ve insan üstü performans gösteren onur u aşamayarak.
    daum un eline stoch dia niang ayarında adamlar verse belki çok erkenden ligi bitirecekti

yeri geldiğinde mehmet yozgatlıdan bile en üst düzey verimi almış bir adam daum
    elinde hiç bir kozu olmadan çıktı hep sahaya.

üstelik en güvendiği ve daum kontorlünde en iyi performansını sergileyen kazım ı takımdan uzaklaştırdı.
    daum gitti kendisi geldi kazım ı 11 e koydu.
    baktı olmuyo yol verdi.

santos ile yaşanan sorunlar emre ile yumruklaşmalar kavgalar rezillikler alex e geldiği günden beri kafayı takması

hep mi karşı taraf suçlu gibi en basit en sığ bakış açısına sahipim belki ama burada cidden böyle bakılacak bir durum var.
    konyaspor zamanı fenerbahçe camiası, tita, santos, alex, daum, emre listeye bakalım daha kimler eklenecek ?
    bu kadar kötü adam hep aykut kocaman ı buluyor olamaz

ayrıca 3 0 önde olduğu maça selcuk sahin i sokarken çok kritik puan kaybının yenilginin başına iş açma ihtimali yüksek maçlara da salih gibi recep gibi gençleri kritik dakikalarda takımın skora ihtiyacı varken oyuna alması da bence iyi bir kişilik örneği değil.
    tutarsa kahramanlıktan kendine pay, tutmazsa gençleri yem edebilme ihtimali gençlerin oynamasının konuşulması vs...

tv ye çıktığı zaman çok güzel konuşuyor(maç sonraları hariç) iyi laflar çeviriyor idealist tablo çiziyor ama gerçekle arasında dağlar kadar fark var.
    kendisi hakkında ki iyi insan melek gibi adam benzetmelerini o da iyi kullanıyor ve çok sahiplenmiş.
    bir röportajda alex i kıskandığınız konusuna ne diyeceksiniz diye sorulmuştu
    o soruya bu sorunun bana sorulmasına hiç anlam veremiyorum yada içerliyorum falan gibi bir cümle söylemişti -tam hatırlamıyorum- ve cevap vermemişti.
    sen peygambermisin sen kıskanç olamazmısın egoların olamaz mı
    bırak bu sorunun sana sorulmasını sen değil seni sevenler senin iyi insan olduğunu bilenler eleştirsin.
    sen eleştirince orada göze parmak sokarcasına melek gibi bir insanım bu bana sorulur mu yakıştırılır mı havası veriyosun..

fenerbahçeye faydam olmadığını anladığım gün giderim diyor da ne zaman anlayacak cok merak ediyorum
    kendisi hakkında son tahmin ise fenerbahçeden sonra hiç bir takımı çalıştıramayacağı ve maddi kaybını göz ardı edemediği için istifa etmediğii.

benim görüp izleyebildiğim aykut kocaman profili bu.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    aykut kocaman ın ben artık iyi bir insan olduğuna inanmıyorum
    futbolculuğuna yetişmedim ama hep süper bir insan olduğunu duyduk okuduk bende öyle şartlanarak büyüdüm
    teknik adamlığını görebildim sadece.
    konyaspor başında camiasını hedef göstermesi kutsal ittifakın kurulmasında, bütün takımların bize cephe almasında başrollerden birine sahip idi.
    teknik direktörlüğü o gün keşke dediği gibi bıraksaymış
    sonrasında ankarasporda tita ile yaşadıkları..

geldi klube sportif direktör olarak en yetkili konumda olacak dendi
    daum un kuyusunu kazıyor dendi ben asla o göreve gelmem kendimle çelişmiş olurum dedi
    lakin kazın ayağının öle olmadığını gördük
    daum forvet ve kanat mevkilerine transfer istedi yapılmayınca elindeki kısıtlı kadro ile kötü futbol ve averaj ile şampiyonluğu kaybetti
    son maçında 30 küsür şut ve insan üstü performans gösteren onur u aşamayarak.
    daum un eline stoch dia niang ayarında adamlar verse belki çok erkenden ligi bitirecekti

yeri geldiğinde mehmet yozgatlıdan bile en üst düzey verimi almış bir adam daum
    elinde hiç bir kozu olmadan çıktı hep sahaya.

üstelik en güvendiği ve daum kontorlünde en iyi performansını sergileyen kazım ı takımdan uzaklaştırdı.
    daum gitti kendisi geldi kazım ı 11 e koydu.
    baktı olmuyo yol verdi.

santos ile yaşanan sorunlar emre ile yumruklaşmalar kavgalar rezillikler alex e geldiği günden beri kafayı takması

hep mi karşı taraf suçlu gibi en basit en sığ bakış açısına sahipim belki ama burada cidden böyle bakılacak bir durum var.
    konyaspor zamanı fenerbahçe camiası, tita, santos, alex, daum, emre listeye bakalım daha kimler eklenecek ?
    bu kadar kötü adam hep aykut kocaman ı buluyor olamaz

ayrıca 3 0 önde olduğu maça selcuk sahin i sokarken çok kritik puan kaybının yenilginin başına iş açma ihtimali yüksek maçlara da salih gibi recep gibi gençleri kritik dakikalarda takımın skora ihtiyacı varken oyuna alması da bence iyi bir kişilik örneği değil.
    tutarsa kahramanlıktan kendine pay, tutmazsa gençleri yem edebilme ihtimali gençlerin oynamasının konuşulması vs...

tv ye çıktığı zaman çok güzel konuşuyor(maç sonraları hariç) iyi laflar çeviriyor idealist tablo çiziyor ama gerçekle arasında dağlar kadar fark var.
    kendisi hakkında ki iyi insan melek gibi adam benzetmelerini o da iyi kullanıyor ve çok sahiplenmiş.
    bir röportajda alex i kıskandığınız konusuna ne diyeceksiniz diye sorulmuştu
    o soruya bu sorunun bana sorulmasına hiç anlam veremiyorum yada içerliyorum falan gibi bir cümle söylemişti -tam hatırlamıyorum- ve cevap vermemişti.
    sen peygambermisin sen kıskanç olamazmısın egoların olamaz mı
    bırak bu sorunun sana sorulmasını sen değil seni sevenler senin iyi insan olduğunu bilenler eleştirsin.
    sen eleştirince orada göze parmak sokarcasına melek gibi bir insanım bu bana sorulur mu yakıştırılır mı havası veriyosun..

fenerbahçeye faydam olmadığını anladığım gün giderim diyor da ne zaman anlayacak cok merak ediyorum
    kendisi hakkında son tahmin ise fenerbahçeden sonra hiç bir takımı çalıştıramayacağı ve maddi kaybını göz ardı edemediği için istifa etmediğii.

benim görüp izleyebildiğim aykut kocaman profili bu.
    hepsine katılıyorum bende aynen böyle düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri